Şimdi Ara

HTC One vs iPhone5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes taraflı yorum atmış.Ben sana cevabını vereyim git iki cihazıda eline al,kararını ver satın al güle güle kullan.Düşündükçe bu işin içinden çıkamazsın.İki cihazda rahat rahat 2-3 yıl götürür ha burda götürmez diyenler için iki seçenek var;
    1.si her yıl telefon alıp satıyodur ki bunada dünya çapında tüketici çılgınlığı deniyor.
    2.'' telefonu kullanmayı bilmiyodur. ( Normal bir şekilde )
  • iphone 5
  • Nedeni ile yazarsanız daha güzel olur :) bende iPhone 5 ten yanayım tek - si gözümde kamerasını gece çekiminde kötü olması.
  • İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle iphone 5 neden dersen?
    HTC aşırı ısınıyor, inanılmaz şarj yiyor resmen su gibi.. Çok kaba bence... Şık olduğu tartışılmaz...
  • ANDROID SEVMIYORUM DİYOSUN BİDE HTC ONE KARSILASTIRIYOSUN. KARDES IPHONE OS VARSA KARSINDA BİDE IPHONE 5 DIYOSUN TABİKİ 5 İ ALMALISIN. AMA EGER KASA TASARIMININ CIDDILIGI BENIM ICIN ONEMLI DEGIL DIYOSAN 5C YI BEKLE :) HEM DAHA UYGUNA GELECEKTIR HEMDE SENI TATMIN EDECEKTIR
  • Her zaman dediğim gibi Sadece iPhone serisini değer kaybetmeden satabilirsin :)

Şimdi alacağın hangi Android telefonu alırsan al, 6 ay sonra yarı fiyatına bile zor satarsın. Ama bugün iPhone 5 al 6 ay sonra en fazla 200 lira altına ve anında satabilirsin kardeşim.
  • Ben de One ve iphone 5 arasında gidip geliyordum ama tercihimi ios olması sebebiyle iphone 5'ten yana kullandım.
    Root rom gibi işlerle Galaxy S3 kullanırken çok uğraştım, bir süre sonra acayip sıkıcı olmaya başladı ve istediğim verimi de alamadım. Şu an Lumia 820 kullanıyorum, çok hızlı ve stabil bir sistem ama marketin durumu şimdilik içler acısı. Geriye bir tek iphone 5 kalıyordu, onda da sıkıntım radyo olmaması ve ekranının küçüklüğüydü. Ancak ip5'in artılarını sayacak olursak bütün eksiklerini fazlasıyla kapatıp artıya geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedommaker

Her zaman dediğim gibi Sadece iPhone serisini değer kaybetmeden satabilirsin :)

Şimdi alacağın hangi Android telefonu alırsan al, 6 ay sonra yarı fiyatına bile zor satarsın. Ama bugün iPhone 5 al 6 ay sonra en fazla 200 lira altına ve anında satabilirsin kardeşim.

arkadaşın söylediklerine ek olarak;
    bugüne kadar sadece android kullandım. 5 serisi ile iphone geçtim. androiddeki gibi teli oyle fazla kurcalayamazsın sonu söyliyim yapacakların sınırlıdır.telefonundaki bilgileri bilgisayara atman için ituness yüklü olmalıdır aksi takdirde atamazsın. bu güne kadar sadece samsung akıllı tel kullandım ve artık donmasına saçmalamasına dayanamayarak ios a geçtim. bu tel donmuyor mu donuyor donmuyor diyen yalan söyler. dokunmatiği daha iyidir iphonun ancak kamerası bir samsung bir htc kadar iyi değil. önemli olan senin aradığın şey ne. kamerası iyi olsun dersen, ben telli çok kurcalarım dersen aynı zamanda kamerası iyi olsun dersen htc. ama benim telim hızlı ve stabil çalışsın sıkıntı yaratmasın, hemen değer kaybetmesin, tüm uygulamarla hotmail vs dahil aynı anda senkrone olsun uyumlu olsun dersen iphone.
    ben benim için önemli olan veri güvenliğini şuam iphone doyumsuz yaşıyorum biliyorumki telin başına bişi geldiğinde tüm bilgilere ulaşabilirim.
    ama şimdi çıkıp sakın bana android sevdalısı bi arkadaşım aynısının onda da olduğunu söylemesin evet var ama yedeklediğiniz bilgilerinizin tamamını kurtaramama ihtimalinizde var.
    iphone alışabildimmi 6 ay oldu hala androidi aramıyor değilim. ancak benim için hızlı ve stabil çalışma önemli olduğu için ve bilgi yok olmasını yaşamamak için iphone kullanıyorum. mesala hala geçen yüzyılın icadı olan bt teknolojinin neden olmadığını anlayamıyorum. neyse uzun lafın kısası.
    kısaca linux mu kullanırsın windows mu bunun karşılığıda ios mu kulanırsın adroid mi sorduğun sorunun karşılığı budur. sen karar ver.
    ek olarak şunuda söyliyim appstore andrid markete tur bindirir iphone geçince anladım. birde i5 de mikrofon ve soyulma problemleri var. 5s i bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112600 -- 29 Ağustos 2013; 17:33:50 >

• Biraz daha bekle yeni iPhone al bu saatten sonra 5 almak çok mantıksız.
  • Ya okullar açılmadan alayım diyorum telefonsuz şuan bile olmuyor o zaman daha sıkıntılı olacak ve fazlada bütcem yok :) 2200 Maksimum yani.Hatta düşünüyorum iPhone 5 1.800 Felan olsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Ben de One ve iphone 5 arasında gidip geliyordum ama tercihimi ios olması sebebiyle iphone 5'ten yana kullandım.
    Root rom gibi işlerle Galaxy S3 kullanırken çok uğraştım, bir süre sonra acayip sıkıcı olmaya başladı ve istediğim verimi de alamadım. Şu an Lumia 820 kullanıyorum, çok hızlı ve stabil bir sistem ama marketin durumu şimdilik içler acısı. Geriye bir tek iphone 5 kalıyordu, onda da sıkıntım radyo olmaması ve ekranının küçüklüğüydü. Ancak ip5'in artılarını sayacak olursak bütün eksiklerini fazlasıyla kapatıp artıya geçiyor.

