Şimdi Ara

HTC One M8S modelini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşırı gereksiz bir cihaz olmuş. Bunun fiyatı 1800 olsa bile S615 için çok pahalı. Aynı fiyata M8 al daha iyi. M8'den hiçbir artısı yok.
    Kaldıki piyasaya çıkacak olan S615'li telefonların hepsi m8s'ten daha ucuz olacak.
    HTC bu kafayla fazla dayanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 e z2 bulunabiliyorken tüm bu telefonlar beş para etmez oluyor

• Batarya koyacak yer kalsın diye bilerek ekran çerçevelerini geniş tutuyor kocaman da Htc yazısı önde. Vay çakal vayyy
  • Olmuş.

Fiyat hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 2 Nisan 2015; 17:57:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduğum en gereksiz cihaz olmuş bu , ne düşünüp de çıkartmışlar acaba bu modeli

• Evet bu gerçekten şaka gibi bir haber olmuş :)

1 Nisan'ı geçtik ama şaka gibi algılanabilecek bir boyutta. Şaka bir yana :) HTC isim verme konusunda fazla düşünmüş sanırım(!) Açıkcası bana göre HTC'nin telefon politikalarını biraz daha alt ve orta segmente yönelik oluşturması gerek. Çok iddialı üst düzey telefonlar üretiyor ve her anlamda başarılı. Ancak eleştirdiğim nokta şu: One M8 veya M9 varken neden ikisinin arasında üvey evlat gibi kalmış bir telefon alınmak istensin ki? Bu benim açımdan HTC'nin imajini sarsan bir hareket.

• Bu telefonda iki tane 13mp kamera varmış. Su anddunyanin en iyi foto çeken telefonu olmalı. Doğru muyum.

• ön tasarımı değiştirmeleri şart.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    yahu doğubankda 1300 almayanı dövüyorlar cidden 1250 bile alabilrsiniz sıfır hatta imei si de içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüceÜstad

yahu doğubankda 1300 almayanı dövüyorlar cidden 1250 bile alabilrsiniz sıfır hatta imei si de içinde

Her tüketiciye hitap etmiyor malesef, genelde standart bir tüketici garantisine, kolay erişebilirliğine falan bakıyor. Herkes için değil tabi ama dileyenler için alternatif olabilir. Hem İngiltere fiyatını doğubank ile karşılaştırmak doğru olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Her tüketiciye hitap etmiyor malesef, genelde standart bir tüketici garantisine, kolay erişebilirliğine falan bakıyor. Herkes için değil tabi ama dileyenler için alternatif olabilir. Hem İngiltere fiyatını doğubank ile karşılaştırmak doğru olmaz

elbette kişilerin istek ve arzuları önemli..

ben vaktiyle m8 almaya niyetlendim dürtsele gittim..o da ne 2450 tl dediler ... sona doğubanka gittim oda ne 1500 sıfır kapalı kutu cihaz aldım geldim 7 ay önce tabi yaklaşık

şu an fiyatlar 1250-1300 civarı almak isteyen için gayet uygun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

elbette kişilerin istek ve arzuları önemli..

ben vaktiyle m8 almaya niyetlendim dürtsele gittim..o da ne 2450 tl dediler ... sona doğubanka gittim oda ne 1500 sıfır kapalı kutu cihaz aldım geldim 7 ay önce tabi yaklaşık

şu an fiyatlar 1250-1300 civarı almak isteyen için gayet uygun

Doğubanktan aldığın cihaz sıkıntı çıkarmıyor mu ime güncelleme falan ?

• 2 bin liranın altına telefon mu olur yahu!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon metalse pahalı olması normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 380 poundluk fiyati cok bulanlar icin bir ornek vereyim ingiltere'de haftada 40 saat calisarak bu parayi iki haftada kazaniyorsunuz. Yani telefon mu istiyorsun? Git 2 hafta bir restoranda servis yap sabah 9 aksam 5 400 pound cebinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.