Şimdi Ara

HTC One Max alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç para verecen max denen berbat şeye?
  • Öncelikle tekrar herkese teşekkürler cevaplar için, foruma dün giremedim o yüzden cevaplayamadım kusura bakmayın.

@stevejones

Teşekkürler hocam ama G3'ün 16GB olanıyla 32gb olanı arasında donanımsal başka bir fark daha vardı sanırım. Yanlış mı biliyorum? Bir de bu site ne kadar güvenilir?

@serdarski

Kapak olayı beni korkutuyor doğrusu, telefona çok yüklenmeyeceğim kullanımda ancak uzun süreli kullanmayı düşündüğümden snapdragon 600 ve adreno 320 beni soğutuyor telefondan. 1080p ekranı olması ise hoş, G Flex'in ekranı 1080p olsaydı düşünmeden onu seçerdim sanırım. Doğrusu ne kadar fark ediyor bir bilgim yok elime alıp karşılaştırmadım ikisini.

@resline

G Flex ile ilgili artı ve eksileri yazabilir misiniz vaktiniz olursa?

@melihhoztas

Xperia Ultra'yı geçen gün birisinde gördüm ve ekranı çok hoşuma gitti. Ama Sony'nin iğrenç arayüzü beni her zaman itiyor. Bir de Teknosa'da fiyatı 2250TL sanırım.

@LawLess437

Valla 1600 diyor Teknosa'da daha fazlasını zaten veremem şu an. One Max dışındaki alternatiflere yöneldim bu ara arkadaşların önerileriyle. Uygun bir şey bulursam aynı fiyat bandında, almayı düşünüyorum.

• break99 kullanıcısına yanıt
    G Flex , Note 3 , Mate 7 , L1520 al.
  • @LawLess437

G Flex'i düşünüyorum şu an, Note 3 almam gibi geliyor. Yıllarca Samsung kullanmak beni sıktı. Mate 7'yi bulmak sorun olur diye tahmin ediyorum Türkiye'de. L1520 de almam maalesef.

G Flex ve Z Ultra var şu an merceğimde. Z Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz? Hepsiburada'dan alınır mı? 750TL indirim görünüyor.
    sıte guvenlı,bır fark daha var 16 lık 2gb ramlıdır,32gb lık versıyon ıse 3 gb rame sahıptır G3 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sıte guvenlı,bır fark daha var 16 lık 2gb ramlıdır,32gb lık versıyon ıse 3 gb rame sahıptır G3 te.

Almışken 32gb olan almak daha iyi gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break99 -- 27 Eylül 2014; 17:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

32'lik alın,Z2'Yede bakmadan geçmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

evet daha mantıklı
    Z Ultra baya büyük yalnız çantasız taşınmaz 18 cm boyu var 3050 mah bataryası var 6.4 inç ekranda yetmez.
  • @berkem01 @stevejones

32 daha mantıklı da alamıyorum maalesef.

@LawLess437

Dediğiniz gibi çok büyük ve şarj sorunu varmış. G Flex çok uygun görünüyor şu an ama 720p ekran sorun olacak gibi geliyor. Bir de 245ppi az değil mi?
    Evet 720p 6 inçe göre düşük kalıyor artık 6 inçten küçük ekranlarda 2k çözünürlüğe geçtiler.Bence 720p ekran çok sıkıntı yaratmaz elbette fark olacak pikselleri sayacaksın ama bu bataryaya olumlu yansıyacak ben telefonu mümkünse canlı görmeni tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Evet 720p 6 inçe göre düşük kalıyor artık 6 inçten küçük ekranlarda 2k çözünürlüğe geçtiler.Bence 720p ekran çok sıkıntı yaratmaz elbette fark olacak pikselleri sayacaksın ama bu bataryaya olumlu yansıyacak ben telefonu mümkünse canlı görmeni tavsiye ediyorum.

Teknosa'ya falan bakayım. Şu an kullandığım S2 217ppi diyor Gsmarena'da. G2 acaba daha mı iyi bir tercih olur Flex'e göre? Ekranı küçük geliyor onun da. Dediğim gibi ben artık oyun oynamayı bıraktığım için büyük ve kaliteli ekran + uzun şarj süresi arıyorum telefonda.
    Bende S2'den Z2'ye geçtim.S2 4.3 inçti neden direk 6 ince geçmek istiyorsun 5 inç civarı her türlü tatmin eder bence.Büyük ekran alınacaksa çerçeve oranı ve ağırlığa bakılmalı.One max alüminyum 200 grama yakın ağırlığı vardır herhalde.Senin ilacın mate 7. 6 inç 16 cm ve 4100 mah bataryası var kasası tasarımı şekil.Note 3 ve G3'te çok güzel.G Flex'in geleceği ne olacak tahmin edemiyorum g2 bu kadar satmışken g3 10 milyona koşarken bence g flex alma yazılım desteği sıkıntı çılarabilir ve yakında g flex 2 duyurulabilir.Benden bu kadar yarın devam ederiz iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Eylül 2014; 1:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende S2'den Z2'ye geçtim.S2 4.3 inçti neden direk 6 ince geçmek istiyorsun 5 inç civarı her türlü tatmin eder bence.Büyük ekran alınacaksa çerçeve oranı ve ağırlığa bakılmalı.One max alüminyum 200 grama yakın ağırlığı vardır herhalde.Senin ilacın mate 7. 6 inç 16 cm ve 4100 mah bataryası var kasası tasarımı şekil.Note 3 ve G3'te çok güzel.G Flex'in geleceği ne olacak tahmin edemiyorum g2 bu kadar satmışken g3 10 milyona koşarken bence g flex alma yazılım desteği sıkıntı çılarabilir ve yakında g flex 2 duyurulabilir.Benden bu kadar yarın devam ederiz iyi geceler.

Çerçevesi çok kalın olsun istemiyorum. Sizi rahatsız ediyor mu Z2'de çerçeve? Bir de ortalama şarj süresi ne kadar Z2'nin? 5" civarı yeter tabii ama ekranın kalitesi de önemli. G2 1080p sanırım, Z2 ve Z Ultra da öyle.

Mate 7 hiçbir yerde yok sanırım, ya da ben bulamadım.

Tekrar teşekkür ederim, iyi geceler.

Mate 7 daha gelmedi videolarına bak telefon çok hoşuma gitti benim.
    Z2'nin çerçeveleri beni fazla rahatsız etmiyor.G3 ile Z2'nin uzunlukları aynı ama 5.5 ince 5.2 inç fark var.Alt ve üstten biraz daha ince olsa daha iyi olabilirdi ama oralara hoparlör koymuşlar e suya tozada dayanıklı olsun o kadar.Ben G3 ile Z2 arasında kalmıştım G3'ü 2k olduğu için elemiştim 1080p olsaydı g3 alırdım belkide.

Z2'nin şarjı iyi gidiyor 1 günü her türlü çıkarıyor ama şöyle bir sıkıntısı var boş bataryayı 4 saatte anca dolduruyorsun.Bu şarj süresi ve telefonun sağlamlığını beğenmemem nedeniyle bir dahaki telefonum eğer güzel çıkarsa m9 olacak Z3 goldun tasarımıda çok hoşuma gidiyor ama z2 den farkı yok.Note 4'te hızlı şarj özelliği var deniliyor yarım saatte %50 doluyormuş batarya çok hoşuma gitti bu özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Eylül 2014; 10:28:10 >
  • quote:

Mate 7 daha gelmedi videolarına bak telefon çok hoşuma gitti benim.
    Z2'nin çerçeveleri beni fazla rahatsız etmiyor.G3 ile Z2'nin uzunlukları aynı ama 5.5 ince 5.2 inç fark var.Alt ve üstten biraz daha ince olsa daha iyi olabilirdi ama oralara hoparlör koymuşlar e suya tozada dayanıklı olsun o kadar.Ben G3 ile Z2 arasında kalmıştım G3'ü 2k olduğu için elemiştim 1080p olsaydı g3 alırdım belkide.

Z2'nin şarjı iyi gidiyor 1 günü her türlü çıkarıyor ama şöyle bir sıkıntısı var boş bataryayı 4 saatte anca dolduruyorsun.Bu şarj süresi ve telefonun sağlamlığını beğenmemem nedeniyle bir dahaki telefonum eğer güzel çıkarsa m9 olacak Z3 goldun tasarımıda çok hoşuma gidiyor ama z2 den farkı yok.Note 4'te hızlı şarj özelliği var deniliyor yarım saatte %50 doluyormuş batarya çok hoşuma gitti bu özellik.

Şarjı 4 saatte doldurmak bana güzel geldi. Diğer telefonlar daha kısa sürede mi doluyor mesela G2? Ben S2 kullandığım için dediğim gibi yeni teknolojilere biraz uzak kaldım .

4 saat şarjda durmasının nesi güzel geldi bak Note 4 30 dakikada %50 dolduruyormuş.S2 ne güzel 2 saati geçmiyodu doluyordu hemen şarjı çabuk bitiyordu tabi orası ayrı.M8'de de 4 saat sürüyor sanırım LG 'yi bilmiyorum s5 122 dakika idi galiba.Z2 için 220 küsür dakika yazıyordu.
  • quote:

4 saat şarjda durmasının nesi güzel geldi bak Note 4 30 dakikada %50 dolduruyormuş.S2 ne güzel 2 saati geçmiyodu doluyordu hemen şarjı çabuk bitiyordu tabi orası ayrı.M8'de de 4 saat sürüyor sanırım LG 'yi bilmiyorum s5 122 dakika idi galiba.Z2 için 220 küsür dakika yazıyordu.

S2'yi ben hep geceleri şarj ettiğim için dikkatimi çekmemiş demek ki . Zaten benim şu an sorunum S2 bataryayı hemen bitiriyor, şarj aleti ile şarj da olmuyor. Bataryaları çıkarıp şarj ediyorum bi birini bi diğerini kullanıyorum. Çok rahatsız edici bir durum. Şarj ettiği süre çok da önemli değil doğrusu 1 günü çıkarıyorsa. Gece koyup sabah dolu aldıktan sonra diğer geceye kadar sorun olmuyorsa yeterli benim için. Note 3 alamıyorum ki Note 4 alayım, zaten çıkmadı henüz değil mi?

Gece sabaha kadar bırakırsan %99 düşerse %100 için yine şarj edecek kendini bu sürekli döngü yapar böyle sabaha kadar zararlı olur.Note 4 1 saatte şarj oluyorsa düşünsene okulda falan yarım saat takarsın hemen dolar ama diğerleri şarj olmak bilmiyor sırf bu yüzden soğudum telefondan ben :D 1 günü her türlü çıkarıyor artık 3000 mah batarya telefonlarda aşırı yoğun kullanmadıkça 1 gün sıkıntı çıkarmıyor.
  • quote:

Gece sabaha kadar bırakırsan %99 düşerse %100 için yine şarj edecek kendini bu sürekli döngü yapar böyle sabaha kadar zararlı olur.Note 4 1 saatte şarj oluyorsa düşünsene okulda falan yarım saat takarsın hemen dolar ama diğerleri şarj olmak bilmiyor sırf bu yüzden soğudum telefondan ben :D 1 günü her türlü çıkarıyor artık 3000 mah batarya telefonlarda aşırı yoğun kullanmadıkça 1 gün sıkıntı çıkarmıyor.

Valla bu sorunlardan sonra en önemli kriterlerden biri şarj, sonra da ekran geliyor. Xperia Z Ultra'nın batarya ömrü dediğim gibi biraz düşükmüş zaten. G2 ve G Flex var aklımda, uygun bulursam G3 16GB da olabilri ama 2k ekran sorun olur gibi geliyor. Henüz karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.