Şimdi Ara

HTC one x kullanıcı görüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar .telefonu 1 hafta once istanbul sirkeciden aldim.aslinda Sony xperia s alacaktim.fakat malzeme kalitesi icime pek sinmedi.xperia p gelmis olsaydi direk alirdim. one x te suana kadar icime sinmeyen iki sey var telefon sesi mono hoparlor ve az cikiyor.digeride tum akilli telefon kullanicilarinin ortak derdi pil.telefon sabah 8 den gece 12 ye kadar anca dayaniyor normal kullanimda.(3 saat sorf,birkac mesajlasma ,birkac fotograf cekimi ve 1 saatlik konusma)eger video izleyeyim derseniz daha da kisaliyor bu sure.4 cekirdek aktif haldeyken inanilmaz pil somuruyor.telefon bekleme modunda 4 cekirdegi uykuya alip yedek cekirdegi kullandigi vakit sabah 8 den aksam 10 a kadar yuzde 4 pil harcadi.ben bu telefonu bekleme modunda dursun diye almadim:) sense 4 ile ics 4 cok stabil calisiyor.kulaklik sesi tatmin edici.beats ses sistemi gayet iyi.ekran cozunurlugu harika 760x1280 sanirim.ekran gorilla glass.anahtarlikla fln cizilmiyor.cepte cok rahat jelatinsiz kullanilir.kasasi polikarbon malzeme cizilmeye dayanikli fakat yere dusurdugum vakit sanirim icine gocmeler olabilir ,plastik Gibi esnek degil.kasasinda soyulma ve solma olmaz.boyama degil.firinlama yontemiyle bu rengi almis sanirim. hd videolar inanilmaz renkli.telefonda izledigim nicki minaj 1080 p video klip inanilmaz keyifliydi.ekranin konumlandirilis bicimi cok ilginc Nokia n9 a benziyor.yatay ve dikey yandan bakinca col canli duruyor parlaklik. oyunlarda ise tegra 3 islemci denildigi kadar iyimi zamanla anlariz.shadow gun oyunu cok iyiydi.fotograf cekimlerinde cok hizli.bastigimiz anda cekiyor.uzun sure basili tutunca arka arkaya cok Seri bir sekilde cekim yapiyor.kamera kaydi yaparken ayni anda fotografta cekebiliyoruz.kamera cekiminde az da olsa ufak atlamalar var fakat renkler baya canli.kisacasi Benim icin tek problem suan icin pil ve mono hoparlor.ota ile son guncellemeyide yukledim fakat pil suresi etkisini col hissettirmedi.telefon olarak siyah modelin agir abi havasi var.karizmasi saglam.xperia s te saydam serit baya bir unisex yapmis aleti.benden simdilik bu kadar ,diger kullanicilarinda goruslerinden faydalanmak isterim.

• Hocam su ekranda ki sari piksel olayi ve ekranin yan kasasina bastirinca ekranda dalgalanma oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun tayvan mı çin yapımı mı o önemli.gey ithalat çin modellerinde sıkıntı olabiliyor.
    Son güncellemeleri kur pil konusunda iyileştirme olacaktır.
    ben de Xperia ile one x arasında kaldım.
    ONe s i bekliyorum
  • 1.29.401.7 update ini yükledim hiç bir sorunum kalmadı mükemmel diyebilirim artık keşke ilk çıktığında böyle çıksaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turelmurat -- 2 Mayıs 2012; 9:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Hocam su ekranda ki sari piksel olayi ve ekranin yan kasasina bastirinca ekranda dalgalanma oluyor mu ?

sari piksel yok bende .bastirinca dalgalanma olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilyeri

telefonun tayvan mı çin yapımı mı o önemli.gey ithalat çin modellerinde sıkıntı olabiliyor.
    ONe s i bekliyorum

telefonum Tayvan yapimi.son guncellemeyi yukledim.1.28.401.9 surumunu kullaniyorum.one s cok daha kibar bir telefon ekrani amoled tavsiye ederim.kalip olarak one x'in enine Dar modeli.elde cok hos duruyor ve ince bir model one x 'e nazaran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemireren -- 2 Mayıs 2012; 12:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemireren

quote:

Orijinalden alıntı: pilyeri

telefonun tayvan mı çin yapımı mı o önemli.gey ithalat çin modellerinde sıkıntı olabiliyor.
    ONe s i bekliyorum

telefonum Tayvan yapimi.son guncellemeyi yukledim.1.28.401.9 surumunu kullaniyorum.one s cok daha kibar bir telefon ekrani amoled tavsiye ederim.kalip olarak one x'in enine Dar modeli.elde cok hos duruyor ve once bir model one x 'e nazaran.

gerci tayvanda cin'e bagli bir ülke ama bilinmesi icin soyluyorum,tayvan malzeme kalitesi bakimindan avrupa standartlarindadir.kalip isciliginde dunyanin en iyilerindendir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xda da yazmışlardı çinde üretilen one x lerde varmış. sıkıntı onlarda olabileceği söyleniyor.
    1.29.401.7 çıktı diye biliyorum
    one s gördün veya kullandın mı
  • arkadaşlar teknosa dan htc one x aldım çin malı diyor kamerası berbat tam 2000 tl verdim gorüntüler hiç canlı değil arkadas da aynı one x var mukemmel goruntu var benimki neden fulu ayarları sıfırladım ama olmadı
  • ses artırmak için internette root gerektirmeyen programlar var. volume + vb...

batarya içinde portatif telefon şarj ediciler var veya şarj edici kılıf vardı. donanımhaberde videosuda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim66 -- 31 Ağustos 2012; 17:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyli28

arkadaşlar teknosa dan htc one x aldım çin malı diyor kamerası berbat tam 2000 tl verdim gorüntüler hiç canlı değil arkadas da aynı one x var mukemmel goruntu var benimki neden fulu ayarları sıfırladım ama olmadı

Arkadaşım hayırlı olsun, merak ettiğim arkadaşınınkidemi çin malı yoksa tayvan malımı, yanlız şöyle bir durum söz konusudur sanıyorum üretim yerleri farklı bile olsa üretim kalitesi aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyli28

arkadaşlar teknosa dan htc one x aldım çin malı diyor kamerası berbat tam 2000 tl verdim gorüntüler hiç canlı değil arkadas da aynı one x var mukemmel goruntu var benimki neden fulu ayarları sıfırladım ama olmadı

made in china demek sadece parçaların çinde birleştirildiği manasını taşır yoksa taiwan çıkışlı kamera sensörü ne ise çindekide birebir aynı olmak durumunda aksi söz konusu değil.sorunlu bir cihaz denk gelmiş olabilir teknosaya götürün
  • Bende telefonu amerikadan aldım. Telefon Att firmasından çıkışlı taiwan yapımı. Şuan hiçbir sorun yok. Kamera ve ekran konusunda üstüne yok diyebilirim. Pil ömrü hakikaten kısa fakat kontrol edersen bu pilin de yaklaşık %60 ı ekran tarafından harcanmakta. Telefona Android 4.0.4 ve 2.20.502.7 güncellemesi yaptım.

edit: telefon standby durumunda oldukça az şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shyfee -- 10 Eylül 2012; 11:01:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.