Şimdi Ara

Htc one v kasma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar htc one v kullanıcısıyım aşırı derecede kasma sorunuyla karşılaşıyorum. Format atsam bile 2 ila 3 gün arasında tekrar kasma problemi başlıyor. Htc nasıl rom atıldığını bilmediğim için hiç bulaşmadım belki romla düzeltme ihtimali veya başka bir şekilde düzlteme ihtimali varsa yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp4321 -- 24 Ocak 2015; 15:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hp4321

Arkadaşlar htc one v kullanıcısıyım aşırı derecede kasma sorunuyla karşılaşıyorum. Format atsam bile 2 ila 3 gün arasında tekrar kasma problemi başlıyor. Htc nasıl rom atıldığını bilmediğim için hiç bulaşmadım belki romla düzeltme ihtimali veya başka bir şekilde düzlteme ihtimali varsa yardım edermisiniz.

Eski telefonumdur kendileri. Ama ne yazik ki bu sorunun kaynagi 512mb rame sahip olmasi. Yani artik degistir beni diyor hocam, cozumsuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir ihtimal yok mudur. Telefonu kardeşime vereceğimde. Rom filan atsam hiç olmaz mı?
  • hp4321 H kullanıcısına yanıt
    Rom atarsan bir ihtimal rahatlayabilir telefon rom atmaya araştır biraz
  • Bana link atma şansınız var mı?
  • hp4321 H kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyorum mağlesef Windows kullanıyorum yanlış yönlendirme yapmayayım.
  • Yinede Teşekkür ederim Yardım ettiğin için. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ban ram temizleme programı olarak ne önerirsiniz.
  • Ram temizleme programlarının bir işlevi yok sadece anlık olarak arka planda çalışan uygulamaları kapatır onlar da otomatik olarak tekrar açılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.