Şimdi Ara

HTC One M9 ön siparişe sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fiyatın 2499 civarı olacağını düşünüyorum. Çünkü işin içinde ekstradan Türkcell karı var bence. Haa bide benim bildiğim(yanlış biliyor olabilirim. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.) ön sipariş daha ucuz olur da bizim ülkemizde öyle değil maalesef.
  • 1039 tl ye aldığım 32 gB LG G2 nin yapamadığı neyi yapacak bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 16 Mart 2015; 16:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

htc turkiye sanirim kapatmak istiyor kendisini.

Bence de kepenkleri kapatmak istiyor. El insaf ne bu fiyatlar.
  • O paraya öküz alırız.
  • Allah akıl fikir versin htcye,htc nin batması yakındır.
    Editörler her ne kadar sony e kafayı takmışsasa,htc nin durumu çok daha vahim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin htcye,htc nin batması yakındır.
    Editörler her ne kadar sony e kafayı takmışsasa,htc nin durumu çok daha vahim.

• Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansınlar.

Tüketicilerin de artık bu fiyatlara bir dur demesi gerekli.

Bu fiyata iyi bir TV, bilgisayar veya her ikisi birden alınabiliyor.

Bu kadar zengin değiliz biz ülke olarak...

• Neyin kafasındalarsa, böyle giderlerse bunlarda yakında patlarlar.. zamanında ramak kalmıştı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 16 Mart 2015; 17:23:45 >
  • Farklı bir bakış açısından örneklemeler! Asphalt 8, 9 olmadıkça, RRC 3, 4 olmadıkça vb.

Şuan kullanıcıların elindeki çoğu telefon yeterlidir! :)

• İPhone gibi gösteriş telefonu yapmaya çalışmak gibi bir gayeleri var sanırım.

• aslında yurtdışına(avrupa) endekslendiği zaman fiyat anormal değil aksine normal vergiler konulduğu zaman buralara kadar çıkıyor fiyat. Fakat htc nin bir şekilde uğraşıp bizim ülkemize özel bir fiyat biçmesi gerekirdi. Ben 2500 bandında bekliyordum telefonu. Samsung ta 2300 bandında çıkar kaliteli malzeme isteyen adam bunu alır samsung sevende daha uygun fiyata benzer donanımda bir ürüne sahip olur diye düşünmüştüm. Bu telefon bu fiyata çıktığına göre bence samsung s6 ya 2499 yada 2599 bandından çıkacakki bana kalırsa 2599 olur. Sonuçta rakibinin fiyatı belli.

• veteriner69 kullanıcısına yanıt
    emin ol ki ondan kat kat üstün ama hava atarsın işe yarar (kendim de g2 kullanıyorum son seri g2 sorunlardan başka bir şey değil bunu herkez biliyor yemişim fi/p yi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhu7n -- 16 Mart 2015; 17:39:04 >
  • galaxys6 2699tl olur.edge'de 2799tl olur.

• fiyat konusuna soyle bir aciklik getireyim.cihazin yurtdisi fiyati 650 dolar.avrupa'da 650 euro olarak gorun.

650eurox2,76=1794tl
    1794tl+%25(otv)=2242,5tl
    2242,5tl+%18(kdv)=2646,15 tl

Yani firma ustune sifir kar koysa fiyati yuvarlaksak 2700tl'dir.

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hesap bu... Ama Avrupa ve Amerika da yaşayanların gelir durumu, alım gücü bizden çok daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Evet hocam hesap bu... Ama Avrupa ve Amerika da yaşayanların gelir durumu, alım gücü bizden çok daha iyi...

