Şimdi Ara

'HTC ONE X' FAVORİ KILIFLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .MG.

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Yukarıda gösterdiğim kılıf geldi. Ben sert plastik bekliyordum(gerçi ilanda gel case dediğini şimdi idrak ettim) ama sert silikon bir kılıf geldi. Kesinlikle muhteşem diyebilirim. Son derece kaliteli ve ele verdiği his çok güzel. Yaklaşık 1 kalınlaştırıyor ama telefon hala çok ince. Kamerayı güzel koruyor ve ekranı da koruyacak gibi düşme olursa.

Hayırlı olsun hocam güzel bir kılıf gerçekten... Slikon kılıf daha iyi bence, plastik telefona zarer vericekmiş gibi bir his oluşturuyo bende hep :) Benim kap gelmedi henüz, sen nerden sipariş verdin acaba?

Şuradan verdim: http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190673687028&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

• quote:

Kendi aldığım kılıfı göstereyim ben de. Özel bir dizaynı falan yok ama telefonun görünüşünü değiştirmediği için tercih ettim. Ayrıca kamera lensinin de koruyor.

'HTC ONE X' FAVORİ KILIFLARIM

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190673687028&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

kac günde geldi acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytanTilki -- 21 Mayıs 2012; 17:52:47 >

• Tam 1 haftada geldi.
  • quote:

Kendi aldığım kılıfı göstereyim ben de. Özel bir dizaynı falan yok ama telefonun görünüşünü değiştirmediği için tercih ettim. Ayrıca kamera lensinin de koruyor.

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190673687028&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Bende şimdi verdim aynısından siparis ekstra ekran koruyucusuyla beraber umarım memnunsundur !!! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: .MG.

Arkadaşlar uzun süredir kılıf araştırıyorum, piyasadaki çoğu kılıf cihazı koruycakmış gibi değil de daha çok görsellik üzerine çıkıyor. Kaliteli bi kaç markanın çıkardığı sağlam kılıflar da mevcut. İşim gereği cihazım düşmelere ve toza maruz kalabilir, bu yüzden sağlam bir model almaya karar verdim ve ballistic markasının "HTC One X Ballistic Shell Gel (SG) Series Case" model ürününü dün itibari ile ebay üzerinden sipariş verdim Acele etmiş olabilirim çünkü daha çok ürün piyasaya çıkabilir. Araştırırken dikkatimi çeken ürünleri sizinle paylaşıyorum, umarım fikir verme açısından yardımcı olur.

DAYANIKLILIK

1) KRAKEN AMS for One X

2) ACTIVE® with Metal Kickstand - Black

3) HTC One X Ballistic Shell Gel (SG) Series Case

4) HTC One X Defender Series Case

5) Tough Case for HTC One X/XL

GÖRSELLİK

1) Official HTC Hard Shell Cases for HTC One X

2) Cruzerlite Androidified A2 TPU Case for HTC One X

3) NILLKIN Super Shield Shell Cases for HTC One X

4) HTC One X Aprolink Designed Case

Daha fazla ürünün piyasada olduğunu biliyorum aralarından beğendiklerimi paylaştım. Yeni ürünler çıktıkça burda paylaşabilirim. Denk geldiğiniz ilginç veya beğendiğiniz ürünleri sizde paylaşırsınız sevinirim.

İyi forumlar...

arkadaslar görsellikte 4. Kilifi nasil getirtiriz ya ebaydan alisveris yapmadim daha.d.d.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

bir süre önce htc one x alıp yurtdışından kılıf siparişimi de vermiştim. kılıf elime ulaştı ancak one x'i verip galaxy note aldığımdan kılıf boşa çıktı.

@.MG. arkadaşın resimlerini koyduğu kılıflar arasında NILLKIN Super Shield Shell Cases for HTC One X başlığı altındaki siyah kılıf.

isteyen arkadaş olursa 35 tl'ye verebilirim. içerisinde ekran koruyucu jelatin de mevcut. gayet güzel ve şık bir kılıf.

NILLKIN Super Shield Shell Cases for HTC One X olarak geçen kılıftan iki adet daha getirdim. almayı düşünen arkadaş var ise 32 tl'den vermeyi düşünüyorum. bu arada bu kılıfın One S için olanını kendime getirdim ve çok şık oldu.
  • görsellik olarak 4 iyi
  • quote:

NILLKIN Super Shield Shell Cases for HTC One X olarak geçen kılıftan iki adet daha getirdim. almayı düşünen arkadaş var ise 32 tl'den vermeyi düşünüyorum. bu arada bu kılıfın One S için olanını kendime getirdim ve çok şık oldu.

Siyah mı elinizdekiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Siyah mı elinizdekiler?

evet, şu anda siyah renk olarak elimde 1 adet mevcut.
  • @ CooLasFcuK yanında gelen ekran koruma filminden memnun musunuz? Kenarları da muntazam kapatıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

@ CooLasFcuK yanında gelen ekran koruma filminden memnun musunuz? Kenarları da muntazam kapatıyor mu?

Ekran koruma filmi gelmedi. Gelseydi de kenarları kapatmaz. Kapatan var mı bilmiyorum.
  • quote:

dostum kılıfta sararma problemleri oldu mu ben bi tane aldım sarardı şimdi bu kılıftan almak istiyorum cevap verirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

dostum kılıfta sararma problemleri oldu mu ben bi tane aldım sarardı şimdi bu kılıftan almak istiyorum cevap verirsen sevinirim

kot cebinde mavilesiyor benden söylemesi .

• quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

one x için extra pil ömrü sağlayan kılıflar mevcut mu acaba

Lütfen şaka de

evet var ama henüz Türkiye de yok ama ebay da bulabilirsin gülücük falan koymayacam çünkü ciddiyim.

• Ben telefonu sattım. Bilmiyorum sarılaşma falan oldu mu
  • HTC One X Defender Series Case . Bu kılıfı yeni aldım. Ekran dahil heryerini kusursuzca korumak için yapılmış.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstarss -- 10 Ağustos 2012; 22:52:33 >
  • mesajım bulunsun
  • En iyisi olan spigen case unutmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one x den geçti artık her taraf çizik dolu butterfly s'e alıcaz artık
  • HTC one x için türkiyede kılıf bulmak çok zor hep basit dandik bi şeyler var. E-bay'den bakmak en mantıklısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.