Bildirim
HTC One M8 Ses-Güç Tuşları Sizde de Oynuyor mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benimkiler de oynuyor hocam. Hatta telefonu ilk aldığım gün salladığım zaman ses geliyordu, içinde bir parça kırıldı zannettim çok korktum biraz inceledikten sonra ses tuşlarından geldiğini gördüm ve sevinçle doldum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: andazol
benimkiler de oynuyor hocam. Hatta telefonu ilk aldığım gün salladığım zaman ses geliyordu, içinde bir parça kırıldı zannettim çok korktum biraz inceledikten sonra ses tuşlarından geldiğini gördüm ve sevinçle doldum :)
Peki normal olması gereken nasıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meot1
quote:
Orijinalden alıntı: andazol
benimkiler de oynuyor hocam. Hatta telefonu ilk aldığım gün salladığım zaman ses geliyordu, içinde bir parça kırıldı zannettim çok korktum biraz inceledikten sonra ses tuşlarından geldiğini gördüm ve sevinçle doldum :)
Peki normal olması gereken nasıl.
benmde z2nin kamera tuşu oynuyordu diğer tuşlar oynamıyordu ne yalan oynaması çok itici darbe almış da öyle olmuş gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal hali de bu şekilde olabilir -
Bugün aldım m8 bende de öyle, teşir ürününe baktım gayet normal ama bilemiyorum -
Oynamasi normal bende de oyleydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxCavalera
e peki bunu garantiye göndersek bişey yapamazlar mı? -
aynen işçilik biraz kötü bendede oynuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: meot1
quote:
Orijinalden alıntı: MaxCavalera
e peki bunu garantiye göndersek bişey yapamazlar mı?
Garantiye gönderince değiştiriyorlar diye biliyorum ama çok takmayın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X