Şimdi Ara

Htc One X İmei numarası çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada yazığım gibi *06# yapınca ya da menüden girip bakınca imei numarası çıkmıyor ve bilinmiyor diyor. Bu ne anlama geliyor ya da daha önce bu sorunu yaşamış biri var mı acaba ?

• cihaz yurtdışı mı acaba ?
  • evet yurtdışı
  • cihaz kayıtlı mı ? pasaporta yani ?
  • siteden kontrol ettiğimden evraklar kontrol ediyor geçici olarak kayıtlı yolcu beraberinde cihaz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karartı

siteden kontrol ettiğimden evraklar kontrol ediyor geçici olarak kayıtlı yolcu beraberinde cihaz yazıyor

ilerde sorun yaratabilir en iyisi siz mobil operatörünüze gidip kayıt yaptırın.50tl falan alıyorlar diye biliyorum.ama yinede araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: karartı

siteden kontrol ettiğimden evraklar kontrol ediyor geçici olarak kayıtlı yolcu beraberinde cihaz yazıyor

ilerde sorun yaratabilir en iyisi siz mobil operatörünüze gidip kayıt yaptırın.50tl falan alıyorlar diye biliyorum.ama yinede araştırın.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçak mı

Şaka Şaka
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım. Bir güncelleme yapmıştın sanırım ondan sonra imei kayboldu. yaklaşık 8 gsm operatör bayine ve bir servis çalışanına sordum ancak bu problem ile ilgili herhangi bir cevap veremediler. İçlerinden biri başka bir telefon servisinden arkadaşına da sordu o ise yazılım yüklememiz lazım ama garantisi yok vs. dedi. En sonunda telefonu fabrika ayarlarına geri aldığımda problem çözüldü . umarım sizde de işe yarar.
  • aynı tepkiyle ben de karşılaştım dün..arkadaştan aldığım yurtdışı htc one X ımei gözükmüyordu,ama telefon uçak modu ndaydı.
    uçak modunu OFF yaptım gözüktü.siz de bi kontrol edin bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.