Şimdi Ara

htc one telefon görüşmesi sesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
38.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu soruna bi cozjm bulan servise verip sonuc alan biri varmi biktim artik bu sikintidan servise versem sonuc alirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN OLAYI ÇÖZDÜM,TELEFONUN ALT VE ÜST TARAFTAKİ DELİKLERİNİ TOZ VB KAPATTIĞI İÇİN SES AZ GELİYOR VE AZ GİDİYOR .DİŞ FIRÇASI İLE TEMİZLEYİN ANINDA DÜZELİYOR.SAYGILAR
  • Arkadaşlar aynı sıkıntı bende de vardı, 2013 mayıs ayında aldım bu telefonu, zamanlı zamansız her yerde bu sıkıntıyla karşılaşıyordum, şebekeden olabilir diye aveva müşteri hizmetlerini aradım, onlarda bir çözüm bulamadılar, artık gına gelmişti kaç kez servise göndermeyi düşündüm bugün telefonu servise göndermeye karar verdim, taki bu siteye girene kadar, bu sitenin sayesinde paylaşımlara bakarak sorunun kesin çözümünü buldum... Bir arkadaş sağ elle konuşunca sıkıntı yok demişti oradan yola çıktım, şarz bağlanılan yerin tam yanında küçük bir delik var, sol el ile konuşunca ister istemez serçe parmağımız orayı kapatıyor, bu da bizim sesimizin karşı tarafa boğuk yada kesik gitmesine neden oluyor, yani telefonun yazılımında donanımında hiç bir sıkıntı yok, tamamen telefonun tutuş şekliyle alakalı...

• 28.09.2014 tarihinde Avea ileşimden #HTC ONA MİNİ 2 telefon aldım. IMEI 353433065474856 nolu telefonum sesimin karşıya gitmeme sorunu ile karşılaştım. Servise yolladım. Servis değişimini yaptı dün elime geçti. 28.10.2014 telefonumu kullanmaya başladığım ilk konuşmalarımda karşıya sesimi duyamayacak kadar şırıltı. Sonraki aramalarımda ise hiç gitmeme sorunu yaşıyorum. Yarın tekrar servise yollayacağım. HTC ile ilk tanışmamda bunca sorunla karşılaştım. 1 aylık telefonum var hiç kullanamadım: ( HtC one mini 2 Sıfır kutudan açılmış şekilde iki adet aynı sorunla karşılaştım...
  • aynı şekilde bende htc one mini 2 aldım ve sesim karşıya gitmiyor. güvenli mod, cihazı sıfırlama vb. hepsini denedim sonuç alamadım. hafta içi servise vereceğim cihazı 1 haftadır kulaklık takıp konuşuyorum durum içler acısı...
  • Merhaba,
    Htc one mini2 turkcelden aldım. Konuşma esnasında ses birden karşı tarafa gitmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım.chrome ile yazılımsal bir çakışma yaşıyor olabilirsiniz dediler. Chrome u devre dışı bıraktım.2 gündür sorun yaşamadım. Bundan olacağını açıkcası düşünmüyorum. Olmazsa factory recovey denememi istediler. Donanımsal bir hata mı yoksa yazılımsal mı bilemedim. Servise göndermelimiyim 1 aylık telefon karar veremedim.
    Htc ye de böyle bir telefon yakışmıyor açıkcası
    Saygılarımla

• arkadaşlar burdan okuduklarımdan sonra telefonu test ettim denildiği gibi sol elde konusurken şarj yerinin yanında bulunan küçük delik kapandığından karşıya ses gitmiyor yada az gidiyor.ona dikkat etiğimiz takdirde sıkıntı olmuyor.
  • Ben bu kilit ayarlarindaki "yok " u nasil seçebilirim.kafayi yicem

htc one telefon görüşmesi sesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyeb -- 18 Temmuz 2015; 16:36:50 >
  • Merhaba arkadaşlar eski konu ama sorun htc için bence hala aynı htc desire 728 kullanıyorum bir süredir, aynı şekilde karşı taraf sesin boğuk geliyor, uzaktan gibi geliyor yada cızırtılı geliyor diyo, bazen hışırtı şeklinde gittiği oluyormuş bir ses iletim problemi var yani, he bu bazende normal güzel gidiyor ama genelde sorun bir saat konuşuyorsam diyelim uzun görüşmede 4-5 defa gidip normale dönüyo. Şebekeden dicem yıllardır avea kullanıyorum Telekom oldu falan derken başka hiç bir cihazdada böyle bir sorun yaşamadım ilk defa başıma geliyor şebekesel sanmam. Konuda tarif edildiği gibi arka mikrafon üstü açık kapalı altaki mikrafon kılıf varken kılıfsızken her şekilde denedim sorun aynı. HTC ile görüştüm *#*#3424#*#* şu kodu verdiler bana test menüsü açılıyor ses testi kısımında konuşuyorsun sesi kaydediyor dinliyosun falan orda da sorun yok. Test başarılıysa sıkıntı yoktur dediler. Ama sıkıntı var yani video kaydı ses kaydı yaparkende bu mikrafon başarılı kayıt yapıyor ama görüşmede vasat. Ne yapmalıyım sizce cihazdaki sim kart arızalı falan olabilirmi oda geldi aklıma ama öyle bir şey olsa şebeke hiç olmaz yada mobil veri bağlanmaz bilmiyorum.. Yani servise göndersem sorun yok diye geri gelecek boşuna günlerce telefonsuz kalıcam onada eminim, tiksindim yemin ediyorum sorun çıkaran elektronik cihazlardan daha önceki telefonlarım da da daha ilk haftasında ya ölü piksel olur ya durduğu yerde çizilir kenarı başı. Çöldeki bahtsız bedevi şansı :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.