Şimdi Ara

HTC ONE X 32 GB mı NOKİA LUMİA 925 32 GB MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üst düzey bir kullanıcı değilim. nokia c503'den akıllı telefona geçcem düşünün

şimdi ben günlük etkin kullanım, ısınmayan ve zırt diye bitmeyen batarya, düzgün ses-mikrofon vs gibi beni yarı yolda bırakmayacak bir telefon istiyorum. bunun haricinde kaliteli fotoğraf ve internette kasmaması önemli. oyunla falan işim olmaz.

hepsiburada.com'da nokia 1099, htc 999 tl'ye satılıyor. hangisini alayım???

• Lumia kesinlikle
  • sebeplerini de yazarsanız sevinirim
  • One x onermem one mini daha performanslı ve güncel. Lumia ise çok farklı bir işletim sistemi kamerası çok güzel ancak ara yuz çok sıkıcı geliyor bana. Uygulamaları daha az ve daha kalitesiz androide göre. Bence one mini size uygun seçim stabil, ses kalitesi çok iyi, kamerası htc one ile aynı kamera ,tek elle kullanıma uygun ,kasa şık , işlemcisi one x ve lumia dan daha iyi. Ram ise ikisi ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomaresca -- 21 Ocak 2014; 10:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2si arasinda lumia alinir.

• peki bu fiyatlarda başka tavsiyeniz olabilir mi? yukarıda saydığım özelliklere ek, boyutları da çok kocaman olmasın. 925 düşünmemin bir sebebi de bu kameranın yanında. htc one mini'nin tasarım, boyut mükemmel ama kamerası kötü bide ısınma sorunu vs gibi problemleri olduğu yazılıp çiziliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chem_87

peki bu fiyatlarda başka tavsiyeniz olabilir mi? yukarıda saydığım özelliklere ek, boyutları da çok kocaman olmasın. 925 düşünmemin bir sebebi de bu kameranın yanında. htc one mini'nin tasarım, boyut mükemmel ama kamerası kötü bide ısınma sorunu vs gibi problemleri olduğu yazılıp çiziliyor.

one mini kamerasına kötü denemez ama lumia biraz daha iyi tabi karşılaştırmalar mevcut. ısınma sorunu olmuyor oyun oynamayınca. yakınım için ikisi arasında kalmıştım one mini yi aldım sıkıntı yok gayet memnun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPHONE X 64 GB
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lumia tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x'in amerika sürümü varsa o alınır ama tegra versiyonu varsa lumia kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.