Şimdi Ara

HTC ONE M8 sistem kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babamın kullandığı one m8 modelinde bu gün telefon sadece boot menüsüne giriyordu babamda biraz kurcalamış sanırım telefon sadece boot menüsünü açıyor.Bende HTC yi hiç bilmediğim için biraz araştırma yaptım locked olan telefonu unlocked yaptım.CMD ile sistem kurmaya çalışınca çeşitli hatalar aldım.RUU ile kurmaya çalışıncada telefon kendini siyah htc yazısı yazan ekrana yönlendiriyor ve ruu yüklenirken bir anda usb bağlantısı koptu hatası alıyorum ve yükleyemiyorum.Acaba sizce ne yapmalıyım.Birde bu cihaz garanti dışı olmuşmudur?Cihazın şu anki durumunu altta resim olarak belirtiyorum. HTC ONE M8 sistem kuramıyorum
    cihazın durumu şu an bu şekilde

birde Htc One M9 Stock Rom Dönüş Rehberi - Technokaptan
    HTC Rom Yükleme (Yeni Başlayanlar için) şu sitelerdeki adımları yaptım ama en son adımda cmd de cannot load hatası ile karşılaştım nasıl yüklerim lütfen yardımcı olun çok cahilim bu konuda:züü:

EDİT:Arkadaşlar cmd den ruu.zip atıcam cihazı relocked yaptım ama cmd den atarken target reported max download siz of bytes hatası alıyorum sizce bunu nasıl çözebilirim?
     HTC ONE M8 sistem kuramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossmy07 -- 30 Haziran 2016; 11:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bossmy07

Merhaba arkadaşlar babamın kullandığı one m8 modelinde bu gün telefon sadece boot menüsüne giriyordu babamda biraz kurcalamış sanırım telefon sadece boot menüsünü açıyor.Bende HTC yi hiç bilmediğim için biraz araştırma yaptım locked olan telefonu unlocked yaptım.CMD ile sistem kurmaya çalışınca çeşitli hatalar aldım.RUU ile kurmaya çalışıncada telefon kendini siyah htc yazısı yazan ekrana yönlendiriyor ve ruu yüklenirken bir anda usb bağlantısı koptu hatası alıyorum ve yükleyemiyorum.Acaba sizce ne yapmalıyım.Birde bu cihaz garanti dışı olmuşmudur?Cihazın şu anki durumunu altta resim olarak belirtiyorum. HTC ONE M8 sistem kuramıyorum
    cihazın durumu şu an bu şekilde

birde Htc One M9 Stock Rom Dönüş Rehberi - Technokaptan
    HTC Rom Yükleme (Yeni Başlayanlar için) şu sitelerdeki adımları yaptım ama en son adımda cmd de cannot load hatası ile karşılaştım nasıl yüklerim lütfen yardımcı olun çok cahilim bu konuda:züü:

https://drive.google.com/file/d/0B17smFr95pleU2NqcVB3NWxoNnM/view

Kardeş linkteki yazılımı indir bootloader ı tekrar relocked yap fastboot komutlarıyla ruu zip dosyasını telefona flaşla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735235

Burda da herşey mevcut konu linki...

• Bunları yaparken geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif etmeyi unutma..

• quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

Bunları yaparken geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif etmeyi unutma..

Ćok teşekkürler hocam ama telefonu açamıyorum hata ayiklamayi da acamam sanırım telefon acilmadan açılabiliyor mu acaba hata ayıklama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

Bunları yaparken geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif etmeyi unutma..

Ćok teşekkürler hocam ama telefonu açamıyorum hata ayiklamayi da acamam sanırım telefon acilmadan açılabiliyor mu acaba hata ayıklama

Kardeş o Zaman bootloaderı tekrar kilitle bunu yapabilirsin kapalı iken bootloader modunda fastboot komutlarıyla ruu zip dosyasını flaşla...

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam olmadı ya bootloaderı kilitleyenedim linkteki şeyleri uygularken adb shell yazıyorum cmd ye device not found hatası alıyorum.Driverlar falan yüklü başka komutları alıyor telefon ama bir türlü bootloaderı kitleyemedim
  • quote:

Hocam olmadı ya bootloaderı kilitleyenedim linkteki şeyleri uygularken adb shell yazıyorum cmd ye device not found hatası alıyorum.Driverlar falan yüklü başka komutları alıyor telefon ama bir türlü bootloaderı kitleyemedim

http://d-h.st/ClE

Linkteki toolkit programını indir bilgisayarın c sürücüne at sonra programı çalıştır telefonu bağla relocked bootloader komutunu tıkla program senin yerine komut verecektir sonra da ruu zip dosyasını flaşla kardeş..

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2699065

Bu da asıl programın Nasıl kullanılacak onun linki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.