Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arsufers

One S in Gps wifi çekim kalitesini bilmiyorum açıkcası ancak. Kamera camı konusunda One X'e göre artısı bunun camının çizilmez olduğu ve gövdede kullanılan malzemin kenarında da kullanıldığını okumuştum. O yüzden benim bu konuda herhangi bir endişem yok.

eger cam cizilmez ise gercekten süper bir telefon bana göre ben öyle cok oyun oynamam icine filmle doldurmam biraz mp3 olur okadar internet zaten kesin kullanilir
  • Okul dolayısıyla almanyada olduğumdan dolayı bugün saturn e giderek one s ve one x i tekrar inceledim. Ancak one s in şarj soket yerinde burada da bahsedildiği gibi renk atması ve soyulmalar mevcuttu. aslında one x e göre çok daha ilgimi çekiyordu s ama hem bu renk atması hemde arka alt tarafta bulunan bölmenin aralanmış olması bana garip geldi ve telefondan biiraz soğudum. Ebayde gayet uygun fiyata satıyorlar almayı düşünüyordum ancak şu ann biraz beklemeye geçtim.
  • Arka alt taraf sabit degil mi bu cihazda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Arka alt taraf sabit degil mi bu cihazda...

Sabit cikmiyor
  • Telefon gercekten cok basarili, nerdeyse one x ten daha iyi oldugu kesinlesti gibi, islemci hiz performans kamera video muzikcalar pil performansi gorusme ses kalitesi v.s. Yalniz bu sinyal cekim gucunun zayif denmesine bulunmasina takildim eger gercekten boyleyse cok kotu bir durum diye dusunuyorum umarim boyle bir sorun dogru degildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Xperia s in 32 gb olusu multimedya olusu ve cok iyi cekim gücüne sahip hem gprs olara hemde hat olarak cok iyi

htc one s in biraz cekim gücü zayif hatta kapali alanlarda cok zayif oldugu söyleniyor

htc nin çekim gücünü bilmiyorum ama. xperia s te anten aşağıda olduğu için komple bir sistem yapılmış. orası çok iyi tasarlanmış
    çünkü şeffaf kısımda iletken kablolar bile gözükmüyor. sony tasarım isterse yapıyor.

bende ikilem arasında kaldım ama one s agır basıyor. karşılaştırırsak

tasarım konusunda ekran boyutları :
    xeria s in == 128 x 64 x 10.6 mm == htc one s in == 130.9 x 65 x 7.8 mm

yükseklik olarak 130mm yi geçmezse elde duruşu daha iyi olur. zaten iki telefonda sınırda. genişlik olarak da 65mm. geçerse tek elle kullanma zordur.
    kalınlık olarak xperia s 3mm daha kalın olsada çok az bir fark 3mm. ama xperia s in tasarımı kareli olduğu için kalın ve kaba gibi gösteriyor. one s in
    tasarımı köşeleri kavasli oldugu için daha zarif gösterecektir. xperia s in agırlıgı 144 gram one sin 120 gram. çokta pek fark yok yani xperia s okadar
    agır bir alet değil.

performans konusunda:
    s4 olusu ile htc one s daha iyi tabiki. xperia s s3
    ekran konusunda :
    hd bravia led ekrani ile xperia s pixel yoğunluğu çok fazla
    hafıza sonusunda :
    xperia s 32 gb

her iki cihazında eksilerini yazarsak :
    =htc one s =
    - ekran super amoled ekran . amoledler sonsuz constrat a sahipler. ama ekran pentile . bazı renklerde göze batabilir.
    - hafızası 16gb bu devirde kim ne derse desin azdır. kullanıcıya zaten 10gb kalıyor. ee android de çok güzel oyunlar 1gb zaten. street fighter mesela
    Adreno 225 i kullanmak lazım tabi
    - kapak olarak bir tek siyah kasa yeni bir teknoloji ile yapıldı ama oda boya çıkartıyor.hiç çizmeseniz bile. şarj yerini takıp çıkarırken soyulacaktır.
    - glonass yok. yada burda gps i hızlandırmak için başka bir şey yapılabilirdi.
    - kendinden hdmi girişi yok. kamera tusu yok.
    - bataryası 1650 mah. xperia s deki 1750 mah ı kötüleyenler. one s batarya nasıl gidecek merak ediyorum.
    - ekran hd ekran olabilirdi.
    - ses çıkıs gücü biraz az

