Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emesut

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

>>S3 stock RUU dosyası<< bunu indir olması gerekiyor. maximus romu s4 chipsetli telefonlar için.benim paylaşımını yaptığım rom s4 için sana uygun değil. özellikle villec2 başlığı altındaki romları denemelisin dikkat et.

Olmuyor dostum bunuda kabul etmedi uyumlu değil diyor. s-on olduğum için olabilirmi acaba.?
    Bu arada ben cm11 ve cm10 denedim yüklemeyi.
    Öncelikle wipe diyorum ve tümünü secip tamam diyorum. Sonra rom dosyasının içindeki boot.img dosyasını flashlıyorum. Ardından cm10 rom dosyasını hafıza kartına atıyorum.
    Install diyorum yüklüyor başarılı diyor. Telefonu yeniden başlatıyorum. Ekrana cyanogenMod yazısı geliyor dönüyor dönüyor ama bir türlü telefon acılmıyor.
    Birşeyleri eksikmi yapıyorum acaba. Ayrıca md5 failed diyor her seferinde ama yine devam ediyor, bu ne anlama geliyor.

http://www.androidruu.com/index.php?developer=VilleC2

bir de bu linkteki dosyalardan " RUU_VILLEC2_U_ICS_40_HTC_Europe...." diye başlayanlardan dene bakalım.

ben işlemleri s-off olarak yapıyorum.bir ara s-on olarak da stock roma dönmüştüm ama şimdi nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum.

sana tavsiyem herhangi stabil bir romu indir. telefonuna kur. sonrasında linkteki rumrunner uygulamasını indir.
    http://rumrunner.us/rumrunner_downloads/rumrunner_HTC_0.5.0.zip

rumrunner kullanımı ile ilgili 1. sayfada anlattıklarımı oku.
    telefonu s-off yap. ondan sonra ruu çalıştır. ruu çalıştırdığında sorun alırsan ruu öncesinde stock romdan firmware flashla sonrasında ruu çalıtır. aynen benim anlatımımda olduğu gibi.

• Rom paylaşımlarının altında md5 diye bir kod var bu ne işe yarıyor acaba..
  • emesut kullanıcısına yanıt
    Orjinal dosyanın tc numarasi gibi birşey indirdiginiz dosyayla eslestirme yapıyorsunuz ayniysa dosya sorunsuz inmiş demek oluyor farkliysa tekrar indireceksiniz flashlamak sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yicem ya 6 tane rom denedim hepside yükleniyor fakat acılış ekranında kalıyor daha ileriye gitmiyor.
    Arkadaşlar neyi yanlış yapıyorum acaba..
    S-On iseniz romların içinde bulunan boot.img dosyasını bilgisayardan yüklemeniz lazım, başka türlü açılmaz.
  • Bende öyle yapıyorum dostum.
    2 türlüde denedim önce boot dosyasını flaslıyorum sonra rom yüklüyorum olmuyor..
    önce rom yüklüyorum sonra boot flaslıyorum yine olmuyor.
    Acaba ufak bi ayrıntı varda benmi kaçırıyorum çözemdim.
    Cihazım s-on
    Açıldığında ilk çıkan HTC ekranında mı kalıyor yoksa o ekrandan sonraki Htc ONE s ekranında mı kalıyor? Bir de ne kadar bekliyorsunuz açılması için?
  • Romu atıyorum yeniden başlatıyorum.
    Htc ekranı geliyor. sonra hangi romu attıysam onun ilk animasyon ekranı geliyor.
    ÖRN: cm10 atıyorum ekrana cm logosu geliyor dönüyor duruyor. Yarım saate yakın bıraktım öle dönüyor sadece..
    Kardes cm10 yukluyorsan tam hatirlayamadim ama yükleme ekranında hangi temayı yüklemek istiyorsun diye soruyo bir kac tane seçenek var onları dene benim başıma gelmişti

• Büyük cabalar sonrası cm-11'i kurmayı ve calıştırmayı başardım.
    Fakat sd card görünmüyor, wifi çalışmıyor, birde radyo yok.
    Sizce bu sorunları aşabilirmiyim.
  • Sdcard görmemesi hatalı kurulum yapıldığını gösteriyor. Xda da cm11 ile ilgili sayfada anlatılan kurulum talimatlarını oku atladığın bir şey olmalı. Sdcard problemi hatalı Kurulum yaptığımda maximus romunda başıma gelmişti.

