Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır kullanıyorum tek defa takılmadı
    oyunların hepsini çok rahat oynar
    tabi mümkünse S4 işlemcili olanı alınız
  • hocam bende 1.5 aydır kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım telefonla ilgili. bi eksik varsa aksesuar bulmak zor kaliteli bi ekran filmi yok resmen piyasada.
    rom desteği zayıf ki HTC nin tüm modelleri için bu durum böyle android camiasında %6 paylara gerilediği için eski gözalıcılığı kalmadı firmanın. Piyasayı sömüren samsung gibi bi rom desteği yok yani.
    Benim için 4.3 üzeri ekran fazla olduğu için S3 veya Nexus almadım ama senin için problem değilse ve ekim ayını beklerim dersen Nexus Plus veya yeni Nexus gelicek diniyor onu al derim tabi yurt dışından mutlaka.
    Benimde bundan önceki telefonum S2 idi One S de ekran ve parlaklık S2 den kesinlikle daha iyi daha keskin görüntü. Telefon S2 ye göre ele ve yüze daha rahat oturuyo. Malzeme kalitesi de 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssrorschach

hocam bende 1.5 aydır kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım telefonla ilgili. bi eksik varsa aksesuar bulmak zor kaliteli bi ekran filmi yok resmen piyasada.
    rom desteği zayıf ki HTC nin tüm modelleri için bu durum böyle android camiasında %6 paylara gerilediği için eski gözalıcılığı kalmadı firmanın. Piyasayı sömüren samsung gibi bi rom desteği yok yani.
    Benim için 4.3 üzeri ekran fazla olduğu için S3 veya Nexus almadım ama senin için problem değilse ve ekim ayını beklerim dersen Nexus Plus veya yeni Nexus gelicek diniyor onu al derim tabi yurt dışından mutlaka.
    Benimde bundan önceki telefonum S2 idi One S de ekran ve parlaklık S2 den kesinlikle daha iyi daha keskin görüntü. Telefon S2 ye göre ele ve yüze daha rahat oturuyo. Malzeme kalitesi de 10 numara

Android camiasında HTC ürünlerinin payının %6 ya gerilemesi bana göre şirketin kalitesinin düştüğünü değil kalitesini gösterir.

Örneğin otomotiv piyasında pazar paylarına bakarsak Rover, Mercedes, Bmw gibi şirketlerin pazar payları avrupanın en ucuz ve en adi arabalarını üreten Fiat ile karşılaştırılmayacak kadar düşüktür. Bu rakamlara bakarsak Fiatın kaliteli olduğu anlamını bana göre çıkarmamalıyız. Aynı durum mobil piyasası için geçerlidir.

Aksesuar olarak sıkıntı olduğu konusuna katılıyorum ama bizim buralarda ferrarininde yedek parçası aynı oranda zor bulunuyor :)

Bir telefon alırken önceliğim ilk önce tasarım sonra işlevsellik sonrada fiyattır. pazar payı imiş çok satılırmış buna bakarak şahsen telefon almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 7 Eylül 2012; 16:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

quote:

Orijinalden alıntı: whitewolfs

Arkadaşlar Merhaba

Htc One S almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var kullanan kişiler bilirler
    -Telefonun dış sesi nasıl?
    -16 Gb Hafızanın hepsini kullandırıyor mu yoksa telefon kendine aldığı pay var mı?
    -Birde Türkiye den alacağım için S3 işlemcili olacak beni kaç sene idare eder? Yani performansı S4 göre nedir?

Bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim..
    Şimdiden teşekkür ederim

-dış sesi normal telefonlardan biraz daha az ama sesi daha iyi çıkıyor
    -16 gb ın 10 gb ını kullanabiliyorsun s2 dede böyle hemen hemen ;)
    -s4 işlemcili modeli one x i bile geçiyor s3 bilmem sen düşün artık :D

ben 990 tl ye çarşı iletişimden yurtdışı s4 lü aldım ;)
    sıkıntılarım birtek şu sinyal sorunu oda hemen birini arayınca düzeliyor
    bi tuşlara basılı kalıncada 10-15 aramada bi oluyor o olay hemen kilide basınca düzeliyor ;)
    bide dün oyun aldım mc3 , batman , bide asphalt 7 ve shadowgun , gta 3 filan hepsini kesintisiz oynattı ama m3 ü açmadı ? çoğu htc dede açmamış oyun açısından bilgilendiriyim dedim
    birde flaşı acayip güçlü şuana kadar görüp görebileceğin çoğu telfondan güçlü sabah bile göle oluyor düşün artık :D
    bide soyulma sorunu var benim ikinci el olduğundan alırken zaten arkazında biyer çizilmişti bide soyulma sorunu vardı kılıf aldım şimdi gözükmüyor ;) ve istersen diyelim soyulma oldu sim kart kapağında oldu ise amazondan 20 dolara alabilirsin
    kameraya gelecek olursak arka kamera s2 den iyi
    ön kamera yüz tanımlamada diğerlerine göre daha iyi
    yazılım rakiplerine göre sense olunca yine iyi :D :D :D

