Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ecthe

ne yaptıysam telefonu htc açılış ekranından kurtaramadım.supersu yüklüydü üzerine direk başka rom atmaya kalkıştım sonuç ortada. sd kartta recovery modda supersu görünüyor .tekrar yüklüyorum yine aynı yerde takılı kalıyor.Telefonun şarj oranı %30 lardaydı.bunun bir sorunu olurmu açılış ekranında kalmasında.Yardımlarınızı bekliyorum...

eğer rom attı iseniz cihaza ve htc logosunda takılı kalmış ise ilk sayfada ki adıjmları uyguladınız mı ?
  • 3 değişk foruma attım cevap gelmedi,birde buraya atayım,İnşallah ayrdım eden biri çıkar;
    Arkadaşlar gecen ay one s almıştık bir arkadaşa hediye için,kendisi de sağolsun anlamadığı halde custom rom atmaya çalışmış,cihaz şimdi sadece bootlooder ve recovery menusune gırıyor sadece,onun dışında açılmıyor,nasıl çözebilrz bu sorunu?recovery veya bootloder menusundeyken sd card ıcerıgını blg den görebılırsek işlem çözulur,nasıl gorebılırz bılen var mı arkadaşlar,sd carda rom atabılırsek recoveryden yenıden yukleyebılıız ama sd cardı blgden goremıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum akadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

Orijinalden alıntı: Ecthe

ne yaptıysam telefonu htc açılış ekranından kurtaramadım.supersu yüklüydü üzerine direk başka rom atmaya kalkıştım sonuç ortada. sd kartta recovery modda supersu görünüyor .tekrar yüklüyorum yine aynı yerde takılı kalıyor.Telefonun şarj oranı %30 lardaydı.bunun bir sorunu olurmu açılış ekranında kalmasında.Yardımlarınızı bekliyorum...

eğer rom attı iseniz cihaza ve htc logosunda takılı kalmış ise ilk sayfada ki adıjmları uyguladınız mı ?

Evet ama telefonun şarjı az gibi kırmızı renkte.kaç saat şarjda bekledi,yaklaşık 10 saat yeni şarj ledi yeşile döndü.kaç saat daha beklemem gerekli

• fastboot oem lock yapmadan telefon şarj olmuyormu arkadaşlar....
    oem lock yaptım bu seferde hboot ekranından çıkmıyor telefon.bu şekilde mi şarj etmeliyim.?
    birde telefon İndia bölgesi, RUU_Evita_UL_hTC_Asia_HK_1.77.708.2_Radio_0.16a.32.09.17_2_10.83.32.16_release_257302_signed uyumlumudur buna ?
    Yardımlarınızı bekliyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

3 değişk foruma attım cevap gelmedi,birde buraya atayım,İnşallah ayrdım eden biri çıkar;
    Arkadaşlar gecen ay one s almıştık bir arkadaşa hediye için,kendisi de sağolsun anlamadığı halde custom rom atmaya çalışmış,cihaz şimdi sadece bootlooder ve recovery menusune gırıyor sadece,onun dışında açılmıyor,nasıl çözebilrz bu sorunu?recovery veya bootloder menusundeyken sd card ıcerıgını blg den görebılırsek işlem çözulur,nasıl gorebılırz bılen var mı arkadaşlar,sd carda rom atabılırsek recoveryden yenıden yukleyebılıız ama sd cardı blgden goremıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum akadaşlar...

cihazınızın cid kodunu bulabilirseniz ona uygun orjinal rom ile restore etmeniz durumunda sorunu çözebilirsiniz..
  • quote:

quote:

3 değişk foruma attım cevap gelmedi,birde buraya atayım,İnşallah ayrdım eden biri çıkar;

cihazınızın cid kodunu bulabilirseniz ona uygun orjinal rom ile restore etmeniz durumunda sorunu çözebilirsiniz..

hocam cid kodu tam olrak ne oluyor,nerden bulabilirm acaba,onu bulunca nasıl duzeltebelırm

• quote:

quote:

quote:

hocam cid kodu tam olrak ne oluyor,nerden bulabilirm acaba,onu bulunca nasıl duzeltebelırm

cide gerek yok boot img dosyasını flaşlamamıştır muhtemelen

• quote:

* Cihazı USB kablo ile PC'ye bağlayın.

