Merhaba Arkadaşlar; Sense 6.0 yükledikten sonra telefonum cebimdeyken ve yürürken arama geldiğinde hareket halinde olduğum için çalarken ses aniden sessize geçiyor, yani yoldayken arandığımda 1 saniye çalıp sessize geçiyor ve bende çoğu zaman duyamıyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözebilen var mı? Ayarlarda denemediğim yöntem kalmadı maalesef. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: feritunal
Merhaba Arkadaşlar; Sense 6.0 yükledikten sonra telefonum cebimdeyken ve yürürken arama geldiğinde hareket halinde olduğum için çalarken ses aniden sessize geçiyor, yani yoldayken arandığımda 1 saniye çalıp sessize geçiyor ve bende çoğu zaman duyamıyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözebilen var mı? Ayarlarda denemediğim yöntem kalmadı maalesef. Teşekkürler.
M8 kullaniyorum ama sense 6 aynidr bence
Ayarlar-Ses
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
feritunalF
kullanıcısına yanıt
Biraz garip olacak bence ama bunun nedeni telefonun cebimizde iken direk bacagimiz ile temas kuruyorsa yani arada sadece cep kumaşı var ise sanki elimize almışız gibi sensor algılaması yapıyorsa sesi otomatik kisabilir bence arama cevaplarken sesi kış secenegindeki tokı kaldirirsan sorunu cozebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme