Şimdi Ara

HTC One M9 modelinin Avrupa fiyatlandırması ortaya çıkmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc bir daha m7 gibisini yapamayacak belli ki...

• Apple ın 3000-TL leri utanmadan etiket diye koyduğu piyasada diğer markalarında utanmadan fiyat koymaları pekte anormal değil. Apple fiyat konusunda 6 serisinde zirve yaptı. Yakında 3000 TL ler normal fiyat olacak. Darısı 4000-5000 TL lere.
  • M8 den tuzlu olacağı belli.

Tasarımda değişen kameralar.

Donanımda değişen ram işlemci.

M8 kullansam kameraya takılmam m9 da almam.
  • yorumlara bakıorum da çok saçmalayanlar var htc dururken allah aşkına samsung nedir ya alın bi ton para verin boyuna kassın boyuna kassın htc android yeni sürüm alırken siz samsung alın 6 ay daha bekleyin

• 2500 tl üstü çok çok abartı olur artık. Ama piyasanın en iyi telefonu şu an bence. Tasarım kötü değil ama değişiklik bekleniyordu sadece hayal kırıklığı oldu biraz. 32 gb olması iyi. Kameralar bu sefer olmuş. İşlemci en iyisi ram 3 gb. Pil fena değil. Sense zaten en iyi arayuz. Eleştirenler HTC bandı dışında bir şey bulamıyor . Bence tutar bu telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden 600 tl lik Nokia n serilerini almak bile hayaldi şimdi 3000 ler :)

• Hepsini geçtim birisi bana bunun M8 den ne farkı var onu izah etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: YusfRdem

Hepsini geçtim birisi bana bunun M8 den ne farkı var onu izah etsin

S serisindeki yillardir yapilan efektif farklardan bahsedebilirsin sende bana? 2 telefonda vasat bana gore vasattan kastim elle tutulur bir yenilik bir degisiklik 2 cihazdada yok ufak bazi degisiklikler iki cihazdada olur normal ayni fiyata cikarlarsa htc, htc pahali olsa bilede gidip samsung almam bu benim fikrim senelerdir kullanarak elde ettigim tecrubeler isiginda

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

2500 tl üstü çok çok abartı olur artık. Ama piyasanın en iyi telefonu şu an bence. Tasarım kötü değil ama değişiklik bekleniyordu sadece hayal kırıklığı oldu biraz. 32 gb olması iyi. Kameralar bu sefer olmuş. İşlemci en iyisi ram 3 gb. Pil fena değil. Sense zaten en iyi arayuz. Eleştirenler HTC bandı dışında bir şey bulamıyor . Bence tutar bu telefon.

En makul yorum sana katiliyorum ilginc bir sekilde samsung cok begenildi htc yerlere vuruldu diyorum ki acaba ben mi bir seyi kaciriyorum, htc kendini tekrar etti ve yanlis yaptida bu samsugun yillardir yaptigi sey degil mi zaten hala nasil bu kadar taraf olunuyor anlamadim gitti artik bazi arkadaslar markaya sempati duymanin otesine gecmis

• Bu adamların nasıl bir satış politikası var çözmüş değilim ben. Bir kere marka tanınırlığı olarak Samsung'dan geridesin. Birde üzerine daha yüksek fiyatla satışa çıkarıyorsun telefonu. Zaten kullanılan donanım muamma ısınma sorunu vs. den dolayı, hadi donanım sıkıntısız diyelim yinede geri kalıyorsun donanım olarak. Tamam malzeme kalitesi daha iyide sırf bunun içinde yüksek fiyata satılmaz ki. S6 ile aynı fiyatta bile değil bana göre daha düşük fiyatta olmalı ki insanların dikkatini çeksin

• M9 gayet şık bi cihaz ama vergiler ve firmalarin kar i uzerine eklendiginde ülkemizde uçuk fiyatlara ulaşıyor fiyati ülkemizde 2400 den aşagı olmaz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

HTC biraz kurnazlık yapmış. Ekranın çevresine siyah bir bant koymuş ki ekran daha büyük gözüksün ve sanki kasa daha inceymiş gibi görünsün. Şayet o siyah bant olmasaydı telefonun çerçevesi aşağıdaki gibi gözükecekti. Buna tam bir kurnazlık denir.

HTC One M9 modelinin Avrupa fiyatlandırması ortaya çıkmaya başladı

Siyah bant kısmı photoshopta çerçeve gibi gösterilince ortaya çıkan telefon ve gerçek kasa boyutu.. Aslında kasa aşağıdaki gibi ama HTC çerçeveyi kısarak siyah bir bant kullanmış..

