Şimdi Ara

HTC ONE S HOME TUŞU PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar daha önce birkaç forumda yazdım ama baktımki dağınık bir konu tek bir noktada toplamak istedim

one s model telefonlarda home tuşu sorunu var ekran gidip gidip geliyor

bu sebepten cihazımı 6 kez servise gönderdim 4. gönderişimde anakart 5. gönderişimde ekran 6. gönderişimde tamamen cihazı değiştirdiler

ama yeni almış olduğum cihazdada aynı sorun çıktı şu anda yine servise verdim

anladım ki cihazın ne anakartı nede ekranını değiştirmelerinin bir işe yaradığı yok ve yeni cihazdada aynı sorun yaşanıyor ise bu kronik bir sorun yazılım ile

çözülebilecek ama htc nin güncelleme yapmadığı bir problem

bu konuda ben tüketici mahkemesine başvurdum umarım ücret iadesi yaparlar lakin kazanırsam htc firmasına bu konu ile ilgili bir dava açmak istiyorum ama bu konuda sizlerinde desteğine ihtiyacım var

cihazı arızalı olan arkadaşlar burada toplanırsa en azından yeni güncelleme alınır diye umuyorum...

• Kardeşim benim cihazımda da ayni problem var bu hafta servise gondericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askchi A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım selamlar servise vermen birşey değiştirmiyor önce format atıyorlar sonra ekranı değiştiriyorlar sonrada anakartı ama sonuç alamıyorsun sana yeni cihaz verecekler ama oda arızalı çıkacak umarım böyle olmaz ama olacağı bu ben tüketici hakem heyetini kazandım şimdi mahkemeyi bekliyorum sen hangi il ve ilçedesin istersen bu sorunlarla uğraşmadan direkt git servise cihaz değişim talebinde bulun bu sorundan olan oldukça fazla kişi vardı ama kimse bana destek olmayınca tek kaldım
  • Hocam bende de aynı problem var. Zaten anladıgım kadarıyla bu cihazların cogunda bu problem var da, çekim gücü düşük yerde pek bulunmayanlar farketmiyorlar. bu servis surecinin uzun surecegini bildigim icin yeni bir telefon aldim ve yakin zamanda bunu servise goturecegim. Ancak merak ettigim bir nokta var ki bu problemi servistekilere nasil anlattiginiz. yani bildiginiz gibi hadi sorunu goster dedi mi gosterilecek bir problem degil, adam "problem falan yok" diyip kestirip atacaktir. benim tek aklima gelen video kaydiyla gitmek. siz ne yapmistiniz? bir de garantiniz hangi firmadandı?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chains -- 13 Haziran 2014; 22:11:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.