bu arada beyler one s kullanan kimler ? ;) benim quadrant skorum one x i geçti :)

benin one x güncelleme sonrası 5400 puan aldı. one s ise (güncelleme gelmedi) 4500 civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuntikuntkunt

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Kaldırılan animasyonların neler olduğunu bilen tespit eden var mı acaba ben fark edemedim.

Görsel bazda yapılanlar bunlar: (Sanal buton dışında sorun olupta düzeltilen ciddi bir şey yok. Ufak tefek hata düzeltmeleri işte)

User interface enhancements
    Menu updates for older applications to match Ice Cream Sandwich menu style
    Improved experience and increased space for handwriting input
    Improved usability of phone through keypad and sizing enhancements
    Improved wallpaper visualization when moving between screens

çekim gücünün arttığı söyleniyor. insanlar yazmış diyorum ama inat ediyorsun. peki senin söylediğin doğru olsun. sen herşeyi bilirsin.

İnat etme diye bir şey yok. Sadece gerçekleri söylüyorum ben. Sen ise söylenene göre, bir arkadaşım dedi ki diyorsun ben ise HTC tarafından resmi olarak değişikliklerin açıklanmamasına rağmen sızdırılan en önemli değişiklikleri yazıyorum. Şebeke sorunu herhalde EA Games bağlantısının eklenmesinin yanında önemsiz herhaldeki yapılanlar listesinde yok:) Ya da öyle bir şey yapılmadı mı da sen mi psikolojik olarak etkilenip yapıldığını zannettin?

Yok HTC ne yaptığını bilmiyor ya da farkında değil şebeke sorununu düzeltmişler işte diyorsan herkes gibi sana sadece gülümser kendi haline bırakırım.

Improvements & Enhancements

HTC claims that they have fixed those ongoing bugs with One S smart phone ever since its launches and we don’t have a full changelog of the improvements included in this update. Though we have put up some of known improvements here –
    Introduces HTC Sense 4.1 user interface
    Camera is improved for faster speed
    EA games bloatware has been added
    Certain bug fixes
    Customized launch of the multi-tasking button

onun arkadaşından duymasıyla senin sızdırılan bilgilerinin güvenilirliği aynı farkında mısın resmi olarak açıklanmadığı sürece spekülasyon olması çok olası

yahu htc one x I'm vardı ve güncellemeyi aldım. farkı gördüm. arkadaşımda one s de güncellemeyi aldı. fark ortada. daha fazla tartışmayı düşünmüyorum. ama sen anlayamasanda fark var.

Israrla söylüyorum anlamıyorsun. Ben HTC ONE S için ciddi genel sorunlar yok dedim dolayısıyla yapılanlarda ufak tefek hata düzeltmeleri.

Sen diyorsun ki HTC ONE X güncellemesiyle çok fark oldu. Evet haklısın ONE X 'te zaten ciddi sorunlar vardı. HTC telefonun yazılımını Tegraya optimize etmeden acele piyasaya sürdü. Şimdi ONE X te yaptığı düzeltmeler ciddi farklar (performans vs.)yarattı.

Ben HTC ONE Xten değil ONE S ten bahsediyorum. Telefonu kullandırmayacak genel (istinalar olabilir) sorunlar ONE S'te yoktu ama ONE X te vardı.

Yazı yazarken kavramları karıştırmayın neden bahsediyorsak ondan örnek verin. Komik hale düşmeyin

telefondaki çekim problemi küçük bir problem mi?

Telefonunuzda gerçekten çekim sorunu varsa lütfen aldığınız yere verip yeni cihaz ya da ücretinizin iadesini isteyiniz. Çünkü telefonda çekim sorunu varsa o telefon değildir multimedya cihazıdır. Boşuna da güncelleme çıksada çekim sorunu giderilse falan demeyin çünkü bu ayıplı üründür direk aldığınız yerle görüşün. Strese girmeyin

google a one s çekim problemi ile ilgili birşeyler yazdığımda binlerce insanın bu problemle karşılaştığını gördüm. birçok kişinin de güncelleme sonrası bu problemden kurtulduğunu okudum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssrorschach

hocam bende 1.5 aydır kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım telefonla ilgili. bi eksik varsa aksesuar bulmak zor kaliteli bi ekran filmi yok resmen piyasada.

