Şimdi Ara

HTC ONE X FILM IZLEME PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk kez film izlemeye kalktım ancak filmde birkaç dakika izledikten sonra atiyor beni. Yardımcı olabililirseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marketten mx player indir sanırım ayrıca codec indirmenide istiyordu program onu da indir.sonra mx player ayarlarından yazılım kod çözücüyü aktif et.ben bu şekilde sorunsuz izliyorum.
  • Birkaç tane codec var hangileri/hangisi acaba?

• Nedendir bilmiyorum ama mkv formatlı film ve fullhd film izlediğimde ekranın çözünürlüğü bozuluyor frame atlamalarri oluyor film bitmeden videoyu kapayip tekrar açtığımda bu video yürütülemez uyarisi veriyor oynaticidan mi kaynaklanıyor bu sorun yoksa donanimsal bi sorun mu bilemedim telefonun kilidini kapayıp tekrar garantiye vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

Nedendir bilmiyorum ama mkv formatlı film ve fullhd film izlediğimde ekranın çözünürlüğü bozuluyor frame atlamalarri oluyor film bitmeden videoyu kapayip tekrar açtığımda bu video yürütülemez uyarisi veriyor oynaticidan mi kaynaklanıyor bu sorun yoksa donanimsal bi sorun mu bilemedim telefonun kilidini kapayıp tekrar garantiye vereceğim.

donanımsal bir arızayla alakası yok boşuna servise vermeyin mx player yükleyin ardından mx codec yükleyin
  • bir one x kullanıcısıyım.cihazın kendi playerinde mkv,avi gibi birçok format denedim.sürekli çeşitli hatalar verdi.ses çıkmaması gibi.marketten mx playeri indir.codec indirmedim ben herşeyi sorunsuz çalıştırıyor.videoyu çalıştırdığında sağ üstte dokunduğunda çıkan donanım kod çözücü olan kısmı yazılım kod çözücü olarak değiştir ve açamadığın video kalmaz.hiç sorun olmadan herşeyi izlersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.