Şimdi Ara

HTC One S 1.5 Ghz mi yoksa HTC One S 1.7 Ghz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süre direndikten sonra ilk Android telefonumu alacağım. Ancak kısa bir süredir araştırmalarıma devam ediyorum ancak araştırdıkça kafam karıştı :)

Sizlerde takdir edersiniz ki alınca bütçeye göre en iyisini almaya çalışıyoruz...

Genel felsefem Kızılay'ın dağıttığı Iphone, Samsung Galaxy S III gibi telefonlardan ziyade onlara yakın ve çok kişide olmayan şık dizaynlı bir telefon almak...

Bunun içinde HTC One S biçilmiş kaftan gibi geldi bana :)

Ancak HTC bizi yani Türkiye'yi biraz ters köşe yapmış. 1.5 Ghz (S4 İşlemcili) olan performanslı aletleri Avrupa'ya yollamış.

Türkiye'de 1.5 Ghz aradım zorla buldum ancak bana maliyeti 1.400 TL'ye geliyor...

1.7 Ghz ise 1000 TL'ye denk geliyor.

Ben telefonu çok fazla kullanan biri değilim. Telefonu aldığımda internete girerim, arada okul dönüşlerinde telin içine attığım filmleri izlerim yada indirdiğim bilgi yarışmasını oynarım...

Aleti çok fazla hırpalayan inciğine cıncığına kadar kullanan biri değilim...

Size sorum şu; Acaba HTC One S 1.5 Ghz yerine HTC One S 1.7 Ghz alsam aradaki farkı çok fazla hisseder miyim ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriano10 -- 19 Şubat 2013; 13:05:48 >

• bence batarya dışında bi fark yok
  • htc one x+
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

htc one x+

kardeş post kasmak için yapıyorsun galiba arada fiyat farkı var bunu göremiyor musun?Biraz kafanı çalıştırabilirsin.
  • Oyunlarda bir fark olusturabilir fakat telefonda yaptığınız isleri göz önüne alarak sizin bu farkı hissedeciginizi sanmıyorum. 400tl lik bir farka değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl ye kesinlikle değmez 1.7 ile 1.5 in farkı sadece şarj ve oyun kalitesinde fark edilir
  • Ha Bide tavsiye ederim bu telefonu :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

400 tl ye kesinlikle değmez 1.7 ile 1.5 in farkı sadece şarj ve oyun kalitesinde fark edilir

Onu fark edebilmek içinde telefonu bayağı zorlamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.