Şimdi Ara

HTC ONE V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC ONE V Türkiye' ye ne zaman gelir ve kaç para olur tahminen gsmarenada bi fiyatlandırma yapmıslar onu euro ya dökersek 505 TL oluo bunun vergileri var 750 tl fln olurmu sizce ? Bu da link :http://www.gsmarena.com/htcs_one_x_one_s_and_one_v_get_a_contract_free_price-news-3898.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1711 -- 4 Mart 2012; 17:18:07 >

• verdiğin linkteki fiyatlar euro değil pound. bunu da çevirince 616tl oluyor. ayrıca 616tl olan hali bile ordaki vergisiz fiyatı. bunun yanında teknik özelliklerine baktığımızda htc rhyme'la hemen hemen aynı olduğunu söyleyebilirim. rhyme'ın türkiye'ye giriş fiyatının 1500 tl olduğunu düşünürsek bu telefon da aşağı yukarı 1500tl olacağı aşikar. keşke senin dediğin fiyattan gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

verdiğin linkteki fiyatlar euro değil pound. bunu da çevirince 616tl oluyor. ayrıca 616tl olan hali bile ordaki vergisiz fiyatı. bunun yanında teknik özelliklerine baktığımızda htc rhyme'la hemen hemen aynı olduğunu söyleyebilirim. rhyme'ın türkiye'ye giriş fiyatının 1500 tl olduğunu düşünürsek bu telefon da aşağı yukarı 1500tl olacağı aşikar. keşke senin dediğin fiyattan gelse.

Way be 1500 tl ama zannetmiyorum one s 1800-2000 arası gelir diyorlar 1000-1250 arası olur o zman bu telefon .p
  • özellik olarak benim desire ile aynı hemen hemen, fiyatının 1000-1100 arası bişeyde çıkar en fazla diye düşünüyürum.

telefon bi çıksında xda'dan custom romlarını yüklerim artık Desire'ıma
  • Çok uçuyorlar fiyatta. Tam aradığım telefon ucuza getirtemez miyiz acaba.
  • yurt dışından gayet makul bir fiyata getirtilebilir tabi. ayrıca bizzat htc türkiyeye mail atıp sordum. eğer yurt dışından aldığınız telefonun faturası varsa türkiyede 2 sene garantisi var. emin olmak isteyen haftaiçi telefonla da arayıp sorabilir. mail atarsanız da çabuk geri dönüyorlar tabi haftaiçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

yurt dışından gayet makul bir fiyata getirtilebilir tabi. ayrıca bizzat htc türkiyeye mail atıp sordum. eğer yurt dışından aldığınız telefonun faturası varsa türkiyede 2 sene garantisi var. emin olmak isteyen haftaiçi telefonla da arayıp sorabilir. mail atarsanız da çabuk geri dönüyorlar tabi haftaiçi.

2 yıl değil, 1 yıl olması gerekiyor.
    Uluslararası garanti kapsamında 1 yıl fatura ibrazı sonrası garanti veriliyor.
    Bu Samsung ve Nokia içinde geçerli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben htc türkiyeye bizzat sordum. faturası veya uluslararası garanti belgesi varsa 2 sene garanti kapsamında dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.