Fark etmemiştim bu sene galaxy s6 daha iyi bir iş çıkarıcak anlaşılan . Ancak onunda fiyatı uçuk iyice iflasa sürüklüyolar

• Vestelin vergisi bir de sürekli değer kaybeden Türk lirası düşünüldüğünde amiral gemilerinde önümüzdeki sene psikolojik sınır 2999tl olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

HTC biraz kurnazlık yapmış. Ekranın çevresine siyah bir bant koymuş ki ekran daha büyük gözüksün ve sanki kasa daha inceymiş gibi görünsün. Şayet o siyah bant olmasaydı telefonun çerçevesi aşağıdaki gibi gözükecekti. Buna tam bir kurnazlık denir.

Siyah bant kısmı photoshopta çerçeve gibi gösterilince ortaya çıkan telefon ve gerçek kasa boyutu.. Aslında kasa aşağıdaki gibi ama HTC çerçeveyi kısarak siyah bir bant kullanmış..

Güzel tespit olmuş siyah bantla birlikte küçükmüş hissi verilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2700'den girse şükredecek olduk.
    Iphone 5s fiyat/ performans etkisi yaratıyor. Gidişat kötü
  • öndeki tasarım olmamış.yıllardır böyle.m7 de dahil.bütün klasik android telefonlarında bu kötü tasarım var sony lg htc.altta ve üstte bol delikli uzun hapörler şık durmuyor.premimum tasarımda bunlar olmaz aga.

sadece samsung ta estetik home tuşu ve yanlarında görünmeyen kapasitif tuşlar.telefona estetik kazandırıyor.iphone da da benzerdir.
  • 2000den fazlası gereksiz şu telefona
  • Ben şahsen pahalı fiyatları protesto ediyorum. Maddi durumum Türkiye şartlarına göre çok iyi, iPhone 6 vs. istediğimi alabilirim aslında. Ama 2 sene sonra çöp muamelesi görecek cihazlara 3.000 vermek bana mantıklı gelmiyor. Bilgisayar, laptop yenilerdik eskiden. Ama o bilgisayar 6-7 sene dayanırdı. 1-2 parça değişimi vs. yeterdi. Mesela benim 4 yıllık Samsung laptop var. SSD taktım sadece, Windows 7 ile canavar gibi çalışıyor. 3 sene daha gider rahat. Eee ben iPhone aldım 3.000'e, S6 aldım 2.700'e seneye çöp muamelesi görecek iPhone 6s, S7 çıkınca. Aslına bakarsanız çok bir performans farkı da yok, ne yani Facebook çalıştırmak için SD810 mu gerekiyor? Ama üreticiler bilerek güncelleme vermiyor ki telefon çöp olsun. Apple güncelleme veriyor o da telefonu kağnıya çeviriyor. Anlayacağınız milleti silkeleme yöntemi telefonlar oldu artık...
  • HTC kullanmamış adamlar gelip HTC ile yılların balonu Samsung'u kıyaslamasın lütfen. Sen bir yıllık telefonlarına güncelleme verme, cihaz deli gibi kassın sırf reklama paraları dök diye gel HTC'den kaliteli muamelesi gör.
    Ama HTC de artık adını duyurmalı, Samsung'un çöpleriyle aynı fiyata satmalı ki telefonlarını bilmeyenler de alıp görsün aleti, reklamını yapsın.
  • FİYAT konusunda yorum yapıp sanki sorun HTC deymiş gibi görenlere:

fiyat 600 - 650 dolar bandında olsa TR fiyatı 1700 TL yapar ki dolar kurunu 2.60 tan tutuyorum.

Buna %18 kdv ekleyin fiyat 2005 TL yaptı.

Şimdi %25 özel tüketim vergisini koyun fiyat 2500 TL oldu mu?

bu sene HTC M9 da radyo da var Bandrol fiyatını da ekle

2600 Bandında olacak demektir.

900 TL yi HTC değil vergiden dolayı devlet alıyor. ve dolar kuru da 2,60 TL

ayrıca en büyük işlemci firmasının son nesil ürünü olan Snapdragon 810 u, 20 MP toshiba lensi ve 3gb ddr4 RAM olan kasası metal olan bir cihaza kaç TL lik bir fiyat bekliosunuzki allah aşkına?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.