Şimdi Ara

HTC ONE .. Telefon USB sunucu modunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
16.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gece eve gidip telefonumu şarja taktığımda telefonun şarj olmadığını gördüm. Uyarı olarak "Telefon USB sunucu modunda." ibaresi belirdi. Ne şarj oluyor nede pcye bağladığımda telefonu görüyor.

Fakat telefonu kapatıp şarja taktığımda şarj ışığı önce yanıp sönüyor sonra koyu kırmızı oluyor bir kaç saniyeliği ne sonra sönük kırmızı olup sönüp tekrar aynıları oluyor. Sabah kalktığımda telefonun şarjı dolmuştu ama tel açıkken hala hiç bir şekilde ne şarj oluyor nede pc görüyor.

Sorun aşağıdaki gibidir.

Güvenli moda da açmak , romu tekrar flashlamak , geliştirici seçeneklerinden kapatmak hepsini denedim ama sonuç alamadım :(

• Hatanın ingilizce gösterimi şu şekilde...

Phone is in USB host Mode
    Unable to charge phone while in host mode
  • Benim abimde de htc one var ve o da son güncellemeden sonra bir sürü sorun yaşamaya başladı. Ve telefon kendi kendine navigasyonu açıyor ekran ters dönüyor vs. son güncelleme ile telefon kafayı yemiş durumda.
  • arkadaslar aynı sorun htc one minidede var 2defa garantiye gönderdim hicbirsey yapmadan geri gönderdiler sorunu bulamadılar bile..Telefon kendiliginden araç moduna geciyor ve bazen ''telefon sunucu modunda şarj edilemez''diyor.telefondan sogudum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhanyrlmz

arkadaslar aynı sorun htc one minidede var 2defa garantiye gönderdim hicbirsey yapmadan geri gönderdiler sorunu bulamadılar bile..Telefon kendiliginden araç moduna geciyor ve bazen ''telefon sunucu modunda şarj edilemez''diyor.telefondan sogudum bu yüzden

Dostum ben sorunu şöyle çözdüm. Rom yüklüyse önce Orjinal Ruu yükleyerek telefonu baştan kurdum.. Sonra telefonu kapattım diş fırçasınınn ucuna alkol döktüm şarj girişini iyice temizledim . sonra sorun çözüldü.. Hangisi çözdü sorunu bilmiyorum eğer sen orjinal rom kullanıyosan ozaman fırçala :P

• Aynı sorun bende devam ediyor,

Telefonu kapalı iken usb ile şarj oluyor, açıldığında telefon usb sunucu modunda bağlı diye uyarı veriyor veya aygıt tanınmadı mtp aygıt çıkarılmış, diğer iki seçenek içinde aygıt çıkarılmış diye windows uyarı veriyor, geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama modu açık veya kapalı fark etmiyor, microusb kısmını bende temizledim sonuç değişmedi, 4.3 iken sıkıntı yoktu 4.4.2 olunca gerçekleşti yada denk geldi çünkü yabancı forumlarda önceki sürümlerde de aynı sorunları yaşayanlar var....
  • Thank you for contacting HTC.

We understand that you are unable to charge your HTC One properly. We are more than willing to assist you.

It might be possible that the charging port or the cable has connectivity issue or the battery is not working properly. We are going to list down steps you may perform to isolate the issue and for possible fixes. If you can still navigate through the handset, please do the following:
    1. Perform soft reset. This will refresh the connection and programs on the handset. No data will be lost.
    a) Go to “Settings” of the phone;
    b) Scroll down and go to “Power”;
    c) Remove the checkmark on “Fast boot”;
    d) Press the power button and hit “Power off”;
    e) Power it on again after a minute or two.
    2. Uninstall 3rd party software. Since it is not tested by HTC, there is a risk in impacting your phone’s performance.
    3. Check for available software update. Make sure to connect to a stable internet connection like Wi-Fi. Please remember to back up phone’s data before installing the update.
    a) On your phone, kindly go to “Settings”;
    b) Scroll down and go to “About”;
    c) Tap “System software update” and enabled “Scheduled check”;
    d) Press “Check now”;
    e) It will prompt you if there is an available update or if the phone is up to date.
    4. Battery run down test. This is to test the battery of your handset. On the dial pad of the phone, please dial *#*#3424#*#* and select “Battery run down test”. The result should be >70%.
    5. To further isolate the issue:
    a. We ****e that you use the wall charger supplied in the phone’s package. Charging the phone through the computer will take time as this uses low voltage and will cause the handset to heat.
    b. Use a different charger aside from the one you have. We also suggest using your charger to other handset and check if it is working properly.

