Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde bir hafta olalı bütün mağazalarda satışta.
    Bir iki kez denedim çok süper eline alınca etkilenmemek mümkün diyil ))
    fiyatı düşsün diye bekliyorum kesin alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeronik

sizde Türkiyede satışa sunulmadi mi?
    Bizde bir hafta olalı bütün mağazalarda satışta.
    Bir iki kez denedim çok süper eline alınca etkilenmemek mümkün diyil ))
    fiyatı düşsün diye bekliyorum kesin alıcam.

orası neresi ?
  • Azerbaycan, Baki
  • Super AMOLED hakkında biraz daha yorum olsaydı iyi olurdu. Diğer özellikleriyle telefon gayet iyi.
  • çıkmasın Türkiyede yurt dışında alacaz nasılsa telefon piyasaya oturtsun kendini yeter
  • @zeronik, orda kaca cikti cihaz...

• Arkadaşlar ben amazon.com dan alıp arkadaşa yollatacağım ama orda da one s bi kaç tane ve 659 $,One x ile fiyat aynı.Bu fiyatlar genel bir stok sorunu yüzünden mi bilen varmı?
  • Ekran büyüklüğünün ihtiyacıma göre fazla olmasından dolayı One X'ten vazgeçip, One S'i bekleme durumundayım...

Tabi fiyatını da görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

@zeronik, orda kaca cikti cihaz...

HTC One S fiyatı 559 Azn buda tahminen 710-715 dollar eder.
    HTC One X 800$.
    Samsung Galaxy S2 635$
    Sony Xperia S 715$ One S ile aynı fiyata.
    Sizdeki fiyatlari merak etdim )))
    fiyatı düşük diye S2 aklıma takılıyo ama One S çok hoş. One S Galaxy S2 Xperia S arasında gidip geliyorum.ele alıp deneyince One S daha ağır basmaya başladı :) hangisini alayım deye bi karar veremiyorum.mağazada denemek için koyulanlar var 6-7 kez gidip hepsini iyice denedim ama kararsız kaldım yine )
    bir kaç gün kaldı artık Galaxy S3 çıkınca ortalık daha renkli olur.fiyatlar da düşer.S3 çıkınca S2in fiyatı mutlaka inicek.ama o zaman artık S2nin üzüne bakan olmaz.biliyorum S3 çıkınca onu almak istiyecem ama fazla param yok (((( ne yapıcam ben of

• bunun sonu yokki o çıktıktan sonra başka bir cihaz çıkıcak ,bende bu yüzden cihaz alamıyorum o bu derken 1 sene oldu
  • Cin den gelen dandik(Fason) ürünlere alışmışız.Made in china yazan dandik olur fikri var millette.Bir çok firmanın cinde fabrikası var yada cinli bir firmaya ürettiriyor ürünlerini.(iş gücü maliyeti düşük olduğu için) Şuan en kaliteli telefon olan iphone bile çin üretimi..Xperia S ninde çin üretimi olması dandik olduğu anlamına gelmez...(Taiwanda üretilince kaliteli olur mantığını anlamıyorum.Çinde üretilmesi sizin yararınıza daha az maliyetli oluyor ürünler.İş gücü anlamında) Firmalar çinden hazır ürün almıyorki dandik olsun.Adamlar tasarlıyor.Hangi malzeme ile üreticeğine kadar.Sadece iş güçü anlamında Çin.

ONE S nin suan satışı varmı ve kasa soyulması tamamen bitimi?
    Galaxy S3 ve ONE S bu ikiliden birini alıcam.Galaxy s3 fazla büyük olucak gibi geldi son haberler doğrultusunda ONE S su an en mantıklı telefon SII yi sattığıma pismanım Valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 28 Nisan 2012; 19:47:16 >

• Arkadaşlar iyi akşamlar, hepsiburada.com'dan aşağıdaki linklerde belirttiğim telefonlardan birisini almayı düşünüyorum,

f/p olarak tavsiye edebileceğiniz hangisi,

500 tl ve üzeri alışverişlerde 100 tl hediye çeki ve kredi kartıma özel 50 tl puan geliyor, yani toplamda 150 tl kar'ım olacak,

bunları değerlendirmek için pazartesi gününe kadar sürem var, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

NOT: Şuan kullandığım telefon nokia 5800 xm

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telceperickray

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telcephtconev

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-701/productDetails.aspx?productId=telcepnok701&categoryId=371946

• quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

Arkadaşlar iyi akşamlar, hepsiburada.com'dan aşağıdaki linklerde belirttiğim telefonlardan birisini almayı düşünüyorum,

f/p olarak tavsiye edebileceğiniz hangisi,

500 tl ve üzeri alışverişlerde 100 tl hediye çeki ve kredi kartıma özel 50 tl puan geliyor, yani toplamda 150 tl kar'ım olacak,

bunları değerlendirmek için pazartesi gününe kadar sürem var, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

NOT: Şuan kullandığım telefon nokia 5800 xm

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telceperickray

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telcephtconev

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-701/productDetails.aspx?productId=telcepnok701&categoryId=371946

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEOV-G

800 Tl Atrix de var fakat şuan için stoklarda yok. Galaxy W şuan için en iyi fp cihazı 800 tl için.Zaten hepsiburada yorumlarındada anlaşılıyor

• @zeronik, burdaki fiyatlar sizden pahali maalesef one s te pahali olacaktir sanirim, one x te goruldugu gibi ortalama 500 tl fazlalik var ordaki fiyatlara gore.

• Buralarda telefonunu rootlu kullanıp custom recovery yükleyenler var mı?
  • Galaxy S3 ekranın 4.7 olucaksa olsunda olmasına birşey demem ama gerek ki cihazın ön yüzü tamamen ekrandan ibaret olsun ki ele rahat otursun. HTC One S ekran 4.3 inç ama uzunluk 5.15 bence fazla olmuş.incelik derken birazcık uzatmışlar. Bahsebahs ekranı büyütüp gidiyorlar One X 4.7 inç. Bu ekrana pil dayanır mı hele 4 çekirdek var süper LCD2 ekran var hepsi fazla pil tüketir birde 4.7 ekran koymuşlar. Sık kullanımda bir günü çıkarmazmış. Ya çok iyi ekran güç performans istiyorsan pil zayıf olucak diyeceksiz ama evden çıktıktan bir kaç saat sonra telefon kapanacaksa telefonun bu çok iyi yönlerin hiç birin kullanamıyacam.kapanmış telefonda 4 çekirdek olmasın 14 olsun neye gerek?One S süper amoled ekranla iyi olmuş daha az şarj tüketir
  • quote:

@zeronik, burdaki fiyatlar sizden pahali maalesef one s te pahali olacaktir sanirim, one x te goruldugu gibi ortalama 500 tl fazlalik var ordaki fiyatlara gore.

e yurt dışından alın o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: gokberks

Buralarda telefonunu rootlu kullanıp custom recovery yükleyenler var mı?

ben telefonu aldığımda üzerinde custom rom yüklüydü black dragon v3.0.... ve rootluydu.

ben orjinal europe global rom a geri döndüm.
  • arkadaşlar telefonu sabah 9 da şarjdan aldım. öğlen ekran parlaklığı otomatik. gece ise %25 de kullandım. 3G kapalı çünkü avea 3G sıkıntılı baz istasyonları arasında geçişlerde sürekli kopmalar oluyor o yüzden GSM seçeneginde kullanıyorum normal şartlarda 3G açık olsa bile garanti 1 günü çıkarır. gün boyu whatsapp kullanımı. yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi ve mesajlaşma. 1-2 saat kadar mp3 dinledim. 1-2 saat kadar internette gezinme(internete e girerken 3g kullanıyorum). veee şuanda sarjım %55 te (saat 23.15 şuan). sarj olayı gayet başarılı bence. 1650mAH batarya sizi aldatmasın. kullandığım androidler arasında en başarılı sarj diyorum başkada bişey demiyorum. zorlarsam 2 günü çıkarırım ben bu cihazla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeronik

quote:

@zeronik, burdaki fiyatlar sizden pahali maalesef one s te pahali olacaktir sanirim, one x te goruldugu gibi ortalama 500 tl fazlalik var ordaki fiyatlara gore.

e yurt dışından alın o zaman

yurtdışından almak sorun değilde, benim pek hoşuma gitmiyor garantiydi, uğraşmaydı v.s.çoğu içinde böyle, yoksa neden ucuzu almayalım...

bu arada @This is it, dediğin şekle göre, büyük ihtimal bu tel iki günü görür pil performansı tam oturunca, bu çoğu şeyden önemli bir konu olmaya başladı akıllı telefonlarda, herne kadar bir gün yetse iyi densede kimseninde pek hoşuna giden bir durum değil, her gün tak çıkar bekle v.s., en azından iki gün daha makul bir süre, bu konuda sanırım galaxy s3 de iddialı gelecek gibi, bakalım oda iyi çıkarsa artık biraz daha bekleyebiliriz belki, olmadı şu anki favori One S benim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 29 Nisan 2012; 0:16:55 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.