Şimdi Ara

HTC ONE MINI 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR IYI GUNLER HTC ONE MINI 2 (M8 MINI DIYEDE SOLEYENLER VAR ) TELEFONUMUN SES BUTONU ACIK FAKAT HOPERLERDEN MUZIK CALINMIYO YA DA BILDIRIM SESI GELMIYO BOZUK DEGIL CUNKU AYNI SEY OLDU KENDI KE DINE DUZELDI. NAPMAM GEREKIYOR LUTFEN BILEN BIRI TARIF ETSIN BOS YORUMLAR ATMAYIN RICA EDIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapat ac duzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı telefon bendede var 3 gün oldu alalı kullaklıkta şarkı filan dinledikten sonra oluyor genelde müşteri hizmetlerini aradım kapat aç düzelir dedi bana böyle sacmalık mı olur telefon cebimdeyken arıyorlar hiç birşey duymuyorum kapatıp acmam gerekiyor durmadan telefonu cebimden cıkarıp kontrol ediyorm sesi gittimi diye birde senin telefonun seside az mı cıkıyor ? cebimdeyken calsa bile duymuyorum ben
  • Cok dogru arizali olmadigi zamanda bile hayatta duymuyorum sesi o kadsr kotu cikiyoki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalli123

Cok dogru arizali olmadigi zamanda bile hayatta duymuyorum sesi o kadsr kotu cikiyoki

Ben cihazı garantiye yolladım kutu değişimi istedim 1 hafta içinde yenisini yolladılar şuan problem yok cihazda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.