Android camiasında HTC ürünlerinin payının %6 ya gerilemesi bana göre şirketin kalitesinin düştüğünü değil kalitesini gösterir.

Örneğin otomotiv piyasında pazar paylarına bakarsak Rover, Mercedes, Bmw gibi şirketlerin pazar payları avrupanın en ucuz ve en adi arabalarını üreten Fiat ile karşılaştırılmayacak kadar düşüktür. Bu rakamlara bakarsak Fiatın kaliteli olduğu anlamını bana göre çıkarmamalıyız. Aynı durum mobil piyasası için geçerlidir.

Aksesuar olarak sıkıntı olduğu konusuna katılıyorum ama bizim buralarda ferrarininde yedek parçası aynı oranda zor bulunuyor :)

Bir telefon alırken önceliğim ilk önce tasarım sonra işlevsellik sonrada fiyattır. pazar payı imiş çok satılırmış buna bakarak şahsen telefon almam.

pazar payının düşük olmasını telefonunun veya şirketin bi eksisi olarak yazmadığım çok net aslında. "malzeme kalitesi 10 numara" diye yazmışım zaten. arkadaş rom konusunu sormuştu bende pazar payı düşük olduğu için rom çıkmıyo HTC.ye pek dedim

• Arkadaşlar benim telefonda anlamadığım bir durum var.Örneğin telefonun şarjı %100 dolu biraz kullanıyorum %75 lere düştü diyelim.Bende teli kapadım koydum biryere.Bir süre sonra acmaya calıstıgımda telefon acılmıyor.Hiç sarj yokmus gibi tepki vermiyor şarja takıyorum yiner birsey yok.2-3 saat sonra sarj oluyor led ışığı yanıyor sorun nerde anlamadım.Acaba sorun teknik yazılımsal mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Htc One S almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var kullanan kişiler bilirler
    -16 Gb Hafızanın hepsini kullandırıyor mu yoksa telefon kendine aldığı pay var mı?
    -Birde Türkiye den alacağım için S3 işlemcili olacak beni kaç sene idare eder? Yani performansı S4 göre nedir?

Şimdiden teşekkür ederim

bi tuşlara basılı kalıncada 10-15 aramada bi oluyor o olay hemen kilide basınca düzeliyor ;)
    bide dün oyun aldım mc3 , batman , bide asphalt 7 ve shadowgun , gta 3 filan hepsini kesintisiz oynattı ama m3 ü açmadı ? çoğu htc dede açmamış oyun açısından bilgilendiriyim dedim
    birde flaşı acayip güçlü şuana kadar görüp görebileceğin çoğu telfondan güçlü sabah bile göle oluyor düşün artık :D
    bide soyulma sorunu var benim ikinci el olduğundan alırken zaten arkazında biyer çizilmişti bide soyulma sorunu vardı kılıf aldım şimdi gözükmüyor ;) ve istersen diyelim soyulma oldu sim kart kapağında oldu ise amazondan 20 dolara alabilirsin

bu arada beyler one s kullanan kimler ? ;) benim quadrant skorum one x i geçti :)

benin one x güncelleme sonrası 5400 puan aldı. one s ise (güncelleme gelmedi) 4500 civarı.

bu dh den buda benden
    o one x e göre değişir benim quadrantta seni geçiyorum çünkü one x lere göre 200-300 puan fark var ;) hem içini vs. filan boşaltıp 1-2 ayar çeksem bende geçerim seninki tegra benimki s4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.fear -- 7 Eylül 2012; 23:49:05 >

• Bu sorundan kimsede yokmu çözümünü bulamadım bazen Edge ye düştüğünde sapıtıyor resmen .

• Arkadaşlar Merhaba benim telefonunda söyle bi durum oluyor. Menü içerisinde gezinirken yada programdan çıktığım vakit ana ekran sürekli yukluyor çıkıyor ve 20sn kadar bekliyor sonra simgeler geliyor böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba ingiltere vodafone çıkışlı s4

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Şimdiden teşekkür ederim

bu dh den buda benden
    o one x e göre değişir benim quadrantta seni geçiyorum çünkü one x lere göre 200-300 puan fark var ;) hem içini vs. filan boşaltıp 1-2 ayar çeksem bende geçerim seninki tegra benimki s4

benimki de s4

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Şimdiden teşekkür ederim

bu dh den buda benden

benimki de s4

o nası oluyor acaba ???
    one x ler tegra

• quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Bu sorundan kimsede yokmu çözümünü bulamadım bazen Edge ye düştüğünde sapıtıyor resmen .

