Bildirim
HTC One M8s mi One M8 mi HTC One M9 mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3ünün kamerada diğer rakiplerinden kötü -
Bir m9 kullanicisi olarak cevaplamaya calisayim
1. On kamera cok basarili fakat arka kamera icin ayni seyi diyemeyecegim. Yeterli isikta herhangi bir eksikligini gormedim ama az isikli ortamlarda cok iyi performans gosterdigini soyleyemem.
2. Video ve ses icin gayet tatminkar diyebilirim. Bir muzisyen olarak ses acisindan cihazdan memnunum.
3. Performansa gelirsek yani bir telefon size ne verebilirse en iyisini veriyor telefon. Gayet stabil ve akici bir arayuzu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisini tavsiye edersiniz ? -
Çok teşekkür ederim açıkcası diğer modellere yönelmek istiyorum ama sonra HTC ses kalitesi,kasa ve arayüz kalitesi geliyor aklıma -
M8 kullanıcısıyım kasa kalitesi, ses seviyesi ve kalitesi çok harika. İşlemcisi eski kalsa da 1080p ekranda çok bile hızlı. Hiç bir oyunda sorun oluşturmuyor kaldi ki arayüz çok sade akıcı. Pil ömrü kullanım bağlı çok farklilasiyor. En yoğun kullanımında dahi beklediğimden daha iyi gidiyor. Normal kullanımda bir günü çıkarıyorsunuz. Kameraya gelecek olursak burası rakiplerine göre farklı bir durumda. Ön kamerası başarılı 5mp açısı kalitesi güzel hiç bir zaman kötü çekmiş demedim. Arka kamera iyi değil. 4mplik işlem boyutu detay seviyesini çok düşürüyor. Ancak sosyal medya kullanımı için gayet yeterli. Güzel bir ışığı arkanıza alıp dogru ayarda fotoğraf çekerseniz memnun bırakıyor. M9 un kamerası rakiplerine göre çok kötü. M9 un yapacağı her işi m8de yapar. Fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Sorun şurda bir kere alacağım için adam gibi olsun diyorum M8 üretilmiyor diye gönderilmiyormuş ve güncelleme desteği kesilmiş.
Bir de M9 rakiplerine göre kötü ama M8 e göre iyi değil mi ?
Bir de Dolby ile işbirliğine gidilmiş -
Almışken adam gibi bişey alayım diyorsan m9 da almayacaksın, o parayı haketmiyor o cihaz. Z5 bak o paraya. Veya yeni amiral gemisini bekle yaza doğru paranın üstüne koyup onu alırsın. Htc hatalarını anlar ve düzeltir belki.
Hocam bütçe maks 1900-2000 TL ki fazlasını vermem asla. Hiç biri aslında bu parayı da hak etmiyor hepsinin kusuru var.
HTC ses kalitesi ve tasarımını çok seviyorum nedendir bilmiyorum -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-guvenlik-bantli-sifir-sony-eurasia-garantili-faturali-renkler-251813641/detay
Daha uzun süre güncelleme alır z5. Kamerası m9dan iyi, şık, şarj süresi daha iyi. Ses seviyesi daha düşük olabilir su geçirmemesi için burdan fedakarlık yapılmış. Son karar sizin tabi ki. Bende htc seviyorum ancak m9 kesinlikle o parayı haketmiyor.
HTC nedense 3D EVO aldığım zamandan beri aynı. Erken güncelleme desteği kesmesi ve çok bir şey eklememesi.
Z5 daha mı kaliteli ve dayanaklı ?
Tek eksisi ses seviyesi mi Z5 in
Ek olarak şunu sorabilir miyim ?
Mesela gittigidiyor,hepsiburada "0" kutusu açılmamış denen ürünler güvenilir mi ?
verdiğiniz linkte
EURASIA GARANTILI diyor bu nedir mesela ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GoXVII
HTC nedense 3D EVO aldığım zamandan beri aynı. Erken güncelleme desteği kesmesi ve çok bir şey eklememesi.
Z5 daha mı kaliteli ve dayanaklı ?
Tek eksisi ses seviyesi mi Z5 in
Ek olarak şunu sorabilir miyim ?
Mesela gittigidiyor,hepsiburada "0" kutusu açılmamış denen ürünler güvenilir mi ?
verdiğiniz linkte
EURASIA GARANTILI diyor bu nedir mesela ?
Dediğiniz gibi ilanların internetten satın alınması taraftarı değilim. 2000 liraniz olduğundan malum siteden link verdim. Nakite ihtiyacı olan insanlar satın alıp kutusunu açmadan ucuz fiyata satıyor. Z5 inceleme videolarini izleyip, forumda anakonusunda biraz zaman geçirerek iyi ve kötü yönlerini öğrenebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla sony eurasia sonynin turkiyedeki resmi servisi. İlan açıklamasında türkiye garantili diye belirtilmiş.
Sony fanı değilim yanlış anlamayın. M9 fiyatına daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. O fiyata s6,g4 te satılıyor ancak premium denen his yok bu modellerde. Premium benim için htc sony appledır.
Edit. Sony eurasia hakkında böyle bir bilgi buldum. Gerekli araştırmayı sizde yapabilirsiniz.
https://www.hepsisony.com/yardim.asp?inf=8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 10 Aralık 2015; 23:58:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim Z5 aklım kayıyor ama ses konusunda yeterli değil diyorlar ve kimse bir HTC değil diyor ses konusunda -
Ses konusunda htc ezer geçer.
Buna çok seviniyorum ama şuna da çok sövüyorum
Kamera kalitesi videolarına bakıyorum
LG G4 , S6 , Edge , hepsinden bariz kötü hatta M8 den bile daha kötü olduğunu izledim bir yabancı video da
UKT testinde de 6,5/10 verdiler.
Yazılımsal mı bu sıkıntı donanımsal mı neden HTC böyle yapıyor ?
Tamam kasa kalitesinde çok bir değişikliğe gitrmedin anladık ama kamera ? -
Batmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nokiada kendini batırdı htc de aynı yolda malesef. Samsung seviyor olsaydınız s6 derdim ancak samsung note serisi dışında premium olarak görmüyorum.
illa htc olacaksa m9, ama ben xperia z5 öneririm -
Samsung bana çok premium gelmiyor. Sony ve HTC ama Sony de ses performansı düşük. Sanırım su geçirmezlik,toz derken sesten fedakarlık etmişler biraz.
Ama HTC M9 da kamera güncellemeleri ciddi ciddi geliştirmiş diyenler var ne ölçüde bilmiyorum ama -
z5 istiyordum ama ses performansı ciddi anlamda kötü -
Kamerası çöp olan telefona 3000 verince fan oluyorlar cihaza abartiyorlar inanmayın pişman olursunuz. Ses sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ama m9 z5ten çok geride bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- düz viril ne demek
- wifi kaydedildi sorunu
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- 5g nedir zararları
- redmi 13c hyperos 2.0 alacak mı
- z fold 6 special edition
- ağda kayıtlı değil ne demek
- hızlı şarj zararlı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X