If the issue still persists, you can now proceed with a factory reset. Please make sure to back up the important phone memory data such as contacts, calendar entries, SMS and other files before proceeding since the phone memory will be wiped. For back up procedure that you may use, please see the attached file.
    1. Power off the device.
    2. Press and hold the Volume Down button and then briefly press and release the Power button.
    3. Continue holding the Volume Down button until you see the 3 Android images on the screen and then release the Volume Down button.
    4. Press the Volume Down button twice to select “Factory Reset”. Then press the Power button once.
    5. When asked to confirm, press Volume Up button.

burdaki seçenekleri denedim değişen birşey yok ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefona Rom yuklemenin amaci ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gss2012

Aynı sorun bende devam ediyor,

Telefonu kapalı iken usb ile şarj oluyor, açıldığında telefon usb sunucu modunda bağlı diye uyarı veriyor veya aygıt tanınmadı mtp aygıt çıkarılmış, diğer iki seçenek içinde aygıt çıkarılmış diye windows uyarı veriyor, geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama modu açık veya kapalı fark etmiyor, microusb kısmını bende temizledim sonuç değişmedi, 4.3 iken sıkıntı yoktu 4.4.2 olunca gerçekleşti yada denk geldi çünkü yabancı forumlarda önceki sürümlerde de aynı sorunları yaşayanlar var....

Dostum ben sorunu fırça ve alkol ile çözdüm bilgine.. Fırrçaya alkolu sürdüm telefon kapalıyken şarj yuvasını fırçaladım düzeldi:P
  • Bende temizledim değişim yok maalesef. ..

• wipe data ve wipe cache yaparken:

mount sdcard failed 1 times
    mount sdcard failed 2 times
    mount sdcard failed 3 times
    mount sdcard failed 4 times
    mount sdcard failed 5 times

can not mount sd card (no such device )
    write host_mode:0 done

şeklinde uyarı veriyor anladığım kadarıyla host modu kapatıyor fakat root yetkisi olmadığı için mi düzelmiyor ....
  • gss2012 G kullanıcısına yanıt
    hocam sanki bu başka sorun . recovrey mod da zaten sd kart mound edilmiyor diye biliyorum.
  • an itibariyla aynı sorunla bende karşılaştım :( çözümü yok mu bu işin ?
  • Benimde aynı oldu. Cihaz açıkken şarj olmuyor sadece kapalıyken oluyor o da24 saati buluyor. Ne yapmak lazım bilen varmı?

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj cihazın değiştirmeyi dener misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Hocam şarj cihazın değiştirmeyi dener misin ?

YOK ARKADAŞIM ÇARE DEĞİL. OLMUYOR YARIN SERVİSE VERECEĞİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Benimde aynı oldu. Cihaz açıkken şarj olmuyor sadece kapalıyken oluyor o da24 saati buluyor. Ne yapmak lazım bilen varmı?

Aynı sorun bende de oluştu ilk başta data kablosundan sandım arkadaşınkiyle denedim data kablosu bozulmuş gerçekten onu değiştirdim ama sorun yine düzelmedi. Geçen cuma gittim servise verdim bende şimdi baktım üst seviyeye transfer edilmiştir diyor bu ne demek bilen var mı?
  • Selam arkadaşlar,

Bu sorundan kurtulmak için yapmanız gerekeni sıralıyorum

1- Telefonunuzu kapatıp şarja bırakın (10 dk beklesin)
    2 - Telefonu şarjdan çıkarıp açma kapama düğmesine ve ses düzeyi hem açma hem kapamaya aynı anda basılı tuttun. yaklaşık 30 sn kadar.
    3 - Şimdi şarj zamanı
  • MERHABA ARKADAŞLAR DESİRE 601 KULLANICISIYIM SERVİSİ ARADIM VE DEDİKLERİNİ YAPTIM BİR HALTA YARAMADI YAZILIMSAL BİR HATA TELEFONCUYA GİDİP DANIŞTIM ADAM ŞARJ SOKETİ BOZUK DEDİ YAPTIRMADIM ÇÜNKİ MANTIKLI GELMEDİ SERVİSİ TEKRAR ARADIM VE SERVİSE SEVK EDİLMESİNİ İSTEDİLER BENDE KARGOYLA GÖNDERDİM ES SAĞLAMI BU BENDE TELEFONCUYA PARA KAPTIRMANIN BİR MANASI YOK SERVİSİN AÇIKLAMASI KULLANICI DEĞİL TELEFON YAZILIM HATASI ÇOK FAZLA SIKINTIYA GEREK YOK
  • mrb arkdaşlar.benim 2 tane htc one telefonum var.ikisininde bazı sıkıntıları vardı bende ikisini söküp tek sağlam bir telefon olması için birleştirdim ve oldu da. bu şarj konusuna gelince sorun tamamen donanımsal ve usb şarj soketinde değil. direk anakartta sorun var neden diye sorarsanız ben telefonları birleştirdiğim zaman telefonumun birinde bu sorun vardı diğerinde yoktu.bu sorunu olan tele ekran değişimi yaptım şarj soket değişimi yaptım amasorun çözülmedi.anakart değişimi yapınca sroun çözüldü. direk anakartta sorun var malesef.ama benim tel açıkken şarj ediyolar usb bağlantısı yapamıyorum.kendi orjinal şarj aleti bile şarj etmiyo cihazı samsungun 5.0V=2.0A şarj aletini deneyin açıkkende şarj edebilirsiniz daha hızlı şarj ettiği için açıkken de edibiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.