=xperia s=
    - xperia s teki ilk partiler makinada 40 dereceyi aştığında ekranda sarı ekran olusuyordu. şimdi nasıl bimiyorum.
    - belki amoled ekran yapılabilirdi.
    - bluetooth 3 yada 4 konulabilirdi ama yinede pek önemli değil.
    - android 4 ile gelebilirdi en azından
    - sar degeri biraz fazla. 1.30. vucutta . 0.80

en son olarak birşey ekleyeyim.
    telefonları ince olsun diyoruz, kamerası çok güzel olsun diyoruz, ön kamerası kaliteli olsun diyoruz, hafif olsun diyoruz
    tüm bunlara gelince. telefon ince olunca kameradaki lens te mecburen küçülüyor. kamera çok iyi yapılırsa en az 13mm olur bir tel
    telefon ince olunca pantolon cebinde oturup kalktıgın zaman ekrana zarar verebiliriz. yada yere düştüğü zaman
    ön kamera kaliteli olursa yine kalınlık olarak biraz artacaktır telefon.
    telefon hafif olunca bataryadaki mah değeri ister istemez düşecektir. nekadar çok mah okadar ağırlık.
    agırlığın ana merkezi = bataryadır.
    kalınlığın ana merkezi = kamera dır. ne kadar iyi bir kamera okadar kalınlık

• quote:

quote:

Arka alt taraf sabit degil mi bu cihazda...

Sabit cikmiyor

evet sabit ancak alt tarafta başka bir bölüm var ve teşhirdeki telefonda baya bi aralanmıştı. Uyuzuma gitti. One x çok büyük gelmese gözüme onu alacağım ancak o da çok büyük gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Xperia s in 32 gb olusu multimedya olusu ve cok iyi cekim gücüne sahip hem gprs olara hemde hat olarak cok iyi

htc one s in biraz cekim gücü zayif hatta kapali alanlarda cok zayif oldugu söyleniyor

htc nin çekim gücünü bilmiyorum ama. xperia s te anten aşağıda olduğu için komple bir sistem yapılmış. orası çok iyi tasarlanmış
    çünkü şeffaf kısımda iletken kablolar bile gözükmüyor. sony tasarım isterse yapıyor.

bende ikilem arasında kaldım ama one s agır basıyor. karşılaştırırsak

tasarım konusunda ekran boyutları :
    xeria s in == 128 x 64 x 10.6 mm == htc one s in == 130.9 x 65 x 7.8 mm

yükseklik olarak 130mm yi geçmezse elde duruşu daha iyi olur. zaten iki telefonda sınırda. genişlik olarak da 65mm. geçerse tek elle kullanma zordur.
    kalınlık olarak xperia s 3mm daha kalın olsada çok az bir fark 3mm. ama xperia s in tasarımı kareli olduğu için kalın ve kaba gibi gösteriyor. one s in
    tasarımı köşeleri kavasli oldugu için daha zarif gösterecektir. xperia s in agırlıgı 144 gram one sin 120 gram. çokta pek fark yok yani xperia s okadar
    agır bir alet değil.

