Şimdi Ara

[b]HTC ONE V AÇILMIYORR[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    htc one v telefonumla geceyarısına kadar angry birds oynadım taaa ki telefonun şarjı %2 ye düşene kadar. daha sonra açık olan bütün uygulamaları kapatıp telefonu da şarja takarak yattım. sabah kalktığımda (daha doğrusu öğlene doğru, alarm çalmadığından uyanamadım işe de geç kaldım :) ) telefon kapalıydı. ama şarja taktıımda şarj almaya başladığını gördüm. yeşil ibre dolmaya başlamıştı. kalktığımda telefonu açmaya çalıştım açılmadı. acaba şarj mı almadı dedim. işe gidene kadar araç şarjı taktım. işyerine vardığımda yine açamadım. akşama kadar arabada şarjda takılı bıraktım. akşam eve geldim yine açılmadı. nette biraz araştırma yaptıktan sonra bootloader modundan fabrika ayarlarına dönmeyi denedim. ama ne factory reset ne de recovery çalışmadı. telefon rootlu. ne yapacağımı bilemiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim....

• yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri.
  • arkadaşlar lütfen ne yapacağımı bilen birileri varsa bilgisini paylaşsın. telefon rootlu olduğu için garanti dışı ve servise gönderemiyorum.
  • off çok kötü olmuş ya ben anlamıyorum root neden yapılır garantisini bozmuşsun onun muhtemelen brick olmuş
  • hocam çözümünü bende bilmiyorum ama eğer bi çözüm bulamassan htc ye gönder telefon açılmadığı için rootlu olduğunu anlayamazlar değiştirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimateMan

hocam çözümünü bende bilmiyorum ama eğer bi çözüm bulamassan htc ye gönder telefon açılmadığı için rootlu olduğunu anlayamazlar değiştirirler

inşallah dediğin gibi olur hocam. ben bursadayım. telefonu yetkili servis olan kvk ya verdim. burada yapılamayacağını söyleyip istanbula gönderdiler. şimdi cevap bekliyorum. eğer rootlu olduğunu anlarlar ise epey yüksek bi fatura çıkaracaklarından eminim. inşallah anlamazlar da ya yenisini gönderirler yada telefonu tamir edip gönderirler. başna benim durumum gibi bi durum gelebilecek olanlar için de sonuçtan haber vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

off çok kötü olmuş ya ben anlamıyorum root neden yapılır garantisini bozmuşsun onun muhtemelen brick olmuş

hocam tamam da telefona herhangi bir rom yüklerken yada güncelleme yada herhangi bir uygulama yüklerken olmadı ki durum. telefonda zaten stok rom yüklü. gayet normal çalışırken şarj seviyesi azaldı ben de şarja takıp yattım. sabak kalktığımda kapalıydı telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garanti ucret istemez umarim.gecmis olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı teslim ettiğim kvk nın internet sitesinde, teslim ettiğim tarihten itibaren yaklaşık 1 hafta sonra cihaz sorgulaması yaptığım zaman bu uyarıyı verdi. Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerine devam edebilmemiz için cihazınıza ait faturanın ve tüm akseauarlarını servis merkezimize ulaştırılması beklenmektedir. Detaylı bilgi için 444 1 585 e ulaşabilirsiniz.

daha bugüne kadar tamir işlemleri devam ediyor diyordu. acaba bu telefonu garantiden değiştirecekler yenisini verecekler anlamına gelir mi?
  • evet arkadaşlar. sonucu yazıyorum. telefonu kutulu değişim yapacaklar. sanırım rootlu olduğunu anlamamışlar. birkaç gün içinde yeni telefonuma kavuşucam. herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: micropsoft16

evet arkadaşlar. sonucu yazıyorum. telefonu kutulu değişim yapacaklar. sanırım rootlu olduğunu anlamamışlar. birkaç gün içinde yeni telefonuma kavuşucam. herkese iyi forumlar

Sizin adınıza sevindim,bence bir daha root yapmayın.Aman bir şey olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.