Şimdi Ara

HTC One (M8) ve diğer amiral gemileri Sense 7.0 arayüzüne yılın son dönemlerinde kavuşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC One (M8) ve diğer amiral gemileri Sense 7.0 arayüzüne yılın son dönemlerinde kavuşacak

HTC'nin Mobil Dünya Kongresi etkinliği kısa bir süre önce sona erdi. Etkinlikte HTC One M9 dışında giyilebilir akıllı cihaz ve sanal gerçeklik gözlüğü tanıtılırken Sense arayüzünün yeni sürümü 7.0 gösterilse de çok fazla detaylandırılmadı.

Yeni arayüzde şu an One M9 dışında diğer modellerin sahip olmadığı bir kaç uygulama bulunurken kullanıcıların ilgisine göre özelleştirilmiş temalar da sunabiliyor. Ayrıca kamera arayüzü , galeri uygulaması da yenilenirken seçtiğiniz duvar kağıdına göre BlinkFeed ekranı da kendini benzer renklere göre özelleştirilebiliyor.

HTC etkinlikte HTC One M8 ve diğer amiral gemisi modelleri için de müjdeli bir haber paylaştı. HTC One M8'in 2015 son dönemlerine doğru Sense 7.0 güncellemesi alacağı duyuruldu. Diğer amiral gemisi modellerinde 2015 bitmeden Sense 7.0 arayüzünü kullanmaya başlayacağı düşünülüyor.

• Cok erken verecekler. Keske az daha gec verselermis.

• 1 aya Custom rom ile yükleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 1 Mart 2015; 19:07:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M10 gelince versinler sense 7 acele etmeye gerek yok

• M8 için bile 2015in son dönemleri deniyorsa m7 için m10 tanıtılırken anca verirler sense 7yi,o da verilirse tabi.
    Kötü oldu bu hTC.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sitelerde mayıs ayinda verilecegi yazıyor, bi burada yıl sonunda verilecek diyor. Tuhaf..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bütün sitelerde mayıs ayinda verilecegi yazıyor, bi burada yıl sonunda verilecek diyor. Tuhaf..

Merhaba,
    M9 Nisan ayında gelecek karıştırıyor olabilir misiniz?
    kaynağı şöyle yazayım kullanıcılar da göz atabilir bir hata varsa düzelteyim hemen
    http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-and-other-high-end-models-to-get-Sense-7.0-later-this-year_id66614

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baslarim bole ise ben daha android 5 i bekliyorum htc one mini 2 icin daha gelmedi gelecek gibide gozukmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

M8 için bile 2015in son dönemleri deniyorsa m7 için m10 tanıtılırken anca verirler sense 7yi,o da verilirse tabi.
    Kötü oldu bu hTC.

One M7'nin Mayıs ayında desteği kesiliyor Sense 7'nin verileceğini sanmıyorum.
  • M8 ve diğer amiral gemileri yazıyor haberde.m8 dışındaki amiral gemisi m7 modeli değil mi?

• Sense 7'yi bekliyordum ama baya uzun bir süre vermişler. O yüzden M8'i satıp iPhone 5S veya 6 alıcam. Bu devirde Apple'dan başka cihaz kullanılmaz, bunu anlamış olduk.
  • O değilde HTC benim için bitmiştir.İns batarsın htc.Adamlar 1 sene boyunca yatmış m8 plus ı önümüze sunmuş

• Varya ayıp şu yaptıkları bu optimize edilme çalışmaları imiş falanmışta filanmış palavra..

• quote:

Konuyla alakalı ama htc ile alakasız olarak: samsung s2 bile lollipopu çok rahat kaldirabilecekken hep kapitalizm yüzünden güncelleme getirmiyorlar. Yenisini alalım diye. HTC de M7ye sense 7 getirmeyebilir bile.

Galaxy S3 e KitKat bile verilmedi... İşin garip yanı ise KitKat'ın "512Mb ram sahibi cihazlarda bile çalışabilecek" sloganıyla çıkarılmasıydı.
  • Sense 7.0 saf android arayüzüne fazla benziyor. Sense 6.0 gayet güzel.
    Güncellemeye gerek yok.

• 1 ay surmez xda da cikar romlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Sense 7.0 saf android arayüzüne fazla benziyor. Sense 6.0 gayet güzel.
    Güncellemeye gerek yok.

Güncellemenin - getirdiği bi nokta yok + sı var dilersen default temanda kalabiliyorsun sense 7 kişiselleştirme seçeneği getiriyor sadece.

• EVET BEN DİYORDUM VE DEDİĞİMDE OLDU..

DEDİĞİM ŞEY HER FİRMADA OLDUĞU GİBİ BİR ÖNCEKİ CİHAZI ESKİTMEK VE YAVAŞLATMAK ADINA BÖYLE ŞEYLER YAPIYORLAR ANDROID 5 TE SIKINTI OLACAĞINI VE BİRAZCIK DAHA YAVAŞ OLACAĞINDAN ADIM GİBİ EMİNDİM AMA YİNEDE GÜNCELLEDİM VE KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ ANDROID KITKAT İLE HARİKA ÇALIŞAN ONE M8 İM ANDROİD 5 TE YAVAŞLADI VE HATA DOLU HTC NİN DE BUNU DÜZELTECEĞİNİ ZANNETMİYORUM..

ANDROİD KITKATA DÖNEBİLİRMİYİM DOSTLAR ? ORJİNAL FIRMWARE OLACAK AMA.
  • htc nin ünlü custom rom geliştiricilerinden ''mike1986'' nın Twit'i

https://twitter.com/mike1986_/status/572054494193815553

Both HTC One M7 and HTC One M8 will get HTC Sense 7.0 this year!

yea

helal olsun htc ye yeminle yardırıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

EVET BEN DİYORDUM VE DEDİĞİMDE OLDU..

DEDİĞİM ŞEY HER FİRMADA OLDUĞU GİBİ BİR ÖNCEKİ CİHAZI ESKİTMEK VE YAVAŞLATMAK ADINA BÖYLE ŞEYLER YAPIYORLAR ANDROID 5 TE SIKINTI OLACAĞINI VE BİRAZCIK DAHA YAVAŞ OLACAĞINDAN ADIM GİBİ EMİNDİM AMA YİNEDE GÜNCELLEDİM VE KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ ANDROID KITKAT İLE HARİKA ÇALIŞAN ONE M8 İM ANDROİD 5 TE YAVAŞLADI VE HATA DOLU HTC NİN DE BUNU DÜZELTECEĞİNİ ZANNETMİYORUM..

ANDROİD KITKATA DÖNEBİLİRMİYİM DOSTLAR ? ORJİNAL FIRMWARE OLACAK AMA.

Android 5 ile sorun çıkmayan cihaz yok, sorun HTC'de değil, Google'da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.