* Cihazınızın bootloader kilidi kapalıysa şu linkteki adımları uygulayıp açın;
    http://forum.donanimhaber.com/m_60418075/tm.htm

* Aşağıda linki verilen stock recovery dosyasını indirin ve C/fastboot klasörü içine kopyalayın;
    http://mirror.rawempire.org/baadnewz/recovery.img

* CMD Shell penceresi açın ve şu komutu girip enter'leyin;

fastboot flash recovery recovery.img

* işlem tamamlanınca bootloader kilidini yeniden kapatmak için şu komutu girip enter'leyin;

fastboot oem lock

*Şimdi telefonunuz şarj edilebilir duruma gelmiş olmalı, tamamen şarj olmasını bekleyin (1,5 saat kadar sürer)

* Aşağıda verilen linkten cihazınızın bölgesine uygun olan Stock RUU dosyasını indirin;
    http://hoxroms.serveftp.com/

* RUU dosyasını çalıştırıp flash işleminin bitmesini bekleyin.

Yukarıda belirtildiği gibi yaptım.Cihaz bootloader ekranında geldi ve relocked oldu. Şarj lambası yanıyor.Cihazın şarj olması için bu şekilde mi beklemesi lazım yoksa kapanıp mı şarj edilmesi lazım? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşlar lütfen şu basit soruma bir cevap yazın.
    telefon orijinal halinde, ne root var nede custom rom yükledim.
    fakat recoverye giremiyorum hata veriyor, bende orijinal recoveri tekrar flaslarsam düzeleceğini düşündüm.
    dosyayı nereden bulabilirim ve nasıl flaslarım.
    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

quote:

quote:

quote:

cide gerek yok boot img dosyasını flaşlamamıştır muhtemelen

rom yukledıkten sonra boot.img yi flaslamış ama daha sonra telefon açılmayınca recoveryden sanırım sd formata tıklamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar lütfen şu basit soruma bir cevap yazın.
    telefon orijinal halinde, ne root var nede custom rom yükledim.
    fakat recoverye giremiyorum hata veriyor, bende orijinal recoveri tekrar flaslarsam düzeleceğini düşündüm.
    dosyayı nereden bulabilirim ve nasıl flaslarım.
    şimdiden teşekkür ederim

Telefonunuz orjinal ise yedek alıp fabrika ayarlarına dönün düzelecektir eğer olmaz ise yazın yardım edelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @parooksetin marketten cid getter indir kur çalıştır üstte çıkan kodu buraya yaz HTC... numara yazacak

• quote:

@parooksetin marketten cid getter indir kur çalıştır üstte çıkan kodu buraya yaz HTC... numara yazacak

htc 102 çıkıyo
  • quote:

quote:

@parooksetin marketten cid getter indir kur çalıştır üstte çıkan kodu buraya yaz HTC... numara yazacak

htc 102 çıkıyo

http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/ bu linkdeki europa romlardan en güncel olanını indirip kurun..
  • quote:

quote:

quote:

htc 102 çıkıyo

http://www.filefactory.com/f/7cc7b2fbdd03c031/ bu linkdeki europa romlardan en güncel olanını indirip kurun..

hocam bu linktekıler one x için sanırım,benım cıhaz one s,one s için linl var mı acabaa??

• yok hocam maalesef ama google da aratın bulursunuz..
  • quote:

yok hocam maalesef ama google da aratın bulursunuz..

tamam hocam sagolası,bir bakayım googleden
  • Dostlar kısa ve net şu anda bu cihaz için en iyi kernel hangisi.?
    Faux mu,Franco mu.?
  • Uzun uğraşlarım sonucu One X restart etmeye başladı. Muhtemelen kendi boot.img'sini değiştirdiğim için. nasıl eski haline alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Uzun uğraşlarım sonucu One X restart etmeye başladı. Muhtemelen kendi boot.img'sini değiştirdiğim için. nasıl eski haline alabilirim?

Cmd ekranına fastboot flash boot boot. Img yazin
    Arkasından fastboot erase cache yazın açılır

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.