Şimdi Ara

HTC one X Acil şarza takıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81TEXPOL

TELEFONUM ROTLU DEĞİL ORJİNAL ROMLU

şarj.bat olayını bir dene eğer olmadı, cid kodunu biliyorsan ona ait ruu dosyasını indirip kurarsın tekrar fakat bilmiyorsan mecbur custom deneyeceksin kardeşim
  • 3975 GÖSTERİYOR 3977-----3976------- BÖYLE DEVAM EDİYOR...
  • BU değerler iyimi acaba..
  • şu anda yüzde 78 şarj oldu.........kırmızı ışık sabitlendi.....
  • quote:

şu anda yüzde 78 şarj oldu.........kırmızı ışık sabitlendi.....

tamamdır iyi bir değer telefon açılıyor mu peki?
  • evet şu anda açılıp kapanıyor normal görünüyor...
  • quote:

evet şu anda açılıp kapanıyor normal görünüyor...

tamamdır o zaman bir probleminiz kalmadı yinede eğer telefonunuzun bootloader kilidi açıksa yazılım ve kernelinizi değiştirin derim, yada hiç değilse format atın.
  • şarjı fullensin diye bekliyorum yinede insan korkuyor şuanda normal görünüyor hattımı takıp çalıştırdığım zaman bi yamuk yapmazsa güzel olacak .. kardeş Allah Razı olsun senden çok yardımcı oldun şu 2 günde telefonu gözden çıkarmış gibiydim. saolasın....
  • quote:

şarjı fullensin diye bekliyorum yinede insan korkuyor şuanda normal görünüyor hattımı takıp çalıştırdığım zaman bi yamuk yapmazsa güzel olacak .. kardeş Allah Razı olsun senden çok yardımcı oldun şu 2 günde telefonu gözden çıkarmış gibiydim. saolasın....

yok kardeşim ne demek elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım, fakat böyle birşey yapması enteresan, custom rom ve ya farklı bir kernel kullanıyormuydun yoksa stok muydu telefonun? ayrıca stok ise son güncellemeleri almışmıydın
  • STOCK ORJİNAL ROM ...4.2.2 Yİ ALMIŞTIM KAMERA ÇALIŞMIYORDU 1 EK PAKET GELMİŞTİ ONUDA ALDIM NORMALE DÖNMÜŞTÜ 4 GÜN SONRA FİLAN SBAH ŞAJDAN ALAYIM DEDİM KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYOR ÇIKARDIM ŞARJDAN AÇILMADI BİR DAHA OLAY BUNDAN İBARET.....
  • budurumu bende yaşadım çözüm : ŞARJ kABLOSUNU DEĞİŞTİRDİM telefon şarj oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.