Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gold2799

Merhaba, eşimin iphone 4s ime göz koymasından dolayı birkaç gündür telefon bakıyordum. Ya ona da 4s alacaktım ya da
    daha önce desire s modelini kullanıp gayet memnun kaldığım htc nin one x ile one s arasında karar vermeye çalışıyordum
    nihayetinde bugün mediamarkt tan one s almış bulunmaktayım, 4s i eşime verip htc kullanacağım, ayrıca arkadaşların çoğu siyahını
    beğenmiş ama ben gri rengini çok beğendim ve onu tercih ettim.
    yalnız burda yazan arkadaşlar kadar çok bilgi sahibi değilim o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim
    öncelikle cihazı 2 saat önce şarja taktım, henüz içine sim kartımı takmadım. ne kadar şarjda bırakmalıyım?
    İkinci olarakta iphone 4s teki rehberimi one s e nasıl aktarabilirim?

şarjı dolunca 1saat daha şarjda kalsın. okadar yeterli.
    iphone 4s teki rehberini sime kopyala..

• quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

Merhaba arkadaşlar snapdragon 4 ingiltere vodafone çıkışlı telefonum için güncelleme nihayet geldi. şu an yükleniyor. bakalım :)

Kardeş son durum ne?
    Güncelleme kuruldu mu, var mi bir yenilik?

Benim tlf da Ingiltere çıkışlı ama henüz güncelleme görünmüyor.. neden acaba?

Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abaykal

quote:

Merhaba arkadaşlar snapdragon 4 ingiltere vodafone çıkışlı telefonum için güncelleme nihayet geldi. şu an yükleniyor. bakalım :)

Kardeş son durum ne?

Syg.

O eski guncelleme zaten. 4.0.4 se en son guncelleme bu zaten.

• Bu jelly bean gelmicek mi gelmicekse gercekten s3 filan alicam htc cok seviyorum ama cok uzatti !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

Bu jelly bean gelmicek mi gelmicekse gercekten s3 filan alicam htc cok seviyorum ama cok uzatti !!!

Jelibonun gelişi Kasım-Aralık civarı olacak. Ama 4.0.4 ile telefon yeterince stabil. 4.1 ile uçak olacak o ayrı tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

quote:

Kardeş son durum ne?

Syg.

Bende hala 4.0.3 görünüyor normal mi yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş son durum ne?

Syg.

Hayr normal degil. Ayarlardan yazılımı guncelle

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

quote:

Orijinalden alıntı: coolriver34

quote:

Orijinalden alıntı: altern54

arkadaşlar merhaba,
    ilk önce HTC ONE S snapdragon 3 kullanıcısı çok az sanırım, ben telefonumu 4 gun once teknosa indiriminden 1500tl ye aldımkı s3 ile s4 işlemci farkı için bu kadar sorun olcağını bilseydim almazdım :) herneyse asıl sormak istediklerim,

bu telefon için root yapmakla ilgili bilgi bulmak çok zor ve sonunda s-off yapıp root edebildim ama bi türlü cmw çalıştıramadım. uyarı ekranında kitlenip kalıyor.
    telefon için birkaç tema ve statusbar ı güncelleyen apk lar buldum ama bi türlü onlarıda çalıştıramıyorum apk yuklenıyor ama goruntulenmıyor. çok acemiyim farkındayım.
    dışardan tema,rom gibi eklentileri cmw olmadan yükleme yolu varmı?? yada snapdragon 3 için çalışan bir cmw varmı ben bulamadım birtürlü ingilizcem yok :(
    şimdiden teşekkurler.

Neden S4 konusuna bu kadar takıldınız bilmiyorum ama ben telefonun s3 olduğunu bilerek Vatan'dan aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Kullanmaya başladıktan sonra aslında forumlarda herkesin biraz da öznel yorumlarını katarak bazı ürünleri eleştirdiğine bir kez daha tanık oldum.

Nedenine gelirsek s3 işlemci ile ilgili forumda okuduğum
    -Bu işlemci ile 3 saat ancak gider şarjı.
    -10 dakika oyun oynasan sıcaklıktan elini süremezsin.
    -Bu işlemciyle bu telefon alınmaya değmez gibi söylemlerin boş olduğunu tecrübe ettim.

Ben iş sebebiyle yoğun telefonla konuştuğumu ve internet kullandığımı ve bu aşrtlarda 1 günü çok rahat çıkardığımı göz önünde bulundurursak
    şarj sorunu olduğunu düşünmüyorum. Normal kullanımla 2 günü çok rahat görecektir.

Isınma sorunu ablamın İphone 4s'inden daha fazla değil.

Siyah renk kullanıyorum forumda bahsedilen boya verme sorunu ile karşılaşmadım.

Telefonun oldukça iyi bir malzeme kalitesi olduğunu düşünüyorum.Cebimden çıkarırken bir defa elimden fırladı sadece bir köşesinde nokta kadar boyası kalktı o da görünmüyor bile. Bunun dışında ekrana ya da telefona bir zarar gelmedi.

Ekranın çözünürlüğünü ve parlaklığı test ettiğimtelefonlar içerisinden en iyilerden birisiydi.

Bugün iphone 5 bile 2.8 diyafram açıklıklı kamera ile çıkarken ve bu öne çıkarılan özelliklerden birisi olarak sunulurken bu telefonun kamerası
    2.0 diyafram açıklığına sahip.Piyasada sanırım Htc dışında bu kadar açık diyaframlı modeli olan bir marka yok. Fotoğrafçılıkla yakından ilgilenen birisi olarak bir telefondan beklenilecek kamera performansını rahatlıkla karşıladığını düşünüyorum.

Tasarım olaraksa oldukça başarılı.

Tüm bu özellikler için bile almaya kesinlikle değecek bir telefon hiç pişman olmayın... S4 ve S3 arsındaki farkı test edemediğim için birşey diyemeyeceğim ancak yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla abartıldığı kadar olmadığını söyleyebilirim...

SADECE S3 PLATFORMLU OLMASI SORUN DEĞİL. SORUN OLAN s3 İŞLEMCİLİ OLANI HALEN NERDEYSE SAMSUNG s3 FİYATINA SATILMAYA ÇALIŞILMASINDA YATIYOR. .EVET s3 İŞLEMCİLİ ONE S ÜLKEMİZDE 1200 TL GİBİ BİR FİYATTAN SATILSA EYVALLAH.. AMA 1699 HADİ İNSİN İNSİN 1600 OLSUN GİBİ FİYATLARDAN SATILMASI HTC AÇISINDAN BİR HANDİKAP.. FARKI HİSSETMEMEYE GELİNCE BELKİDE DESİRE s KULLANSAN YİNE FARKI HİSSETMEYEBİLİRSİN.. ANCAK NEDEN BİR TON PARAYA İKİNCİ NESİL İŞLEMCİLİ BİR CİHAZ ALALIM Kİ.. SENSATİNO XE İLE AYNI .. FARKI FİYATI OLUYOR.. BİZİM TAKILDIĞIMI NOKAT BU BİRAZDA

Bu cihaz için 1600-1700 tl'lerin fazla olduğu konusunda hemfikirim. Lakin ben 1550 gibi bir rakama aldım ve zerre pişman değilim.

Dedim ya Iphone4 bile bu rakamlardaylen Samsung 'un bana göre bu cihazdan daha iyi olan tek modeli S3'ün(boyutundan dolayı ben tercih etmem o ayrı) fiyatının 1600 civarlarında olduğunu düşünürsek. 1350-1400 gibi rakamlara gönül rahtalığı ile alınacak bir model bence.

Sensation XE ile aynı olması konusuna ise katılmıyorum. Bir telefon işlemciden ibaret değildir. Bunu aynı dediğin iki telefonu eline alıp yarım saat incelersen bile rahatlıkla anlayabilirsin...

• Arkadaşlar telefonunu rootlayan varmı? Geri unroot yapılıyormu? Bilgisi olan?
  • one s, x'i geçti diyorlar ne ayak ya şaşırdım vallahi ikinci el bilumunde bir ilan görünce :)

• Arkadaşlar ekran görüntülerimizi şu başlıkta paylaşalım:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65964033

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Syg.

Hayr normal degil. Ayarlardan yazılımı guncelle

ayarlardan güncelleme komutu verdim fakat (telefonunuz güncel, yeni güncelleme yok) uyarısı çıkıyor.
    demek ki daha sıramızı bekleyeceğiz..
    tşk.ler

• ekran görüntülerini de eklemek istedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,
    ilk önce HTC ONE S snapdragon 3 kullanıcısı çok az sanırım, ben telefonumu 4 gun once teknosa indiriminden 1500tl ye aldımkı s3 ile s4 işlemci farkı için bu kadar sorun olcağını bilseydim almazdım :) herneyse asıl sormak istediklerim,

bu telefon için root yapmakla ilgili bilgi bulmak çok zor ve sonunda s-off yapıp root edebildim ama bi türlü cmw çalıştıramadım. uyarı ekranında kitlenip kalıyor.
    telefon için birkaç tema ve statusbar ı güncelleyen apk lar buldum ama bi türlü onlarıda çalıştıramıyorum apk yuklenıyor ama goruntulenmıyor. çok acemiyim farkındayım.
    dışardan tema,rom gibi eklentileri cmw olmadan yükleme yolu varmı?? yada snapdragon 3 için çalışan bir cmw varmı ben bulamadım birtürlü ingilizcem yok :(
    şimdiden teşekkurler.

Neden S4 konusuna bu kadar takıldınız bilmiyorum ama ben telefonun s3 olduğunu bilerek Vatan'dan aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Kullanmaya başladıktan sonra aslında forumlarda herkesin biraz da öznel yorumlarını katarak bazı ürünleri eleştirdiğine bir kez daha tanık oldum.

-Bu işlemciyle bu telefon alınmaya değmez gibi söylemlerin boş olduğunu tecrübe ettim.

Ben iş sebebiyle yoğun telefonla konuştuğumu ve internet kullandığımı ve bu aşrtlarda 1 günü çok rahat çıkardığımı göz önünde bulundurursak
    şarj sorunu olduğunu düşünmüyorum. Normal kullanımla 2 günü çok rahat görecektir.

Telefonun oldukça iyi bir malzeme kalitesi olduğunu düşünüyorum.Cebimden çıkarırken bir defa elimden fırladı sadece bir köşesinde nokta kadar boyası kalktı o da görünmüyor bile. Bunun dışında ekrana ya da telefona bir zarar gelmedi.

Ekranın çözünürlüğünü ve parlaklığı test ettiğimtelefonlar içerisinden en iyilerden birisiydi.

Bugün iphone 5 bile 2.8 diyafram açıklıklı kamera ile çıkarken ve bu öne çıkarılan özelliklerden birisi olarak sunulurken bu telefonun kamerası
    2.0 diyafram açıklığına sahip.Piyasada sanırım Htc dışında bu kadar açık diyaframlı modeli olan bir marka yok. Fotoğrafçılıkla yakından ilgilenen birisi olarak bir telefondan beklenilecek kamera performansını rahatlıkla karşıladığını düşünüyorum.

Tüm bu özellikler için bile almaya kesinlikle değecek bir telefon hiç pişman olmayın... S4 ve S3 arsındaki farkı test edemediğim için birşey diyemeyeceğim ancak yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla abartıldığı kadar olmadığını söyleyebilirim...

SADECE S3 PLATFORMLU OLMASI SORUN DEĞİL. SORUN OLAN s3 İŞLEMCİLİ OLANI HALEN NERDEYSE SAMSUNG s3 FİYATINA SATILMAYA ÇALIŞILMASINDA YATIYOR. .EVET s3 İŞLEMCİLİ ONE S ÜLKEMİZDE 1200 TL GİBİ BİR FİYATTAN SATILSA EYVALLAH.. AMA 1699 HADİ İNSİN İNSİN 1600 OLSUN GİBİ FİYATLARDAN SATILMASI HTC AÇISINDAN BİR HANDİKAP.. FARKI HİSSETMEMEYE GELİNCE BELKİDE DESİRE s KULLANSAN YİNE FARKI HİSSETMEYEBİLİRSİN.. ANCAK NEDEN BİR TON PARAYA İKİNCİ NESİL İŞLEMCİLİ BİR CİHAZ ALALIM Kİ.. SENSATİNO XE İLE AYNI .. FARKI FİYATI OLUYOR.. BİZİM TAKILDIĞIMI NOKAT BU BİRAZDA

Bu cihaz için 1600-1700 tl'lerin fazla olduğu konusunda hemfikirim. Lakin ben 1550 gibi bir rakama aldım ve zerre pişman değilim.

Dedim ya Iphone4 bile bu rakamlardaylen Samsung 'un bana göre bu cihazdan daha iyi olan tek modeli S3'ün(boyutundan dolayı ben tercih etmem o ayrı) fiyatının 1600 civarlarında olduğunu düşünürsek. 1350-1400 gibi rakamlara gönül rahtalığı ile alınacak bir model bence.

Sensation XE ile aynı olması konusuna ise katılmıyorum. Bir telefon işlemciden ibaret değildir. Bunu aynı dediğin iki telefonu eline alıp yarım saat incelersen bile rahatlıkla anlayabilirsin...

eline alırsan diye tavsiyelerde bulunduğun telefonu 4,5 aydır kullanıyorum.. (S4 çipli) .. ben kullanmadığım cihaz ile ilgili yorum yapmam hocam.. sensatino Xe den farkını sırala eyvallah diyecez sana.. S3 chipli olan sensation Xe den farklı ne sunuyor ki.. ha eline al demişsin yani tasarıma vurgu yapmışın.. zaten oda farklı olmasa ONE S olmazdı.. o kadarda olsun yani

• quote:

ekran görüntülerini de eklemek istedim

bendede aynı durum söz konusu. benim telefonda ingiltere çıkışlı olmalı ( o2 ile açılıyor). uyuz oluyorum bazen güncelleme almamış olmama. ne yapacağım bilmiyorum. belkide hiç gelmeyecek.

• s4 islemcili telefonu kullanan arkadasalara batarya suresi ne kadar ona gore karar vermem lazim s2 ile arasinda gidip geliyorum
  • s4 islemcili telefonu kullanan arkadasalara batarya suresi ne kadar ona gore karar vermem lazim s2 ile arasinda gidip geliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

şimdiden teşekkurler.

eline alırsan diye tavsiyelerde bulunduğun telefonu 4,5 aydır kullanıyorum.. (S4 çipli) .. ben kullanmadığım cihaz ile ilgili yorum yapmam hocam.. sensatino Xe den farkını sırala eyvallah diyecez sana.. S3 chipli olan sensation Xe den farklı ne sunuyor ki.. ha eline al demişsin yani tasarıma vurgu yapmışın.. zaten oda farklı olmasa ONE S olmazdı.. o kadarda olsun yani

Eline al dediğim cihaz Sensation XE. Dikkat ettiysen ben net bir S4 -S3 karşılaştırması yapmadım. Çünkü S4 kullanmadım ve ilk yazımı dikaktli okursan orada telefonda ön plana çıkardığım tüm özellikler senin aynı dediğin Sensation XE ile arasındaki farklardır...

Diğer taraftan Sensation XE ile fark şudur

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-S-vs-HTC-Sensation-XE

bunlara ek olarak kamerasının hem kalitesi, hem 2.0 diyafram açıklığına sahip olması beni bu telefonu almaya iten sebeplerin başındaydı.

Tasarım demişsin. Aynen öyle bence telefonların "farklılaşamamaya" başladığı şu dönemlerde tasarım olarak en alınası telefonlardan birisidir HTC One S.(Ağırlık ve incelik)

Benim bu telefonun fanatikliğini yapacak ya da forumda gereksiz bir tartışmaya girecek durumum ya da zamanım yok ancak yukarıda tesadüfen bir arkadaşın S3'lü telefon aldığı için pşman olduğunu okuyunca bunun yersizliğini belirttim ki hala da aynı fikirdeyim.

Ve tekrar söylüyorum şu tecrübe ile sabittir ki 1.7' S3 işlemci, ile ilgili önceki sayfalarda okuduğum ısınma ve şarj sorunu olacağına dair "tezler" doğru değil. Tek anlatmak istediğim bu...

Selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

s4 islemcili telefonu kullanan arkadasalara batarya suresi ne kadar ona gore karar vermem lazim s2 ile arasinda gidip geliyorum

telefonu çok kurcalayan biri olarak hergün şarja takiyorum... 3-4 saat web, wifi hep açık, ortalama yarım saat görüşme uygulamalar falan.. ama onu rahatsız etmedigim zaman 1.5 güne rahat yetiyor şarjı gördüğüm kadarıyla.
    S2den kastınız samsung ise, kardeşim s2 kullanıyor ve şarj olayından daha fazla şikayetçi.. yani bana göre s2nin şarjı daha az dayanıyor..
    Karar sizin.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.