performans konusunda:
    s4 olusu ile htc one s daha iyi tabiki. xperia s s3
    ekran konusunda :
    hd bravia led ekrani ile xperia s pixel yoğunluğu çok fazla
    hafıza sonusunda :
    xperia s 32 gb

her iki cihazında eksilerini yazarsak :
    =htc one s =
    - ekran super amoled ekran . amoledler sonsuz constrat a sahipler. ama ekran pentile . bazı renklerde göze batabilir.
    - hafızası 16gb bu devirde kim ne derse desin azdır. kullanıcıya zaten 10gb kalıyor. ee android de çok güzel oyunlar 1gb zaten. street fighter mesela
    Adreno 225 i kullanmak lazım tabi
    - kapak olarak bir tek siyah kasa yeni bir teknoloji ile yapıldı ama oda boya çıkartıyor.hiç çizmeseniz bile. şarj yerini takıp çıkarırken soyulacaktır.
    - glonass yok. yada burda gps i hızlandırmak için başka bir şey yapılabilirdi.
    - kendinden hdmi girişi yok. kamera tusu yok.
    - bataryası 1650 mah. xperia s deki 1750 mah ı kötüleyenler. one s batarya nasıl gidecek merak ediyorum.
    - ekran hd ekran olabilirdi.
    - ses çıkıs gücü biraz az

=xperia s=
    - xperia s teki ilk partiler makinada 40 dereceyi aştığında ekranda sarı ekran olusuyordu. şimdi nasıl bimiyorum.
    - belki amoled ekran yapılabilirdi.
    - bluetooth 3 yada 4 konulabilirdi ama yinede pek önemli değil.
    - android 4 ile gelebilirdi en azından
    - sar degeri biraz fazla. 1.30. vucutta . 0.80

en son olarak birşey ekleyeyim.
    telefonları ince olsun diyoruz, kamerası çok güzel olsun diyoruz, ön kamerası kaliteli olsun diyoruz, hafif olsun diyoruz
    tüm bunlara gelince. telefon ince olunca kameradaki lens te mecburen küçülüyor. kamera çok iyi yapılırsa en az 13mm olur bir tel
    telefon ince olunca pantolon cebinde oturup kalktıgın zaman ekrana zarar verebiliriz. yada yere düştüğü zaman
    ön kamera kaliteli olursa yine kalınlık olarak biraz artacaktır telefon.
    telefon hafif olunca bataryadaki mah değeri ister istemez düşecektir. nekadar çok mah okadar ağırlık.
    agırlığın ana merkezi = bataryadır.
    kalınlığın ana merkezi = kamera dır. ne kadar iyi bir kamera okadar kalınlık

Cok güzel anlatmissin ama iki telefonu elde tutunca inan xperia s agir ve kaba geliyor ben xperia ilk aciklandiginda tamam dedim iste bu telefon dedim geldi biraz bekliyeyim dedim ces fuarini bekliyeyim dedim ve htc one s i acikladi sadece dikkatimi kamerasi cekti telefon gelince xperia ve one s iki elime alip bakayim dedim ve avuc icinde htc one cok iyi duruyor xperia ondan sonra kalip sabun gibi geldi xperia kullananlar kizabilir biliyorum benim düsüncem o an öyle oldu kaba gelince isinamadim ama xperia danda hic ama hic kopamiyorum

• xperia s banada kaba geldi. agırlıgındamı problem var kareli tasarımında problem var çözemedim. teknosa da elime alıp incelemiştim. agırlıgında sorun yok ta tasarımında kareli tasarımı ve düz tasarımı insanı öyle hissettiriyo. dediğim gibi arc gibi tasarımı olması lazım yay gibi. one s de öyle yay gibi
  • xperia s bence tasarım konusunda One S le mukayese bile edilmez arc s olabilir, bu arada b u teli kullanma fırsatı bulan varsa bu sinyal çekim kuvveti konsunda bilgi verebilirse iyi olacak o kadar artı özellik eğer gerçekten varsa saçma bir sorun yüzünden çöpe gidebilir bence, çünkü iyi çekmeyen yada çok zayıf çeken bir tel ne kadarda kaliteli olsa bir süre sonra çekilmez olabiliyor...

