Şimdi Ara

HTC One M9 Teknik Özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC'nin M8'in devamı niteliğindeki yeni amiral gemisi modeli M9'un MWC 2015'te tanıtılacağı belirtildi.. Beraberinde cihazın teknik özellikleri de belli olmaya başlamış.

Benim açımdan tek hayal kırıklığı ekran oldu. Yine 5" yapacaklarmış, 5.5 belki bir çok kullanıcıyla büyük geliyor ama en azından Xperia Z serisi gibi 5.2 filan olabilirdi.

Batarya değeri de 2840 mAh olmuş, full hd ekran var. 2k olmayacakmış, yeterli sanırım ekranına göre.

4k video çekim de olacak deniyor.

Ön kamera M8'den gelen ultrapixel kamera, arka kamera da baya iyi bişey olacağa benziyor. 20.7 mp.

Fiyatı filan belli değil henüz, ama 2.000 civarı olacağından bahsediliyor. HTC'nin kötü bir yanı da bu. Uzun süre yeni model çıkarmadığı için, Sony ya da Samsung gibi fiyatları bekleyince düşmüyor. M8 bile hala 1700 en ucuz sanırım..

8 çekirdekli ve 64bit destekleyen Snapdragon 810 işlemci deniyor. 3 Gb de ram.

Kaynak:http://www.teknikozellik.net/2015/02/htc-one-m9-kac-inc-ne-zaman-ckacak.html

• M9 un 2000 tl olmasi imkansiz. M8 2500den cikti. M9 2700 civari cikacaktir. Fhd tercihi mantikli, batarya ile uyumlu olmus. Ekran buyuyebilirdi. Tabi daha tanitim olmadan konusmak cok dogru degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 tl imkansizda 2500 tl den cıkma ihtimali olabilir veya 2600 tl
  • ne denebilirki... en uygun tabir çöp tür.

• 5 inç olması çok daha iyi. Çıkan görsellerdeki gibi bir telefon olursa boyutu m8'den biraz daha küçük olur ki harika olur. 2K olmaması çok çok iyi. 2840Mah bataryayı da daha iyi kullanır yine de en zayıf yönü bu bence. Daha iyi olabilirdi. Diğer özellikler normal, olması gerektiği gibi. Ultrapiksel ön kamera mantıklı gelmedi ama. Gerek var mı bilmiyorum. Arka kameranın fotoğraf ve video kalitesi çok önemli.
  • HTC'yi 2K saçmalığı kervanına katılmadığı için kutluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

5 inç olması çok daha iyi. Çıkan görsellerdeki gibi bir telefon olursa boyutu m8'den biraz daha küçük olur ki harika olur. 2K olmaması çok çok iyi. 2840Mah bataryayı da daha iyi kullanır yine de en zayıf yönü bu bence. Daha iyi olabilirdi. Diğer özellikler normal, olması gerektiği gibi. Ultrapiksel ön kamera mantıklı gelmedi ama. Gerek var mı bilmiyorum. Arka kameranın fotoğraf ve video kalitesi çok önemli.

Valla açıkçası 5.5 inç kullandıktan sonra 5 inç biraz küçük kalıyor. Alışkın olanlar için iyi tabii, ama en azından 5.2 filan bekliyordum ben.. Neyse belki buna ek olarak büyük model de çıkartabilirler talep çoksa. HTC zaten çok sık model çıkarmıyor.. Bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir cep telefonuna 2000 liralar vermek yazık günah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

M9 un 2000 tl olmasi imkansiz. M8 2500den cikti. M9 2700 civari cikacaktir. Fhd tercihi mantikli, batarya ile uyumlu olmus. Ekran buyuyebilirdi. Tabi daha tanitim olmadan konusmak cok dogru degil

doğru olabilir, ama yanlış yaparlar bence. piyasada bin tane model var. ve eskisi gibi "ucuzu alınmaz abii ya" muhabbeti yok. En basit örneği Asus bence. Böyle bir meyil varken 2700 liraya telefon çıkarmak intihar gibi bişey.

he şöyle bir durum var, belki 2 yıl bunun üzerine model çıkarmayacaklar. Adamlar güvence veriyorlar, telefonu aldıktan 6 ay sonra eskimiyor, ama yine de bu fiyat çok abartılı olur.

Xperia z3 bile yanılmıyorsam ilk çıktığında bu bahsettiğiniz rakamdan düşüktü.
  • Sızdırılan görseller doğruysa tasarım Şahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

M9 un 2000 tl olmasi imkansiz. M8 2500den cikti. M9 2700 civari cikacaktir. Fhd tercihi mantikli, batarya ile uyumlu olmus. Ekran buyuyebilirdi. Tabi daha tanitim olmadan konusmak cok dogru degil

doğru olabilir, ama yanlış yaparlar bence. piyasada bin tane model var. ve eskisi gibi "ucuzu alınmaz abii ya" muhabbeti yok. En basit örneği Asus bence. Böyle bir meyil varken 2700 liraya telefon çıkarmak intihar gibi bişey.

he şöyle bir durum var, belki 2 yıl bunun üzerine model çıkarmayacaklar. Adamlar güvence veriyorlar, telefonu aldıktan 6 ay sonra eskimiyor, ama yine de bu fiyat çok abartılı olur.

Xperia z3 bile yanılmıyorsam ilk çıktığında bu bahsettiğiniz rakamdan düşüktü.

Sonynin fiyatlandirma politikasi farkli htcnin farkli hocam.
    Htc kendisini fiyat olarak olarak daha yukari koymak istiyor. 2000 in maksimum fiyat oldugu donemde 2500 le piyasadaki citayi maalesef yukari cekti. Simdi rakipleride yaklasik bu fiyatlara cikti ve yine daha da artiracak htc fiyati.
    Sony konusunda haklisiniz bende defalarca yazdim,6 ay inanilmaz kotu bir strateji. Sirf bu yuzden binlerce insan sonydem vazgecti. Modellerde birbirinden farkli ve yenilikci cihazlar olamadi.
    Ama htc 2 sene yeni amiral model cikarmayacak sozunuz yanlis. Htc,samsung,apple vs. senede 1 amiral gemi modeli cikariyorlar. Gecen sene martta m8 geldi seneye martta m10 gelecektir. Bulundugumuz cagda 2 senede bir amiral gemi cikarma politikasi olsa emin olun 6 ay sony politikasindan cok daha kotu olur. Ki oyle birsey dedigim gibi mumkun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 15 Şubat 2015; 3:50:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.