Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civilbugra

artık forumu takip etmiyeceğim çünkü her yorumdan sonra karar değiştirir oldum bi one x, bi note 2 bi almaktan vaz geçiyorum. keşke teknolojiden anlamasamda gitsem bi tane iphone alıp gezsem.

:))) meslektaşız herhalde al benden de o kadar yani kafa karıstırıcı olarak al benden bi öneri daha ASUS PADFONE 2 :) İmzama tıkla bosver iphone u :P
  • One x 1800tl plusu 1600 derlerse havada kaparız
  • htc ye güvenen alır arkadaş :D şahsen ne olursa olsun alıcam ben. herşyın bır çözümü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

artık forumu takip etmiyeceğim çünkü her yorumdan sonra karar değiştirir oldum bi one x, bi note 2 bi almaktan vaz geçiyorum. keşke teknolojiden anlamasamda gitsem bi tane iphone alıp gezsem.

:))) meslektaşız herhalde al benden de o kadar yani kafa karıstırıcı olarak al benden bi öneri daha ASUS PADFONE 2 :) İmzama tıkla bosver iphone u :P

iphone dememin sebebi eğer teknolojiden haberim olmasaydı alırdım çünkü en mantıklı seçenek o ekranı saymazsak haa bide s3 var ama samsung'u pek sevmiyorum.(bu arada iphone kötü değil bence mobil dünyanın kıralı (donanım olarak olmasa bile ios olarak) ama iş ekrana ve karıştırıla bilirliğe geldiğinde iş değişiyor) padfone ise güzel ama tipi hoşuma gitmedi pek asus tablet işinde çok iyi ama telefonda ne olur bilmiyorum. ve son olarak zaten nerdeyse şubata kadar bekleyeceğim o zamana kadar herşey olabilir ama her gün kararım değişiyor.

• quote:

bende aynı durumdayım.. yani kesinlikle ve kesinlikle plus bekliyorum alıcam başka bişeyin yüzüne bakmam diyordum.. ama şuan ..... yorumsuz.
  • Plusu saçma fiyatla çıkarırlarsa almam note 2 alırım geçen sahibinden den bi satıcıyla görüştüm 2300tl turkselde çıkar dedi bu fiyata çıkarsa gene de alacakmıyız ben 1600e note2 derim sizin görüşleriniz ne
  • valla ben bu samsung u anlayamıyorum gerçekten, ucuza telefon satıyor usta..note 2 nin 1650,1750 tl fiyat aralıgında satılması gerçekten çok iyi..arkadaşım aldı 1 haftayı geçti alalı note 2 yi.. yanıma geldikçe alıp kullanıyorum telefonu ama çok dürüşt bir şekilde kendi fikrimi söyleyeyim asla ama asla bana hitap eden bir telefon degil.. öncelikle gerçekten cihaz çok büyük,kaldı ki ilk önce samsung s3 almıştı fakat iade etti 3 gün kullandıkdan sonra o bile bana büyük gelmişti... birde arayüzü çok sıkıcı,ben ilk aldıgı günler gelince hemen elinden alır kurcalardım ama şimdi valla masanın üzerine bırakıyorda alıp kurcalamıyorum bile..bana çok sıkıcı bir telefon geldi... fakat gelgelelim fiyatına fiyatı gerçekten çok iyi,bu özelliklere sahip bir ürünün 1700 tl civarında olupta ,htc one x + ın 2000 tl civarı fiyatdan bahsedilmesi gerçekten kullanıcıları düşündürüyor.. garantili cihaz fiyatlarından bahsediyorum bu arada... ben de one x + bekliyorum ama asla gönlüm şimdiye kadar başka bir telefona kaymadı... note 2 alınmadan önce mutlaka biraz kurcalanmalı,kullanılmalı..varsa eşinizde dostunuz da,yoksa tekno marketlerde.... saygılar...