Kesinlikle.bu arada s6'nında fiyat belli olmuş 32gb 2899tl:-).kaynak andronova.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasin34 -- 16 Mart 2015; 18:03:44 >
  • Yurt dışında Us fiyatı 650$ ,avrupa fiyatı ise 650 euro ,işte hesaplarsak vergiler falan oldu mu sana 2700tl ,yani türkiye fiyatı normal..ehue

1-yurt dısı fiyatı zaten perakende fiyatı , yurt dısı perakende fiyatını tutup da TC perakende fiyatı hesap etmek nasıl bir acaipliktir?
    -Özel tüketim vergisi Avrupa'da da var .
    - Türkiye'nin sayılı perakende zincirlerine mal/ürün veriyorum , %25 en az marjdır,hani ölse marj %25 dir. Nacizane memleketimizde şu büyük perakende zincirlerinin kar payı %30-%40 arasında değişir stok hızına göre ,kısaca gidin pazarlığınızı yapın ,düşmezlerse grup kurun kendi aranızda en az 5 kişi olursanız ,canlı paraya indirimin kralını yaptırırsınız...

2-Alabiliyorsanız gidin bizzat yurtdısından kendınız alın ,illa taiwana ucmak zorunda degılsınız ,kıbrısa ya da macarıstana gıdın alın ,hem gezmıs hem de halen daha ucuza almıs olursunuz...

3-Örnek vermek gerekirse , Asus zen phone diyeyim 600tl , bu telefon diğerlerinin neyini yapamıyor anlamıs değilim, ya da nasıl ifade etsem , discovery var, ya da samsung ya da 1000tl altı herhangı bır marka meizu vb. bu 2000-3000 tl arası telefonların yaptıgı neyı yapamıyor , bunlara bu kadar para ödeten ne ?? mantıklı ve makul ,pragmatik bir acıklama bulabılen beri gelsin...

yahu bir tane ipad bir tane de şu tuşlu nokialardan oh mis ,5 sene paşayım modu daha uygun benım ıçin....

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Yurt dışında Us fiyatı 650$ ,avrupa fiyatı ise 650 euro ,işte hesaplarsak vergiler falan oldu mu sana 2700tl ,yani türkiye fiyatı normal..ehue

1-yurt dısı fiyatı zaten perakende fiyatı , yurt dısı perakende fiyatını tutup da TC perakende fiyatı hesap etmek nasıl bir acaipliktir?
    -Özel tüketim vergisi Avrupa'da da var .
    - Türkiye'nin sayılı perakende zincirlerine mal/ürün veriyorum , %25 en az marjdır,hani ölse marj %25 dir. Nacizane memleketimizde şu büyük perakende zincirlerinin kar payı %30-%40 arasında değişir stok hızına göre ,kısaca gidin pazarlığınızı yapın ,düşmezlerse grup kurun kendi aranızda en az 5 kişi olursanız ,canlı paraya indirimin kralını yaptırırsınız...

2-Alabiliyorsanız gidin bizzat yurtdısından kendınız alın ,illa taiwana ucmak zorunda degılsınız ,kıbrısa ya da macarıstana gıdın alın ,hem gezmıs hem de halen daha ucuza almıs olursunuz...

3-Örnek vermek gerekirse , Asus zen phone diyeyim 600tl , bu telefon diğerlerinin neyini yapamıyor anlamıs değilim, ya da nasıl ifade etsem , discovery var, ya da samsung ya da 1000tl altı herhangı bır marka meizu vb. bu 2000-3000 tl arası telefonların yaptıgı neyı yapamıyor , bunlara bu kadar para ödeten ne ?? mantıklı ve makul ,pragmatik bir acıklama bulabılen beri gelsin...

yahu bir tane ipad bir tane de şu tuşlu nokialardan oh mis ,5 sene paşayım modu daha uygun benım ıçin....

adamin ordaki karindan bize ne.2800tl olan fiyatin acilimini yaptim ben sadece.hesap sekli bu.

• htcnin one seriside iphone gibi oldu tamam adamlar hem kasa heö tasarım hem sağlamlık olarak mükemmel telefonlar üretiyorlar ama o kadar paraya telefon almak pek mantıklı değil...

• türkcell htc m8 için 2499 htc m9 için 2799 lira fiyat koyduysa bir de m9 için 300 lira hediye çeki verdiyse acaba hangisinde milleti kazıklıyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.