Şimdi Ara

HTC One M9'un ısınma problemi çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Problemi çabucak çözmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Siz ne kadar çok şey biliyorsunuz, size yazacağım 15 satırlık buglu program ile değil telefonu bilgisayarınızın işlemcisini sınırlara taşırım.

Herkes mühendis kesilmiş, hobi olarak evde işlemci üretiyorlar sanki :)

Ergenlerinde hemen aklına işlemci frekansını kısmışlardır gelmiş hahahah çok komiksiniz keşke azalarak bitseniz :)

kendini kandir sen:-)
  • Testlerde yine aynı sonucu alıyorsa, oyunlarda aynı performansı veriyorsa bu tepki niye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biktimmk B kullanıcısına yanıt
    Sen forumu küçümseme bence burada gayet iyi yazılımcılar var boş boş konuşmuyoruz burada birşey yazarken. Androidde sızıntıya yol açan programlar zaten belirli bir seviyeye ulaşınca kapatılıyor buyuzden 15 satırlık yazacağın kod çok işe yaramaz. Daha önce benzer yaklaşımları gördüğümüz için HTC bu şekilde yapmıştır yorumu yapıyoruz öyle işkembeden atmıyoruz. Buarada biz forumda boş konuşanları sevmeyiz madem iddia ediyorsun senden telefonumu cokertecek bir .apk dosyası bekliyorum bizzat çalıştıracagim ve ekran kaydı alacağım. Hadi uğraşma hatta ben dosyayı oluştururum sen Java kodunu yaz yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 21 Mart 2015; 19:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Siz ne kadar çok şey biliyorsunuz, size yazacağım 15 satırlık buglu program ile değil telefonu bilgisayarınızın işlemcisini sınırlara taşırım.

Ergenlerinde hemen aklına işlemci frekansını kısmışlardır gelmiş hahahah çok komiksiniz keşke azalarak bitseniz :)

Xpdeki %100 işlemci kullanimanima sebeb svchost hatasını unuttun galiba.

• Çok az kaldı. Incelemelerde anlaşılır neyin ne olduğu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında çıkar kokusu. Fakat fazla ümitlenmemek lazım ne olcağını kestiremeyiz.Bu sene bence Üreticiler sadece Qualcoma bağlı kalmasalardı iyiyde Mediatek var hiç yoktan.
  • Şimdi bu M9,Snapdragon kullanıyor değilmi bakın bir yazılım sorunu yüzünden neler geliyo telefonun başına...Eskiden ben dahil çoğu forum üyesi neden.Samsung,Qualcomm'lu sürümlerini Amerikada vs yerlerde satıyorda bizde neden Exynos'lu sürümleri getirtiyor derdik fakat şu an durum gerçekten çok değişti.Samsung şuanda gerçekten kaliteli mobil işlemciler üretmeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Benim kendimi kandırmama gerek yok siz takılın;) herkes mühendis zaten teknolojide bir numarayız herşey trde üretiliyor.
    Lisede her öğrenci kendi işlemcisini yapmak zorunda zaten yoksa mezun olamazlar .
    Size iyi geceler mühendis Beyler.

• Yıllardır Samsunga sövüp sayan bi kullanıcı olarak bu esnada taktir ettim adam kendi işlemcisini üretti çıktı işin içinden s6 Samsung'un s3 noktası gibi fakat s6 denemeden onuda alamam SSD hızında bellek ve yeni mobil işlemci çok kaliteli eyvallah ancak bunların +sını sd kartı ve çıkmayan batarya yaptı ancak buda kendini ispatlaması için tıpkı htcnin ultrapixel teknolojisi gibi kendini ispatlama teknolojisi bakalım bataryaları ne kadar dayanacak htc ye gelince artık ayıp kullanıcısını aptal yerine koymayının manası yok.

• yazılımla bu iş çözülmez diyen arkadaşlar, halihazırda kullanılan telefonlara güncelleme geldiği zaman ''telefon daha çok ısınmaya başladı yada ısınma azalmış'' gibi kullanıcı deneyimlerinden bihaberler sanırım.üstelik gelen güncellemelerde işlemci frekansının değiştiğini gören oldu mu...

• Performansını da artırmışlar mı bari ;) ...

• 2 saatlik oyun deneyimin ardından o 40 derecelik sıcaklık sabitkalacak mı acaba ?

• Reklam kokan hareketler bunlar. Adı ısınan telefona çıktı bir kere, mecburen böyle haberler yayacaklar.

• Telefonlara termal heatsinklerle desteklenmiş fan takmanın zamanı gelmiş iyice artık.
  • Beyler ne belli donanımsal bir sorun olduğu bazen küçük bir yazılımsal hata bile böyle sorunlara yol açabiliyor ve küçük bir yazılımlada giderilebiliyor evet s810 ısınıyor ama 55 derecelere çıkması başka bir olayın sebebi olur buradan atıp tutacağımıza gelsin Tr'ye zaten bu galaxy s6, htc one m8 gibileri hemen incelemeye alınıyor orada işin aslı öğrenilir

• İster inanın ister inanmayın size kalmış, YouTube'da başta gelen mobil kanalların incelemelerini izledim, hiçbiri ısınmadan söz etmiyor bile.
  • Gsmarena incelemiş. Performansı oldukça aşağı çeken bir güncelleme. Buna rağmen ısınma sorunu kalkmıyor, aynı sıcaklığa biraz daha uzun zamanda geliyor.

• M9 diye tanıttıkları telefonun modeli aslında M8,5 olmalıydı diye düşünüyorum. HTC herhalde kendisine sadık bir kitle edinmiş aynı apple yolundan ilerliyor.
    Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, Samsung fanı değilim ama bu sene S6 ve S6 edge fena halde rakipsizler. Ben note 4 kullanıcısı olarak ikisini de almayacağım ama alacak olsaydım tercihim bütçeye göre ikisinden biri olurdu.
  • theaozturk kullanıcısına yanıt
    Ben bir güncellemede işlemci frekansının değiştiğini gördüm. Symbian Belle'e gelen fp1 güncellemesiyle 700 ve 701 1.3 ghz'e yükseltilirken, 603 1 ghz'de kaldı. Normalde aynı chipset. Bu güncellemeden önce diğer iki cihaz da 1 ghz'de çalışıyordu.

Ama frekans düşürme gibi bir şey yapamazlar s810'da. Android'de bunu anlamak çok kolay çünkü. Frekans hızının düşürüldüğünü söyleyenler saçmalıyor.

Kaldı ki bu s810 kullanan cihazlar hem genel kullanım deneyiminde, hem de oyunlarda uçacak eminim. Fazla da ısınmayacak.

Bir de şöyle bir şey var. Her markanın kasa içi tasarımı farklı. Mesela g2'de çok fazla ısınan s800, aynı senaryoda discovery elite'de o kadar ısınmıyor. Aynı chipset z1'de ise yanıyor. Buna da dikkat etmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.