Şimdi Ara

HTC One M9 ve M9 Plus modellerine ait olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarım fotograf renderlanmış oldugu için şık duruyor.Halen altta ve üstte boşluklar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle sızdırma mı olur.Bildiğin özel tanıtım fotoğrafı.Sızdırma dediğin elde prototip ne bilim fabrikada gizli çekilmiş bir şey olur
  • Ben pek beğenmedim, özellikle sağdakinin ekran kenarlarındaki siyah alanlar bence hoş değil. Umarım gerçek değildir.

Hayırlısı....

• Böyle gelecekse gelmesin, bu nedir abi?!

• Ön kamera çok kaba. Ayrıca fiziksel butonu madem koydun plus olduğu söylenen modele bir de üstüne htc yazıyla beraber alt tarafta büyük alan boşa çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GylR? -- 29 Ocak 2015; 21:55:17 >
  • Şık olduğunu söyleyenler ciddi mi acaba? M8 ve m7 deki özgün tasarım nerede,şu rezil tasarım nerede..Hoparlörleri sony'den,tuşu samsung'dan yürütmüşler adı m9 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 29 Ocak 2015; 22:53:59 >
  • Kalın çerçeve ve alttaki HTC bandı gitmiş ama ben çok beğenmedim tasarımı yine de.

• ben pek beğenmedim ya

• iphone 6 çok özgün bir tasarımda sanki, iphone dan kopyalamışlar, bak sen! bu elma şekerleri çok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

ön kamera çok sırıtmış

Sen bide sizan goruntulerden arka kamerayi gor radar gibi nubarek

• Millet neyini begendi bu tasarimin anlamadim m7 nin yanindan bile gecemez

• M9, Plus'a göre daha çekici duruyor. Hele birde kapasitif tuşları alt kısma yerleştirirse, çok şık olur.
  • m7 kullandım bana göre hala en şık telefon, m8 i beğenmemiştim, eğer m9 buysa bana göre hala en şık telefon m7
  • cok tıpsız yav? nesıne bayıldınız.

malesef m7 hala htc efsanesı olarak kaldı.

o ön kamera ney oyle yavs
  • bence oldukça güzel, m7'yi değiştirebilirim sonunda.

• http://i.imgur.com/QDUuQj4.jpg

görselin net hali burada :)

• M9 da HTC logosunun yanında kapasitif tuşlar olursa fena gelir HTC
  • eğer doğruysa M9 efsane olmuş.. M8 bile sonradan gözüme en şık telefon olarak görünürken M9 daha ilk görüşte bitirdi..
  • Buton kamera gibi yuvarlak olsa aynı boyutta daha bütünlük sağlanabilirmiş diye düşünüyorum. Ama son hali OLDUĞUNU düşünmüyorum pek.

• 3bin lira fiyat basarlar bizim ulkede bu telefona

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.