Onun dışında o kadar hata ile stock rom kullan daha iyi bence.

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    Murat hocam şu anda liberti rom kullanıyorum ve gerçekten sitabil senin bahsettiği sorunlar yok aslında vardı 4 kurulundan sonra sorun kalmadı ilk kurulumlarda hatalar vardı ama 4 gündür kullanıyorum güzel rom

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Murat hocam şu anda liberti rom kullanıyorum ve gerçekten sitabil senin bahsettiği sorunlar yok aslında vardı 4 kurulundan sonra sorun kalmadı ilk kurulumlarda hatalar vardı ama 4 gündür kullanıyorum güzel rom

nasıl yani açılırken hata mesajı ile açılıyordu, arama ekranında beyaz boş bir satır çıkıyordu, bluetooth bağlantı hatası verip duruyordu bende yeni sürüm mü yayınladılar
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    bulutut hiç kullanmam hata mesajı veriyor evet ama kullanıma neden olacak bi sorun degil kac gündür kullanıyorum maximustan daha iyi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

bulutut hiç kullanmam hata mesajı veriyor evet ama kullanıma neden olacak bi sorun degil kac gündür kullanıyorum maximustan daha iyi geldi bana

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

arama ekranındaki bu hata devam ediyor mu,
    bluetooth aç kapat yap sorunsuz açılıp kapanıyor mu, ve ya aç 5 dk sonra kapat kapanıyor mu.
    güç tuşuna basıp restart at ilk açılışta hata mesajı vererek açılıyor mu.
    ekran ayarlarında

olmadığı için herhangi programda ayarlar tuşu sanal gizliyse ulaşamıyorsun buda bir problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 7 Haziran 2014; 21:35:43 >

• Benim cihazın ekranı bozuldu. Bataryasıda az gitmeye başlamıştı. Şimdi ekranı 350 ye değiştiriyorlar bataryada değiştirsem 400 civari bir ücret verecem. Sizce değer mi bu fiyata?
  • bence degmez hiç bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Benim cihazın ekranı bozuldu. Bataryasıda az gitmeye başlamıştı. Şimdi ekranı 350 ye değiştiriyorlar bataryada değiştirsem 400 civari bir ücret verecem. Sizce değer mi bu fiyata?

kardeşim geçmiş olsun, 2.el de satacağın fiyat kaç ? sıfır fiyatı teknosa da 1000 TL.

sen sağlam olarak satsan tahminim maks. 500-600 eder.

600 olsa sen zaten 400 masraf yapacaksın. yani 200 tl için değer mi onu değerlendir.
  • Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

arama ekranındaki bu hata devam ediyor mu,
    bluetooth aç kapat yap sorunsuz açılıp kapanıyor mu, ve ya aç 5 dk sonra kapat kapanıyor mu.
    güç tuşuna basıp restart at ilk açılışta hata mesajı vererek açılıyor mu.
    ekran ayarlarında

olmadığı için herhangi programda ayarlar tuşu sanal gizliyse ulaşamıyorsun buda bir problem.

@aksaraylı1903 soruma cevap alamadım

• hata msajı veriyo evet arama ekranındaki beyaz cizgide var bluetooth 5 dakika falan acık kaldı sorun yoktu sonra kapattım birdahada acmadım kullanmıyorum zaten ama kullanım olarak bir sorun yok şimdilik deneme aşamasındayım ama heralde cm kurmaya karar veririm 4.4.2
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.