güzel bir yerli inceleme
    http://www.chip.com.tr/konu/htc-nin-yeni-android-lisi-one-s-testte_33180.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Nisan 2012; 11:42:07 >
  • quote:

xperia s bence tasarım konusunda One S le mukayese bile edilmez arc s olabilir, bu arada b u teli kullanma fırsatı bulan varsa bu sinyal çekim kuvveti konsunda bilgi verebilirse iyi olacak o kadar artı özellik eğer gerçekten varsa saçma bir sorun yüzünden çöpe gidebilir bence, çünkü iyi çekmeyen yada çok zayıf çeken bir tel ne kadarda kaliteli olsa bir süre sonra çekilmez olabiliyor...

güzel bir yerli inceleme
    http://www.chip.com.tr/konu/htc-nin-yeni-android-lisi-one-s-testte_33180.html

Htc Sensation ve sensation xe de öyleydi ama htc one s çekim gücünü bilmiyorum.

gsm arena incelemelerde gsm ve wifi kopmaları var sensation da

Death grip issues for both GSM and Wi-Fi radios kaynak gsmarena

• pilin şarj süresi 195 dakika bu ne ya xperia s in 10 dk da 1 saatlik konusma doluyor 30 dk da %80 oluyor ve toplam 80 dakikada full oluyor bu konuda xperia cok iyi
  • @msqonn, gsmarena incelemesinde one s in wi fi konusunda iyi olduğu yazıyor arka kısmı kapatınca biraz çekim düşüyormuş ama kopma yok, yalnız gsm sinyali ile ilgili bilgiyi göremedim,
  • Türkiyede bu cihazı hiç mi alan yok Allah aşkına daha bir kullanıcı yorumu göremedik :) bulunmaz hint kumaşımı ne !
  • Arkadaslar bu cihazi 2 gun once dogubanktan aldik arkadasimla birlikte. Tam 1500 lira para verdik kayitli sekilde. Telefon carsamba gunu alindi. Bugun cuma ve telefonun ust kisminda bariz bir sekilde asinmalar basladi. İki noktada var ki bir tanesi neredeyse bir pirinc tanesi kadar oldu. Bugun aldigimiz yeri aradik geri vermek istedigimizi soyledik bu modellerde bu sorun varmis bizim malimiz kusurlu degil dediler. Ardindan getirin bakalim diye meseleyi kapattilar. Bakalim goturunce ne olacak.
  • böyle bir cihaza yazık . htc lerde neden ise hep sorunlar var toz meselesi gibi ya da kara sorunu gibi demek ki teknoloji ye önem verir iken gerisini koy veriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 20 Nisan 2012; 21:04:44 >
  • Sanırım siyah olan modelini kullanıyorsunuz . Böyle bir sorun yaşamanız üzücü cidden.Galiba forumda alan ilk kişide sizsiniz.Hayırlı olsun , telefon hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız ?
  • telefonla ilgili goruslerimi paylasmayi cok isterdim. Ancak bu soyulma problemi canimizi oyle sıktıki yarin telefonu goturdugumuzde geri almazlar korkusuyla arkadas telefonu kutusuna koydu kullanmiyor. Telefon ilk izlenim olarak cok hafif rahat hizli bir telefon alir almaz hissettiriyor bunu. Ama gel gelelim hic te sineceye cekilemeyecek bir sorun telefon icin altin olsa da kiyketi yok dedirtti.
  • Bu siyah kasadaki sorun insanın canını gerçekten bozuyor. Gri kasa da alımlı durmuyor bence. Benim de aklım xperia s'e kaymaya başladı ancak bir süre beklemeye aldım kendimi. Umarım siyahtaki sorun çözülür.
  • Aldiginiz cihaz ilk parti sorunlu cihaz bu belli, zaten htc bu durumu kabul etmis sorunu cozecegiz demis yada cozmus, sanirim daha sonra cikan partilerde bu sorun olmaz belkide buraya cihazin gelmemesinin nedenide bu durum icindir umarim gelen cihazlarda bu durum giderilmistir bu cihazin siyah rengi gercekten cok guzel ve farkli ama mavimsi olanda bence hic fena degil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Nisan 2012; 22:41:08 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.