Arkadaşlar bu 2 telefondan birini 1-2 güne alıcam. Fakat hangisini alayım çok kararsız kaldım. Telefon aldım mı 3 sene kadar kullanan biriyim, o yüzden XE mi alsam diyorum bir yandan da One V bana yeter diyorum bilemiyorum.
İnternet hızları olsun işlemcileri aralarındaki fark olsun beni bunlar ilgilendiriyor ağırlık büyüklük pek mühim değil.
İpod touch 4 kullanıyorum uygulama ihtiyaçlarımı tamamen karşılıyor bir de böyle bir etmen var. Fakat XE de çok cezbedici bir telefon. Ne kadar dolu kullanmıcaksam da kulaklığı olsun ara yüzü olsun hoşuma gidiyor..
Aralarında da 400 tl lik ciddi bir fark var ama nasıl olsa uzun süre kullandığım için olsun o kadar diyorum. Anlıcağınız tam aradayım.. Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
one v nin tasarımını beğenmedim. hiç htc ye yakışmamış. bende acil olarak 2. el xe arıyorum. gerçekten hem tasarım olarak hem de donanım olarak çok güzel bir telefon. bu 2. el piyasası da hep istanbulda yahu. ankarada xe satanı bulamadım bir türlü. eğer 1-2 güne bulamazsam sola alacağım. bakmanı tavsiye ederim. estetik olarak güzel bir telefon sola.
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
one v nin tasarımını beğenmedim. hiç htc ye yakışmamış. bende acil olarak 2. el xe arıyorum. gerçekten hem tasarım olarak hem de donanım olarak çok güzel bir telefon. bu 2. el piyasası da hep istanbulda yahu. ankarada xe satanı bulamadım bir türlü. eğer 1-2 güne bulamazsam sola alacağım. bakmanı tavsiye ederim. estetik olarak güzel bir telefon sola.
Ben de aksine sırf tasarımını beğendiğim için aldım : )
Bir XE kullanıcısı olarak bu gün değiştim telefonumu One V ile kıyaslanamaz bile XE herşeyi ile üstün 400tllik farkada değer herşekilde
İşlemcisi olsun ekranı olsun heleki uzun süre kullanacaksınız kesinlikle XE derim...
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
Bir XE kullanıcısı olarak bu gün değiştim telefonumu One V ile kıyaslanamaz bile XE herşeyi ile üstün 400tllik farkada değer herşekilde
İşlemcisi olsun ekranı olsun heleki uzun süre kullanacaksınız kesinlikle XE derim...
Sesi rahat duyuluyor ama trafikteki çok yoğun ortamlarda yaya olunca her telefon gibi duyulmuyor ....
ama normalde yeterli....
Çok teşekkürler. Telefonun hoparlörleriyle ilgili bazı şeyler duymuştumda bir kullanana sormak istedim. Yakın zamanda inşallah bende bir tane xe alacağım.