Şimdi Ara

HTC one mini 2 16 GB 799TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

yıl olmuş 2015 akıllı telefon kalınlığı 10,6 mm

Kavisli olduğundan en kalın nokta belirtiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır htc m8 mini 2 kullanıyorum. herşeyinden çok memnunum. 5 defa yeniden başlatmamışımdır en ufak takılma saçma sapan hareketleri yok. ne aranırken nede telefonla yoğun uğraşırken bi saçmalama yaşamadım. maxipuan ile 950 tl ye aldım. telefonu elime alınca herkez bakıyor. masaya ters koymaya çekiyorum elden ele dolaşıyor telefon. aynı parayalara g3 de alabilirdim. 5s minide alabilirdim başka bir sürü telefonda alabilirdim. android se htc gerisi boş. az özellik çok güzellik :)
  • çöp... benim xperia z cihazım bile daha üstün.
  • 1 gb ram
  • Tip, ses kalitesi ve kasa kalitesi, arayüzü için alınabilir. Ram, android 5 gelmemesi ise handikabı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara huawei g7 alınabiliyor. 3 4ay önce 780tl ye aldım çok memnunum. Bu cihazdan birçok anlamda daha üstün bir cihaz.
  • ram 1 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

950 lere çek puan vs ile G2 alınabiliyorken 800 lira etmez. Batarya zayıf, ram az, işlemci de düşük.

Taa gecen sene bir suru forumdasin 800 civarina malettigi iki nesil eski cihaz 950 etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel özetlemişsiniz ben ürünü bu konu sayesinde satın aldım.Babam kullanacak kasası sağlam, htc sense arayüz çok akıcı ve güzel, hoparlör mükemmel ötesi, bana göre tek handikap ramin 1 gb olması.Android 5 gelse ne olur gelmese ne olur içerisinde bulunan sürümü en iyi şekilde çalıştırdıktan sonra... İşlemcide öyle aşırı ve hantal bir işlemci değil en azından mediatek Casper'ın reklamlarında öve öve bitiremediği GERÇEK 8 çekirdek hikaesi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 15 Ağustos 2015; 15:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

950 lere çek puan vs ile G2 alınabiliyorken 800 lira etmez. Batarya zayıf, ram az, işlemci de düşük.

Taa gecen sene bir suru forumdasin 800 civarina malettigi iki nesil eski cihaz 950 etmez

Ne alakası var, 800 e almak imkansız, alınsa bile LG TR garantili olmazdı, 950 ye maledilen LG TR garantili fiyatı.. Cihaz 5.0.1 aldı cihaz, 5.1 de alacak muhtemelen, hala çok satıyor ve performansı süper ve bir çok yeni çıkan cihazdan da özellik olarak yüksek
  • deliriyorum bu zihniyete ya. cihazın piyasası bu hitap ettiği ve sunduğu alınabilirliği farklı. bencede lg o para etmez. htc kullanım keyfi yüksek. kasa kalitesi muazzam. donma takılma saçma sapan hareketleri olmayan bir cihaz. ben bu parayı gidip. o cihazlara vermem adam kasaya sözde alüminyum koymuş. plastikmi ahşapmı metalmi belli değil. forumda kafası sadece rakamlara basan adamlar dolu. ben telefonda oyun oynamam. 100 tane uygulama yüklemem neden gidip. lg2 alayım. derdime ne oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Güzel özetlemişsiniz ben ürünü bu konu sayesinde satın aldım.Babam kullanacak kasası sağlam, htc sense arayüz çok akıcı ve güzel, hoparlör mükemmel ötesi, bana göre tek handikap ramin 1 gb olması.Android 5 gelse ne olur gelmese ne olur içerisinde bulunan sürümü en iyi şekilde çalıştırdıktan sonra... İşlemcide öyle aşırı ve hantal bir işlemci değil en azından mediatek Casper'ın reklamlarında öve öve bitiremediği GERÇEK 8 çekirdek hikaesi yok...

Güle güle kullansın hocam, rahatlıkla yetecek bir cihaz. Kendim de 6 aydır s4 mini kullanıyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

1GB Ram'li telefonun ederi günümüzde 350-400TL'den fazla olamaz. Alanlara Allah sabır versin.

Kardeşim herşey ram'de değil ona bakarsan İphone 6'da 1 Gb ram tabi ki İphone farklı İphone 6 kullanıyorum bende ama Htc cidden arayüz sayesinde çoğu telefondan önde olduğu için o kadar şişme yapmıyor ki ben babama aldım bu telefonu adamın tek yaptığı şey facebook girmek 1 tane bile proğram yüklemeyecek bu telefona nasıl ram şişsin ki ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.