Abartiyorsunuz bence. Oyun disinda hicbir sikinti yok. Uygulama konusunda gayet zenginlesti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone5 den s3e gectim hic pisman degilim root rom yaptim cok stabil iphone bi sureden sonra sıkıldım kuzene sor rom root yapmismi?

Not iphone kotu demiyorum cok basit sade geldi bana

Tablet bakacak olsa ipadi secerdim ipadimi var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiXoN -- 29 Ağustos 2013; 22:37:00 >
  • 2 cihazıda 2 ay kadar kullandım htc one ı daha çok beğendim. her konuda daha kullanışlı ve daha iyi
  • Ben Htc One istiyorum kesinlikle ama sana iPhone 5 öneririm yukarıda zaten yeterince neden yazılmış

• Yeni gelecek telefonlarda dehşet aslında Htc One Max olsun Sony'nin bir modeli olsun 15 Eylüle Kadar bekleyecem :)
  • Yeni akım büyük ekranlı modeller. Apple ipad serisiyle birlikte buna alternatif getirmeye çalışdıysa da insanlar her şeyini bir cihazda halletmek istiyor. Yani gazeteyi de buradan okumak istiyor, videoları da buradan seyretmek istiyor,fotoğraflarını da buradan çekmek istiyor...

İphone büyük ekran furyasına kendince cevap verdi ama bu yeterli değildi. Nasılsa ben de ipad miniyi çıkarttım,hafif,küçük millet onu alsın kullansın diye düşündü. Bu strateji geçen yıl işe yaradı ancak bu yıl satış rakamlarına baktığımızda tablet sektörünün gerilemeye baişladığını ve yepyeni bir sınıf olan phablet sınıfının ortaya çıktığını görüyoruz. Samsun her şeye el attığı gibi bu yeni sınıfı hem kurmak hem de tutacak mı diye bakmak için,deneme sürümü olan galaxy megayı piyasaya sundu. Sonuçlar gösterdi ki insanlar henüz bu kadar büyük cihaz taşımaya hazırlıklı değil. Note serisinden daha büyük ekranlar,şimdilik büyük geliyor insanlara. Ancak bu sınıfın tutacağı muhakkak. Zira sony honami de cihazla birlikte kullanılabilecek bir akıllı saatte tanıttı. Böylece defter büyüklüğünde cihazları kulağımıza götürüp abzürd bir görüntü oluşturmayacağız. Ama bu saatler henüz istenilen kadar akıllı değiller.

İşte Apple yine tam bu noktada akıllı saat pazarına girecek ve dengeleri kendi belirlemeye çalışacak. Ancak 6. nesil iphoneun yeni trend gereği ekranının büyük olması gerkiyor. Yoksa son zamanlarda başlayan androide geçiş,daha büyük parçalar koparak olacak ve şirket zarar görecek.

Steve Jobsun en büyük özelliği geleceği görebilmesiydi. Bu yüzden İpod ve İphoneun ortaya çıkmasında büyük rol oynadı. Doğru zamanda ve doğru politikayla cihazları piyasaya sunuyordu. Reklam ve merka duygusunu da çok iyi kullanıyordu. Mükmmelliyetçi bir insan olduğundan,ortaya çıkan cihazlar gerçekten kusursuz çalışıyordu. Ancak eminim şu anda yaşasaydı,o da bu büyük ekran furyasına dayanamayacaktı.

Küçük ekranların kullanımı gerçekten rahat. HEr işi yapabiliyorsunuz ama iş biraz bilgisayar vari bir hal alınca illa büyük ekrana ihtiyaç duyuyorsunz. Sürekli iki cihaz taşımak ta hem gereksiz hem yük olacağından Apple'ın 6. nesil İhoneda en azından 5"lik bir ekran kullanacağını düşünüyorm.

• Siz bekleyin bakın görün Apple 5" iPhone çıkarınca ortalığı nasıl dağıtıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier
    Küçük ekranların kullanımı gerçekten rahat. HEr işi yapabiliyorsunuz ama iş biraz bilgisayar vari bir hal alınca illa büyük ekrana ihtiyaç duyuyorsunz. Sürekli iki cihaz taşımak ta hem gereksiz hem yük olacağından Apple'ın 6. nesil İhoneda en azından 5"lik bir ekran kullanacağını düşünüyorm.

İnşallah dediğiniz gibi olur fakat sanmıyorum ya 4.3 ya 4.5 olur gibi.
  • apple store u bekle. internetten odeme yapip apple store dan teslim alabilirsin cihazi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ip5 e para verme , parana yazık olur. İphone 5 artık artık çağ dışı kalmış birtelefondur. apple ancak ip6 ile htc one ile yarışabilir bu kadar ne söylüyorum. İşletim sisteminede kafayı takma android 4.3 ile artık oldukça stabilleşti.

Yada git 1200 liraya lumia 920 al , oda çok baba telefondur.Ekranı dünyanın en hızlı cep telefonuı ekranıdır.Saniyede 60 kez yenileme yapar , ve hızlıca ekranı kaydırsan bile yazılarda bulanıklaşma yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 30 Ağustos 2013; 9:49:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.