Stock ROM kullanıyorum, hiç bir şekilde telefona ROM atma işine girmedim. Cleaner programı ile temizlik yapayım dedim, sanırım sistem dosyalarından bir kaçını sildi ve şuan telefonu açamıyorum. En büyük problem de içeride yedeklemediğim bir sürü fotoğraf olması. Lütfen yardım edin bu fotoğrafları nasıl kurtarabilirim? Bilgisayara USB ile bağladığımda fastboot'a girebiliyorum fakat dediğim gibi bilgisayardan HDD'yi göremiyorum telefonun.
Teşekkürler acil yardımınıza ihtiyacım var.
Telefonun şarjı bittiğinden dolayı telefon fastmode moduna da giremiyorum ve şarj olduğuna dair kırmızı ışıkta yanmamaya başladı. Ne yapabilirim acil yardım?
Arkadaşlar lütfen yardım edin, ne yapabilirim? Acil resimleri ve diğer bilgileri kurtarmam gerekli sonra telefonu çöpe atsamda olur..
Konu ile ilgili bilgisi olan kimse yok mudur? Lütfen yardım edin, acil telefonu açmam gerekiyor. Bütün günümü yedi lanet HTC!
Şuan bootloader'dan recovery'i açtım KIRMIZI ÜNLEM VE TELEFON resmi var. Ne yapmam gerekiyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme