Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsufers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Telefon çok güzel ancak tek şüphem ekran parlaklığı beni üzermi işte orası var eğer ekran parlaklığı az olursa mecburen one x e kayıcam gibi görünüyor .

Ekranda One X bir numara. Ama bunu yani One S i ben hep Auto da kullandım... Kullandım diyorum çünkü yine değiştirdim telefonu
    Ulan 40 yaşına geldik hala oyuncaklarla oynuyoruz...
    Ne mi aldım diye sorarsanız, bi tane 4s aldım sonra ertesi gün yani bugün benim telefoncu arkadaşta gri bir One x gördüm çok temiz, bir baktım güncelleme gelmiş.
    Güncellemeyi yapınca daha bir güzel gözüktü namussuz. Dedim bunu alayım bi daha...Büyük müyük ama ne bilim.
    Siz bana bakmayın.

Peki neden değiştirdiniz telefonu? Ben One S düşünüyorum ancak bulamadım henüz? One X'i de sırf ekran büyüklüğünden ötürü istemiyordum. Bu gidişle One X de almak durumunda kalabilirim de ikisini de kullanmış olmanızdan ötürü size sorayım dedim.

Hiçbir sebebi yok. Bir anda aklıma geldi. Ben bu telefonlara kolay ulaşıp kolay elden çıkardığım için bu kadar çabuk değiştiriyorum.
    Bir de her telefonu denemek hoşuma gidiyor. Zevk işte.

hocam mahsuru yoksa ne is yapiyorsunuz? Yani nasil basariyorsunuz bu kadar sık telefon degistirmeyi?

zanbay.com :))

hocam yoksa o vodafone shoplardaki masa tasarımı size mi ait :)

Nacizane birkaç işim olmuştu Vodafone la

• Başlık iyice satış başlığına döndü zanbay üstad ayrı bir başlık açsan oradan devam etsen diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exalted1903 -- 25 Nisan 2012; 0:39:54 >
  • gerçekten nerden alabiliriz bende almak istiyorumm ???? yardımcı olabilecek bir arkadaş
  • maşallah bu kadar uzun alıntılar cep den giren insanlar için bir göz kirliligi ne sebep oluyor lütfen biraz dikkat.
  • beyler bir abimiz dubaiye , birisi de almanya ya sizce nereden almalıyım cihazı . şu porselen kaplamalıdan istiyorum griden değil ama 2. kaplama sorunu olmayan bunun için neye dikkat edilmeli ... teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Htc one X, bana gore sadece ekran buyuklugu ve kalitesi yonunden ustun bu telin gercek anlamda multimedya ozelliklerini kullanmak istiyenler icin bence tatmin edici degil,
    One x in foto kalitesi vasat, video kalitesinde sorunlar var, muzikcalar ses kalitesi dista ve ozellikle kulaklikta kotu, gorusme ses seviyesi iyi ancak kalitesi vasat, slnyal cekim gucu ve wifi cekim gucu vasat, dis mekanda ekran gorunurlugu vasat, ekran ergonomik kullanima cokta uygun degil, kamera cikintisi kamera cami icin sorun teskil edebiliyor, pil omru ilk basta iyi diye dusunduk ancak vasatin altinda normal kullanimda bile bir gunu zor cikariyor, bu acilardan bakinca sadece ekran kalitesi bence kesinlikle yetersiz kaliyor One S ise tam tersine ekran yonunden daha zayif kalirken diger saydigim yonlerin hepsinde One X ten daha iyi hatta belkide piyasadaki en iyisi hele muzikseverler icin su an icin belki daha iyisi yok s3 cikinca belki en iyisi o olabilir ama bence su anda kalitesi kullanilablirligi ve alinabilirligi en yuksek cihaz One S bana gore, bu fikirleri yazmadan once oldukca cok arastirdigimi inceledigimi belirtmek isterim...

bu yazdıklarından one x sahibi olduğunu düşünüyorum ama sana katılmadığım yerler var. telefonun ve doğal olarak ekranın büyüklüğü ergonomisi konusuna girmiyorum (sen girmişsin demiyorum tabi) çünkü alacak olanın en azından bir kere canlı görüp 2-3 dakka denemesi ondan sonra karar verip alması gerekir. multimedya tatmin edici değil demişsin ancak güncellemeden sonra (aldığımda güncelleme vardı doğrudan güncelledim eski halini hiç kullanmadım) şu ana kadar denediğim hiçbir şeyde takılma, kasılma vs hiçbir şey yaşamadım. fotoğraf kalitesi vasat demişsin de telefonun çektiği fotoğrafları gören herkes ama hakkaten herkes çok beğendi. he senin güzel anlayışın profesyonel makina kalitesindedir orasını bilemem. videolarda kısmen katılıyorum çünkü incelemelerdeki takılma olayı çok aza indi ve yazılım sorunu olduğu için ileriki güncellemelerde bunun da ortadan kalkacağını düşünüyorum. müzik çaların dışta ve özellikle kulaklıkta kötü olduğunu söylemişsin ki bu da kulaklığın suçu. sennheiser kulaklıkla aletin performansı ortaya çıkıyor. kötü değil vasatı da geçtim çok çok başarılı buluyorum ben müzik çalarını. dış mekanda ekran görünürlüğü vasat demişsin de ben one x kadar başarılı dış mekan performansı veren cihaz görmedim. yok sen kötü diyorsan senin cihazında bir sorun olabilir fırsat bulursan başka bir one x'te daha test et bu durumu çünkü güneşin yansımasını bile ekrana düşürdüğümde çok net bir görüntü alıyorum en ufak bir zorlanma yaşamıyorum. kamera çıkıntısı konusunda haklısın. çıkıntı beni de tedirgin ediyor ve henüz kılıf da bulamadığım için aşırı dikkat ediyorum çizilmemesi için. pil konusunda da haklı sayılırsın. şimdi normal kullanım kişiden kişiye değişir tabi ki de ben kendiminkini söyleyeyim. 2 saat kadar internet (sosyal ağlarda gezinti, browser kullanımı), mail vs senkronizasyon açık, ekran otomatik parlaklıkta, yarım saat kadar konuşma ve fazla olmayacak sayıda mesajlaşma ile 1gün rahat çıkıyor. oyun oynayayım dersem o zaman işler değişiyor bu sefer akşam eve gelince şarja takmak durumunda kalıyorum. buraya kadar one s ile karşılaştırma yapmadım sadece senin vasat ya da kötü dediğin şeyler hakkında yorum yaptım.

bu 2 telefon arasında fikrimi soran olursa da one s de iyi cihazdır alınabilir ve alındığında memnun da eder ama benim fikrim kullanımı zor gelmezse (kot cebine çok rahat sığıyor ve pot vs yapmıyor) one x daha iyidir. ekran büyüklüğüne alışınca 4.3" bile ufak geliyor.

• sinyal çekim gücünden bahsetmişsin onu unutmuşum. ben wifi çekim gücünde hiçbir sorun yaşamadım. hatta arkadaşın iphone 4s'inin çekmediği yerden ben bağlanabildim. daha birşey ister miyim? istemem. görüşme kalitesi de gayet tatmin edici diyebilirim.
  • @couldi, verdiğin ayrıntılı bilgi için teşekkürler, genel olarak aynı şeyleri söylemişiz, yalnız foto kalitesi bence hala vasat örneğin son versiyonuyla yapılan bu inceleme;
    http://forum.donanimhaber.com/m_60122742/tm.htm

eğer sendeki cihazla burdaki örneklerden daha iyi sonuç alıyorsan ona birşey diyemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Nisan 2012; 11:45:58 >
  • merhaba. malum telefon turkıyede ne resmı olarak nede yurtdısıntan tam anlamıyla gelmedı. bir arkadasım almanyaya gıdıcek mayıs basında. lınkten bakarsanız htcnın kendı sıtesınde vergı ıadesıyle alıs fıyatı(internationale USt-ID ile) 428 euroya gelıyor. turkıyeye gore baya uygun.
    http://www.htcaccessorystore.com/de/p_htc_basket.aspx
    sormak ıstedıgım su. bu vergı ıadesı nasıl oluyor. diger bi soru. zaten almanyada yasayan bı arkadasımın var oda mayıs sonu gelıyor turkıyeye. htc nin kendı sıtesınden ben alsam onun adresıne gondersem, ancak sıtede yazan vergı ındırımı ıcın bulunan kısımdaki uluslararası kdv numarası(internationale USt-ID) nedır? nasıl ogrenıcez.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 25 Nisan 2012; 11:55:46 >

• arkadaşlar elimde bu cihazdan var fakat custom rom yüklü.. bunu nasıl orjinal rom una geçirebileceğimi bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vb

merhaba. malum telefon turkıyede ne resmı olarak nede yurtdısıntan tam anlamıyla gelmedı. bir arkadasım almanyaya gıdıcek mayıs basında. lınkten bakarsanız htcnın kendı sıtesınde vergı ıadesıyle alıs fıyatı(internationale USt-ID ile) 428 euroya gelıyor. turkıyeye gore baya uygun.
    http://www.htcaccessorystore.com/de/p_htc_basket.aspx
    sormak ıstedıgım su. bu vergı ıadesı nasıl oluyor. diger bi soru. zaten almanyada yasayan bı arkadasımın var oda mayıs sonu gelıyor turkıyeye. htc nin kendı sıtesınden ben alsam onun adresıne gondersem, ancak sıtede yazan vergı ındırımı ıcın bulunan kısımdaki uluslararası kdv numarası(internationale USt-ID) nedır? nasıl ogrenıcez.?

Aynı soruyu bende soracaktım o yüzden alıntı yapıyorum. Ben de Belçika yada İspanyadan alacağım telefonu. Türkiyeye girişte yada öncesinde neler yapmam gerekir? Bilen birileri yardım edebilir mi?

• kardeş bildiğim kadarıyla söylüyorum daha önce hiç yapmadım. telefonu alırken özellikle belirteceksiniz tax free olacak diye, onlarda size ona göre bir evrak verecek. o evrağı o ülkeden ayrılırken havalanındaki taks free noktasına ( gümrük ) gidip onaylatacaksınız orda paranızı alacaksınız diye biliyorum. %10-17 arası bir tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

kardeş bildiğim kadarıyla söylüyorum daha önce hiç yapmadım. telefonu alırken özellikle belirteceksiniz tax free olacak diye, onlarda size ona göre bir evrak verecek. o evrağı o ülkeden ayrılırken havalanındaki taks free noktasına ( gümrük ) gidip onaylatacaksınız orda paranızı alacaksınız diye biliyorum. %10-17 arası bir tutar.

Teşekkürler hocam açıklama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

arkadaşlar elimde bu cihazdan var fakat custom rom yüklü.. bunu nasıl orjinal rom una geçirebileceğimi bilen varmı acaba ?

Yardimci olabilecek bir vatandas yokmudur acaba? Black dragon v3.0 diye bir rom yuklu icerisinde. Nasil orjinal rom a geçebilirim ?
  • quote:

arkadaşlar elimde bu cihazdan var fakat custom rom yüklü.. bunu nasıl orjinal rom una geçirebileceğimi bilen varmı acaba ?

Bizim Kadıköyde bahariye mobilden mi aldın sen onu :))) Dün o cihazı görmüştüm orada da ordan biliyorum :))
  • quote:

quote:

Bizim Kadıköyde bahariye mobilden mi aldın sen onu :))) Dün o cihazı görmüştüm orada da ordan biliyorum :))

evet :)
  • quote:

quote:

quote:

evet :)

heheh
  • baktım ki zor günlerin gidecegi yok. çektim altına bir koltuk buyur otur dedim:-)...
    ufak bir tebessüm :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0sk

one s'in batarya testihttp://blog.gsmarena.com/htc-one-s-battery-life-testing-is-complete-heres-how-power-efficient-the-two-krait-cores-are/

bu teste göre telefonun pil performansı oldukça iyi, normal bir kullanımda 2 günü çıkarabilir gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Nisan 2012; 1:01:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.