Şimdi Ara

HTC One (M9) Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir konu göremedim, bugün tanıtıldıktan sonra satışa sunulduğunda alacaklar olarak burda toplanıp, konferans hakkında konuşabiliriz.

HTC One (M9) Ana Konu

HTC One (M9) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 1 Mart 2015; 13:57:47 >

• Piyasaya çıkmasını beklemekteyim. Almayı dusunuyorum.

Mesajım bulunsun.
  • Tasarım olarak Batırdılar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel. piyasaya çıkış tarihi nezaman. bilen varmı. 14 marta kadar usa'de çıkar inşallah.
  • Tasarım neden kötü ki? cihazı beğendim güzel olmuş ama m8 den m9 a geçmek İçin çok iyi bir neden yok.Daha önce HTC kullanmayn insanların ilk tercihi olur bu cihaz.

• Arkadaşlar bu telefonu Türkiye'de kullanmak için Amerika'dan alma niyetim var fakat kafamı karıştıran bir konu var; Amerika'da genel telefon piyasasında aynı modelin bi kontratsız satılan hali var bir de unlock olarak var. Kontratsız olanlarda da illaki operatör bağımlılığı mı var ki böyle bir fark mevcut? Çok büyük fiyat farkları oluyor kontratsız ve unlocklar arasında, Türkiye'den almak daha mantıklı eğer ki illaki unlock alınacaksa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elamdanbinmahrum

Tasarım olarak Batırdılar bence
    aynen abi m8 daha iyi duruyor htc den beklemediğim bi kamera tasarımı var kasa daha kalın ve lens dışarda.

Performans konusunda baya iddialı ama tasarımı batırdılar ve kullanıcı için performans kadar tasarımda önemli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc one m8 kullanıcılarının m9 alıcağını sanmıyorum. Kamerayı tek e indirip mp arttırım ram koymuşlar şimdi çıksa 2700 tl den aşağı çıkmaz. M8 gibi yakışıklı ve performans konusunda iyi bi cihaz varken elinde kim niye alsın. En azından kasayı inceltip alttaki saçma htc yazısını kaldırsalar ve panelleri 0 a indirseler efsane olurdu bu özellikleriyle. Yanlış mı düşünüyorum

• Üzülerekte olsa hiç sevmedigim ve hep elestirdigim samsung , bu sefer htc ye agir darbe indirdi. Ben yinede htc den vazgecmiycem ama hic kaale almadigim antutu testinden bile buyuk bir yenilgi oldu resmen. Umarim gunluk kullanimda yine htc farkini ortaya koyar.

• HTC MicroUSB portunu neden tam ortaya koymuyor? Bir sebebi var mı? Tasarım üzerinden oynayan firmanın bu tip detaylara dikkat etmemesi hoş olmuyor.
  • M9'un gerçek ana konusu neresi arkadaşlar?
  • bugun aldım bende kurcalayalım bakalım
  • ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Gayet memnunum kamerası beni tatmin etti elde duruşu çok iyi tasarım olarak beğenmeyen arkadaşlar ne bekliyodu cihazdan anlamış değilim.Bu arada extrem bi kapakla kullanmak istiyorsanız ben ebay'den Nillkin® Armor Frame Series Slim Protective Bumper Case getirttim telefon üzerinde çok değişik ve havalı bi duruşu var tavsiye ederim.İlerleyen zamanlarda tam görüş belirtirim şimdilik bu kadar

HTC One (M9) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi æsto -- 5 Mayıs 2015; 10:32:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.