hocam bu problem benimde bir kaç başıma gelmişti...Bayağı bir araştırdım hatta Xda forumunda bu konu hakkında bir başlık açılmış...Avrupada bu sorunu yaşayan bayağı insan var fakat kesin bir sonuç yok...Bnede htc ye mail olarak derdimi anlattım ve bu durumla ilgili en yakın zaman da bir fix çıkarıp yayınlayacaklarmış..Kesin tarih istedim fakat onlarında bilgisi yokmuş...Geçiçi olarak belki ayarlardan sadece WCDMA yı seçersen böyle bir sorun olmuyor...Ama bu sefer bağlantının normalde edge olan yerlerde bende internet çekmiyor...Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

Arkadaşlar Merhaba benim telefonunda söyle bi durum oluyor. Menü içerisinde gezinirken yada programdan çıktığım vakit ana ekran sürekli yukluyor çıkıyor ve 20sn kadar bekliyor sonra simgeler geliyor böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba ingiltere vodafone çıkışlı s4

o durum ramle alkalı birşey.. şöyle anlatayım. ramin 150mb kısmı boşşa sen o anda oyun açmıssan. asphalt 6 yada 7 yada nebiliym herhangi bir oyun açıp biraz oynadıktan sonra oyundan çıkış yaparsan. yüklüyor der ve simgeler öyle gelir çünkü 150mb kısımlık ram dolmuştur. o yüklüyor yazan zamanda rami boşaltır. aynı şeyler programlar içinde geçerli. 150mb ram boşlukta internette gezinip home tusuna basıp ardından 2 5 program daha açarsan yine öyle yüklüyor der. çünkü bize bırakılan ram miktarı düşük. fazla program oyun yüklemezsen. yada gereksiz uygulamaları oyunları kapatrsan. task killer kullanırsan sorun olmaz diye düşünüyorum. ayrıca yeni güncellemeyle ram biraz daha düzeldi.

• Teşekkür ederim açık olan programları da kapattım ram 139mb filan kalıyordu şimdi biraz yükseltti sorun yok gibi bakalım güncellemeyi de alamadık hala bekliyoerum

• quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Bu sorundan kimsede yokmu çözümünü bulamadım bazen Edge ye düştüğünde sapıtıyor resmen .

hocam bu problem benimde bir kaç başıma gelmişti...Bayağı bir araştırdım hatta Xda forumunda bu konu hakkında bir başlık açılmış...Avrupada bu sorunu yaşayan bayağı insan var fakat kesin bir sonuç yok...Bnede htc ye mail olarak derdimi anlattım ve bu durumla ilgili en yakın zaman da bir fix çıkarıp yayınlayacaklarmış..Kesin tarih istedim fakat onlarında bilgisi yokmuş...Geçiçi olarak belki ayarlardan sadece WCDMA yı seçersen böyle bir sorun olmuyor...Ama bu sefer bağlantının normalde edge olan yerlerde bende internet çekmiyor...Umarım anlatabilmişimdir.

Eyw ustam çok teşekkürler cevabın için umarım fix yakın zamanda çıkarda kurtuluruz şu illetten

• deşarj --- yaklaşık maks. yenden şarj döngüsü

%100 --- 500
    %50 --- 1500
    %25 --- 2500
    %10 --- 4700
  • murat5555 ne demek oluyor yazdığın tam olarak anlayamadım.
  • Arkadaşlar benim telefonda anlamadığım bir durum var.Örneğin telefonun şarjı %100 dolu biraz kullanıyorum %75 lere düştü diyelim.Bende teli kapadım koydum biryere.Bir süre sonra acmaya calıstıgımda telefon acılmıyor.Hiç sarj yokmus gibi tepki vermiyor şarja takıyorum yiner birsey yok.2-3 saat sonra sarj oluyor led ışığı yanıyor sorun nerde anlamadım.Acaba sorun teknik yazılımsal mı ?
  • merhabalar.
    almanyadan getirilmiş bir cihaz almıştım 2ay önce falan. imei ile kontrol ettiğimde pasaport kaydı görünüyordu 2 aydır sorunsuz da çalışıyordu ancak geçen gün imei kayıtsız olduğundan kapatılacaktır diye bir mesaj aldım ve netten kontrol ettim cidden pasaport kaydı silinmiş, kayıtsız görünüyor. ne tarz bir çözüm bulunabilir bu duruma acaba?
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.