Şimdi Ara

Htc one s karşılığında iphone 4 takası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iPhone 4 HTC ONE S'den daha iyi. Bence iPhone 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Samsun galaxy s4 mini kullandım. Gözlemlerimi söyledim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey.messi

Samsun galaxy s4 mini kullandım. Gözlemlerimi söyledim hocam

amiral gemilerini kullanıp söyle. Ayrıca android tek samsungdan oluşmuyor. Htc ve nexusu kullanırsan stabil telefonları görürsün
  • One s tabii ki de.

• Hocam telefon 1 milyara yakındı menüde kasıyordu. Burada Apple fanboyluğu yapmıyorum hocam orada Sony deseydi Nokia deseydi takas yap diyecektim. Ama yinede arkadaşın kararı

• quote:

Orijinalden alıntı: IHebele

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Yapma :) iphone 4 daha iyi bir cihaz

teşekkür ederim , ancak telefon karşılaştıran çoğu sitede htc one s'in özelliklerinin daha üstün olduğu söyleniyor çok kararsız kaldım . Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim , diğer verilecek tavsiyelerede bakarak yola çıkacağım

İphone ile Android bir cihazı internet sitelerinden karşılaştırırsanız büyük bir yanılgıya düşersiniz...

İntrernet sitelerinde telefon modellerini karşılaştıran uygulamalar, telefonların donanımlarını karşılaştırıyor. Donanım ise, yüklü yazılıma göre değişiklik gösterir. IOS, Android'e göre çok stabil, oturmuş ve kapsamlı bir yazılımdır. Bu yüzden IOS ile Android cihazların donanımlarını karşılaştırmak pek mantıklı olmaz.

• İphone 4 'ün tek çekirdeği>htc'nin 4 çekirdeği
  • haha :) sense arayüzü on numara ıphone 4 htc one s yanında telefon bile sayılmaz . Iphone 4 kasmalar vs hiç çekilmez zaten ben diyorum ıphoneların ömrü de bence 2 sene nasıl androidde güncelleme kesiliyorsa bundada kesilse daha iyi olur ıphone 4 ve 4s hallerini görüyoruz çöp cihazlar resmen htc one s alarak hiç değilse rom kullanırsın çok da güzel kullanırsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim şu an

iphone tavsiye eden 4

htc one s tavsiye eden 5 kişi var

İphone4'ü daha 1 hafta önce aldığımı söylemeyide unutmıyayım htc yaklaşık 7 ay kullanılmış ama çok temiz kılıfı ,ekran koruyucusu hiç çıkarılmadı
  • İphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 30 Mart 2014; 16:31:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İphone 4 kullanıyorum One S ilk aldığımda nedense retinadan sonra ekranı çok soluk geldi zaten telefonu alalıda 1 hafta olmuş bana kalırsa değişme

• Çok kafam karıştı herkesin farklı bir fikri var fikirlerinizi bekliyorum
  • ip4 gelmis gecmis en performanssiniz iphonedur. O yuzden one s

• quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

ip4 gelmis gecmis en performanssiniz iphonedur. O yuzden one s

çoğu kişi 5 yerine 4 bile tavsiye ediyor niye böyle düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IHebele

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

ip4 gelmis gecmis en performanssiniz iphonedur. O yuzden one s

çoğu kişi 5 yerine 4 bile tavsiye ediyor niye böyle düşünüyorsunuz

ip4 2 yil once bile kasiyordu. one s yada baska bir cihaz ile takaslayin

• Şu saatten sonra android tarafına geçeceksen sakın nexus 4 ve aşağısı donanımındaki cihazlara bulaşma,yani kabaca 4 çekirdek işlemci 2 gb bellek olsun,ki adam gibi android deneyimi yaşa one s falan desteği kesilmiş 2. elde meçhul bir cihaz takasladın velev ki ya memnun kalmazsan ? satmak istesen sürünürsün açık açık söyliyeyim,riske girilmez iphone herzaman elinden çıkartırsın ama eski one s falan zor bulaşmamanı öneririm,iphone 4 ü sat az daha ekle nexus 4 lere bakın,yanılmıyorsam sıfırı 850-900 lira bandındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 30 Mart 2014; 20:45:13 >
  • Yorumlara bak sen. İp4 un en performanssiz cihaz olduğunu söyleyenler mı dersin, androidin çöp olduğunu söyleyen mı dersin... Ne ararsan var.

Gelelim kendi görüşlerime,
    Iki cihaz arasındaki farkı işletim sistemlerine göre kıyaslaman en dogrusu olacak. iOS mu android mı? İp4 miadını yavaş yavaş dolduran bir cihaz. 2010 yılında çıktı ve hala destek alıyor. Haliyle 7.1 sürümünde biraz yavasligi göze alman gerek. Htc kullansan androidin sistem canavarı oluşu ve telefonu kullandikca yaşanan yavaşlama problemleri sıkça oluyor. Ama yine de htc daha yeni bir cihaz. Gönlün kaydıysa takasla. Ama sunu bil iPhone4 daha 2-3 sene konusulacakken ve uygulamalar calisacakken htc nin cihazı tarihin tozlu sayfalarında sadece ismi kalacak.

4 yıla yakındır ip4 kullanmaktayim.

• Apple faniyim, geçmişte kısa bir süre One S kullanmış birisi olarak kesinlikle One S diyorum. Dünyanin en ince telefonlarından birisidir gerek tasarim gerekse donanim acisindan orta segment telefonlar arasinda kesinlikle seni uzmeyecek nadir telefonlardan birtanesidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.