Şimdi Ara

HTC One m8 wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • One m8 telefona sahibim. Telefonum twitter, twitch, 9gag, spotify gibi uygulamalara internet bagli olmasina ragmen internet vermiyor. Youtube, chrome, opera, play store da sikinti cikmiyor. Evdeki diger telefonlar baglanirken bir problem cikmamakta. Benim telefonumdan vpnle veya mobil agla da sorun cikmiyor. Ayrica benim telefonum baska modemlere baglandigi zaman da problem cikarmadan aciyor o uygulamalari. Htc supportla konustum telefonda bi sorun yok dediler. Internette arastirdim dns degistir diyolardi degistirdim bir ise yaramadi. Ttneti aradim onlarda ag baglantinizda kopmalar var dediler bilgisayara dns ayari yaptirdilar. Telefonu kac kez fabrika ayarlarina dondurdum. Bir ise yaramadi. Onerilere acigim. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfozsaray -- 10 Temmuz 2015; 14:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim çekicegin var büyük ihtimal bende htc one x kullancısıyım çıkar çıkmaz almıstım bendede wi-fi sorunu oldu ve sorun donanımsaldı.temassızlık oldugundan sinyal çok azdı hatta elimle ön kameranın yanına bastırınca sinyal artıyordu öyle kullanıyordum teknik servise gönderdim 1 aylıgına wi fi düzeldi sonra yine eskisi gibi.şuan telefon kullanılmaz halde bende yenisine bakıyorum.bence şikayetimvar dan falan hakkını aramaya başlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.