Şimdi Ara

HTC ONE M9---975 TL---BU FİYAT NORMAL MİDİR ?[Satın Aldım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dobrasam

cihaz kayıtlı mı peki kontrol ettiniz mi

Imei kaydı gözüküyor ama çok büyük ihtimal nokia 3310 vs. diye kayıtlıdır.

kontrol edip bilgilendiririm sizi
  • S.N.I.P.E.R kullanıcısına yanıt
    Ne şekilde satın aldınız get üzerinden mi yoksa satıcının dükkanından mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne şekilde satın aldınız get üzerinden mi yoksa satıcının dükkanından mı

Kapıda ödeme

Bende spariş vermeyi düşünüyorum ama get üzerinden yanlız güvenemiyorum siz hangi satıcı dan aldınız

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-htc-one-m9-orjinal-2-yil-garantili-sifir-urun-magzadan-280355245/detay

kapıda ödemede alabilirsin . bende aynı gün kargoya verdi ertesi gün elime oldu telefon
    kapalı kutu mu geliyor cihaz yoksa açılmış kutu halinde mi

• quote:

kapalı kutu mu geliyor cihaz yoksa açılmış kutu halinde mi

satıcı ürünün orjinal kutusunu bile değiştirmiş . çıkarıp başka bir kutuya koymuş ama sonuç olarak kapalı kutu geliyor.
    Çok ilginç peki Cihaz gerçekten sıfır cihaz mı

%0 şarj ile geldi çiziği vs. hiç bir kusuru yok.

bence gerçekten 0 cihaz
    forumda başka kimse yok sanırım satın alan bu fiyatlara resmen kumar oynamak gibi olacak satın almak bir şey sorabilirmiyim daha önce sıfır cihaz satın aldınız mı yanlış anlama olmasın sadece sıfır ile kullanılmış cihazı ayırt edebilme açısından soruyorum

• Cihazın resimlerini atıp daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim hocam iyi forumlar..
  • 2015 mart ayında m7 almıştım gittigidiyordan 900 tl ye. o zamankine göre çok iyi idi fiyatı. telefon günceleme almadı hiç, ekran kasaya tam oturmuyordu işık sızıyordu( refirbushed) aldığım mağazaın yetkillieri resmen benimle kafa buldular( gönderin yenisini gönderelim diyor 1 hafta sonra aynı telefonu hiç bir işlem yapmamdan geri gönderiyorlar) neyse telefonun anakartı malesef arıza yaptı bir 900 de tamirciyim diyen dolandırıcılara kaptırdım(adama kamera sağlam gönderiyorum pembeleşme sorunu olan kamera ile geri geliyor). umarım öyle bir satıcı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 1 Nisan 2016; 19:52:34 >
  • quote:

forumda başka kimse yok sanırım satın alan bu fiyatlara resmen kumar oynamak gibi olacak satın almak bir şey sorabilirmiyim daha önce sıfır cihaz satın aldınız mı yanlış anlama olmasın sadece sıfır ile kullanılmış cihazı ayırt edebilme açısından soruyorum

Bende bugun bu sekilde sahibinden de aldim telefoncular da 1200 liraya satmaya basladi. Bence bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonların başında gelir

• blacksss kullanıcısına yanıt
    inceleme mahiyetinde izlenimlerini paylaşabilirmisin nasıl bir kutu ile geldi bildiğim kadarıyla açılmış olarak geliyor kutu ve aksesuarlar yan sanayi ayrıca internet üzerinden kontrol ettinmi kayıt pasaport mu yoksa ne olarak görünüyor cihaz

• yüksek ihtimalle senin bahsettiğin türden bir satıcı ben zaten garanti veya aksesuarları gözden çıkardım sadece orjinal ve resmi kayıtlı olması yeterli benim için bide sıfır olması istiyorum amacım boomsound özelliği için alıyorum

• quote:

inceleme mahiyetinde izlenimlerini paylaşabilirmisin nasıl bir kutu ile geldi bildiğim kadarıyla açılmış olarak geliyor kutu ve aksesuarlar yan sanayi ayrıca internet üzerinden kontrol ettinmi kayıt pasaport mu yoksa ne olarak görünüyor cihaz

Dostum yurtiçi kayıtlı garantili bu fiyatlara bulamazsın imei kayıtlı bulursun

• blacksss kullanıcısına yanıt
    imei kayıtlı ne demek peki 6 ay sonra kayıt düşme durumu olur mu?

M8 ilk çıktığında 2500'e satılırken ben IMEI kayıtlı 1500'e almıştım. Alalı 2 sene oldu sayısız rom attım hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten htc'lerde IMEI sıkıntı değil düşerse tekrar atarsın

• siz nereden satın aldınız

• yürek yemiş sanki mübarek, neyine güvendin evladım demiş Gülşen abla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.