Şimdi Ara

HTC One M9 Plus maketi de ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HTC One M9 Plus maketi de ortaya çıktı

Son günlerde HTC'nin Phablet sınıfındaki amiral gemi modeli One M9 Plus ile ilgili sızıntılar artmaya başladı. Çizim görsellerinden sonra şimdi de maket videosu gündeme geldi. Genelde sızdıran kaynak ise aynı.

Sızıntılardan HTC'nin hummalı bir çalışma içerisinde olduğu anlaşılıyor. Zira sadece duyumlarla başlayan sızıntılar görsel çalışmalarından maket incelemelerine kadar gelmiş durumda. Bu bakımdan HTC'nin yakın zamanda bir etkinlik yapabileceği tahmin ediliyor.

HTC One M9 Plus görünüşe göre One M8 modelini temel alacak. Arka kısımda Duo Camera kombinasyonunu koruyan cihaz farklı olarak ön kısımda parmak izi okuyucu entegreli bir Home butonu ve ikiye bölünmüş alt BoomSound ızgarası barındırıyor.

Modelin 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 8 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 810 yongaseti veya MT6795 yongaseti, 3GB RAM, 2840mAh gücünde batarya, 10.15mm kalınlık şeklinde özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Model bölgeye göre yongasetini de değiştirecek.

• Açıkçası hem sanal hemde fiziksel tusu bi arada hic begenmedim. Parmak izi okuma islevi olacagini dusunuyorum fiziksel tusta ama arka tarafta kullansa daha hos olabilirdi. Veya sanal tuslar ve o htc cercevesi olmasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çıkmasaymış keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne sacma bir tasarimdir arkadas

• Fiziksel home tuşu + HTC logosu + sanal tuşlar ve telefon kullanım alanının %30 kısmı zaten gitmiş..

HTC'ye birisi söylesin phablet boyutlarla olmaz phablet ekranla olur..

• Madem HTC yazısını gözümüze sokmaya niyetliler hazır fiziksel home tuşu yapmışsın onun üzerine koy. Ama gidip de hayvani bir çerçeve yapıp oraya yazma:) Çerçeve içinde çerçeve kullanan tek telefon HTC:) O siyah çerçeveleri de ekran yapsalar telefonun ekran boyutu 5,5 inç olurdu ve o zaman phablet olurdu:) Neyse zaten boşuna konuşuyoruz. Bu fake gibi geliyor bana:)

• Home butonu tasarımı iyice bozmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanal tuşları tamamen kaldırsalarmış keşke
  • HTC One M9 Plus maketi de ortaya çıktı

• HTC galaxy one M9 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 25 Mart 2015; 15:17:44 >
  • Özellikle Çin piyasası için geliştirildiği belli.

HTC yaparsa o çerçevelerle 5.2 inç bile fablet sayılabilir tabi

Şimdi mesela Huawei bu tasarımı baz alıp çok daha güzelini yaparsa şaşırmam.
  • Sıvama aşaması da bu oluyor sanırım :)
  • Ev tuşu varsa dokunmatik tuşlar neden var? Dokunmatik tuş varsa ev tuşu neden var? Htc böyle telefon yapmayı nerden öğrendi?
  • Ekranın alt kısmında Hoparlör, HTC logosu, Ekran düğmeleri, Ana ekrana dönüş butonu var. Acaba daha ne vardı da HTC koymadı merak ediyorum.

• kimsede dememiş 10.15mm kalınlık ne diye 4000mAh koysalar anlardım o kalınlığı
  • Ekran 2k ve batarya düşük. Kısaca çöp.

• Batarya 3500 olmalı

Parmak izi arkada olmalı

Hoparlör ızgarası daha ince olmalı

HTC logosu veya sanal tuş kalkmalı

En az 5.5" olmalı (phablet olacaksa)

• Evlerden ırak..

• Htc one m8'le finali yapsaymış keşke, ilerlemeyi bırakın geriye gittiler bu sene bana göre.

• 10.15mm kalınlığa 2840mAh batarya konulmuş... Büyük hayal kırıklığı yaşattıkları için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.