Şimdi Ara

HTC One S için Android 4.1.1 güncellemesi yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi geceler...güncellemeden sonra telefonumda ki radyo kayboldu,sizde de aynı şey oldumu ?
  • Hala güncelleme almadım.Denetleme yaptığımda güncelleme yoktur diyor.Durum normal midir?(CID No :HTC_102 ) OTA dosyası ile nasıl güncelleme yapıyoruz.Bı sıkıntısı var mıdır?Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

• HTC One S cid numaramda M27 ama yazılımı güncelleştir dediğimde telefona ait güncelleştirme bulunamadı diyor, ne yapmam gerek?

• Tasarımı guzelde fazla Yaşamaz bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 için ne zaman gelecek yahu hala 4.0 kullanıyoruz ...
  • Hiç aklımda yokken htc one s aldım. Çekim gücü oldukça düşük geldi bana.
    3G yi devre dışı bıraktım. İkinci telefon olarak kullandığım xperia mini st15i aynı operatörde aynı noktada 2-3 çubuk çekerken one s 3G devre dışı olmasına rağmen 1 çubuk gidip geliyor konuşmak mümkün değil.
    2 gün önce aldığım telefondan soğudum satmayı düşünür hale geldim.

Sinyal gücü: 100 dBm ve 8 asu gösteriyor genelde

Gelecek güncellemelerle çekim gücü artar mı ne dersiniz arkadaşlar?

• Evet güncelleme gelince artabilir
  • One s güncellemesı kısa kaldırılmış tekrar yayımlanması bekleniyor , bir sorun çıkmış güncelleme de..

Güncelleme imei numarasına göre dağıtılıyor, elbet gelir yani sabredin, sabretmek istemeyen teknik servise gidip yetkili teknik servisten yükletebilir

• Cihazı güncelledim telefon resmen cortladı! batarya neredeyse gün ortasında bitiyor, (3g açık, ekran parlaklığı full, tam 10 dk tample run 2 oynadım)

• arkadaş lar dün itibari ile htc one s güncellemesini almış bulunmaktayım.güncellemeleri kontrol ediniz

• HTC Sensationa yapilmayan güncellemer bizi Samsung telefon almaya zorluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.