Şimdi Ara

HTC ONE V ROOT YARDIM LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. öncelikle tüm forum arkadaşlarıma kolay gelsin.
    benim telefonum htc one v. bu telefonu root etmek için türkçe bir döküman bulamadım. vereceğim linkte ingilizce anlatım var ama ben anlamıyorum. google translate ise yeterli derecede çeviri yapmıyor.
    link şu:http://theunlockr.com/2012/04/24/how-to-root-htc-one-v/

bu linki ve yönlendirdiği linkleri türkçeye çevirebilecek arkadaş varsa yada nasıl yapılacağını bilen birileri... ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micropsoft16 -- 3 Mayıs 2012; 19:09:36 >

• merhaba root yolunu bula bildiniz mi cihazın
  • Daha yepyeni telefon ne yapacaksın root edip.
  • Yazıda iki link verilmis, birincisine girip adımları izleyip bootloader kilidini kaldirmaniz gerek. Asıl iş bu zaten aslina bakarsanız. Bu kısmı ingilizce bilen bir arkadaşınızla yapmanızı tavsiye ederim. Yanınızda olsun, adım adım okuyup beraber yapın bu işlemi.

Bootloader kilidi kaldırıldıktan sonra ikinci linkteki dosyayı çekin ve rardan çıkartın.
    Telefonunuzu kapatıp pilini çıkartın.
    Pili tekrar takın, ses kısma tuşuna basılı tutarak cihazı açın.
    Cihaz farklı biçimde açılacak ve önünüze bir menü gelecek.
    Bu aşamada telefonu kabloyla bilgisayara bağlayın.
    Rae dan cikattiginiz klasöre dönün ve yazıda adı geçen var dosyasını çalıştırın.
    bekleyin. Bu kadar.

Başlamadan önce eğer telefonu bilgisayara hiç baglamadiysaniz bi sefer bağlayıp birbirleriyle kinusabilmelerini sağlayın ve piliniz dolu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb dediklerini yapıyorum super user çıkıyor ancak root isteyen programları çalıştırınca no root uyarısı veriyor bir tülü yapamadım çıldırıcam adım adım anlatacak yok mu allah rızası için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysem1453 -- 7 Mayıs 2012; 21:42:25 >
  • Tavsiye edilir mi bu telefon? Hoşuma gitti tipi.
  • Arkadaslar yok mü root yapan yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar süperuser ve clockmod oluyor ama root işlemi olmuyor yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysem1453 -- 9 Mayıs 2012; 15:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

Yazıda iki link verilmis, birincisine girip adımları izleyip bootloader kilidini kaldirmaniz gerek. Asıl iş bu zaten aslina bakarsanız. Bu kısmı ingilizce bilen bir arkadaşınızla yapmanızı tavsiye ederim. Yanınızda olsun, adım adım okuyup beraber yapın bu işlemi.

Bootloader kilidi kaldırıldıktan sonra ikinci linkteki dosyayı çekin ve rardan çıkartın.
    Telefonunuzu kapatıp pilini çıkartın.
    Pili tekrar takın, ses kısma tuşuna basılı tutarak cihazı açın.
    Cihaz farklı biçimde açılacak ve önünüze bir menü gelecek.
    Bu aşamada telefonu kabloyla bilgisayara bağlayın.
    Rae dan cikattiginiz klasöre dönün ve yazıda adı geçen var dosyasını çalıştırın.
    bekleyin. Bu kadar.

Başlamadan önce eğer telefonu bilgisayara hiç baglamadiysaniz bi sefer bağlayıp birbirleriyle kinusabilmelerini sağlayın ve piliniz dolu olsun.

ilgin için tşk ederim. ama herne kadar iyi derece ingilizce bilmesem de bootloader kilidini açmayı denedim. olmadı. linkte anlatınları harfiyen uyguluyorum ama pc ye cmd komutu verip linkteki resimlerde anlatılanı yapmaya çalıştığımda çıkan yeri kopyalayamadım bir türlü. ayrıca telefonun pilini çıkarma gibi bi şansımız yok. ilginç ama gerçek :):)

• Root yapabilen. Varmı cihazı
  • Root olmuyor bu cihaz deliricem.
  • Roooot. Yapan var mı pls
  • kimsede one v yok herhalde
  • koca forumda yardımcı olacak kimse yok mu
  • Daha yeni çıktı telefon adam daha doğru düzgün kullanmadan neden root etmeye kalksın ki.
  • doğru düzgün kullanmak için
  • arkadaşlar htc one v telefonu olanlar için söylüyorum youtube da htc one x root videosu var aynısını kendi telefonuma yaptım root oldu telefonum.
    htc one v root
  • root yardım pls !
  • Htc one v pili çıkmıyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.