• Ben bir haftadır kullanıyorum, quadrant skoru 7484, antutu skoru 12767, antutu 3d rating skoru 3324. En büyük endişem pil konusuydu, daha önce galaxys2'yi çift batarya ile kullanıyordum ama şimdilik gayet olumlu gidiyor, telefonu yoğun kullanırım, 14 saatlik bir kullanımın sonunda hala %36 şarjı vardı, bir günü rahat çıkartıyor ki bu tarz cihazlarda bir güne şükreder haldeyiz :) Genel olarak memnunum, malzeme kalitesi sağlamlık hissi veriyor, özellikle ses kalitesi çok iyi ama kutudan çıkan kulaklıklar zayıf, sennheiser kulaklıkla müzik daha keyifli ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkank

Ben bir haftadır kullanıyorum, quadrant skoru 7484, antutu skoru 12767, antutu 3d rating skoru 3324. En büyük endişem pil konusuydu, daha önce galaxys2'yi çift batarya ile kullanıyordum ama şimdilik gayet olumlu gidiyor, telefonu yoğun kullanırım, 14 saatlik bir kullanımın sonunda hala %36 şarjı vardı, bir günü rahat çıkartıyor ki bu tarz cihazlarda bir güne şükreder haldeyiz :) Genel olarak memnunum, malzeme kalitesi sağlamlık hissi veriyor, özellikle ses kalitesi çok iyi ama kutudan çıkan kulaklıklar zayıf, sennheiser kulaklıkla müzik daha keyifli ;)

Hayırlı olsun telefonunuz. Sahibinden sitesinden mi aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, pasaport kayıtsız aldım, kendim kaydettirdim.
  • off beklemekten sıkıldım. dün adanaya kadar gittim almak için hatta gitmişken forumdan trcx01 ile de tanıstık oda alacaktı.kımsenın elınde kalmamıs p.tesı gelecekmıs. bır dukkanın demesıne göre ellerınde beyazda olabiliyormus
    model eskidi biz hala alacagız telefonu
  • DNA nedense + almamı bir nebze de olsa engelliyor.

Donanımhaber'in bu konuda haber yapması da gayet güzel olmuş, bilgi amaçlı konuyu paylaşayim;
    http://forum.donanimhaber.com/m_68119538/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

DNA nedense + almamı bir nebze de olsa engelliyor.

Donanımhaber'in bu konuda haber yapması da gayet güzel olmuş, bilgi amaçlı konuyu paylaşayim;

Aynı şekilde bende x+ düşünüyordum ancak DNA çok daha iyi görünüyor.Ondada bana göre 16gb hafıza ve 2000mah civarı pil olması düşündürüyor.Yoksa kesinlikle düşünmeden alıcam çıkınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

quote:

DNA nedense + almamı bir nebze de olsa engelliyor.

Aynı şekilde bende x+ düşünüyordum ancak DNA çok daha iyi görünüyor.Ondada bana göre 16gb hafıza ve 2000mah civarı pil olması düşündürüyor.Yoksa kesinlikle düşünmeden alıcam çıkınca.

16gb olması kötü gerçekten ama alınmayacak gibi görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 17 Kasım 2012; 22:29:39 >

• İncelediğim kadarıyla SD kart girişi yok.Şimdilik seçenekte yok gibi duruyor her yerde 16gb yazıyor.En azından ben görmedim farklı bi seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsomuncu

öncelikle şunu söyleleyim artık şu telefonu almak için saatleri dakikaları sayar oldum ama okudukça işin cıvkı çıkmaya başladı..
    1.Neden note 2 ve bu telefonun pil ömrünü karşılaştırıyorsunuz? aynı kulvarda mı bunlar? birinde 3000 birinde 2000 pil var.. biri amoled diğer SLCD note2 zaten az giderse çöpe atın..
    2.Pil ömrüne tekrar değinelim. Şirkette yan masamda oturan arkdaşa ellerimle S3 aldırdım.ki 3 günlük arc s'ini sattırdım adama.Telefon hoş güzel öyle deli gibi oyun oynayaan birisi değil normal kullanımları sosyal ağların tümü wifi-3g sürekli açık.şirketten sürekli aranırız . oyun oynamazsa eğer 1 gün max 1.5 gün şarzı gider ve hep bana ahmet bak şukadar gitti bak bugün böyle oldu diye anlatır.Eğerki oyun oynayacak olursa (death tirgger vs yada basit drag yarışı falan oynar) pil doğal olarak çok daha çabuk bitiyor 1 günü bile göremiyor. e ozaman bu insanların one x+ 1.5 gün gider 1 gün gider dendiğinde neden suratları ekşiyor??? çok mu az?? hangi telefon 3-4 gün gidiyo?? yada hangimiz illa şarz bitmesini bekleyip telefonu öyle şarza takıyoruz?? zaten sürekli dışarda olan işi yoğun olan insanlar aynı belirttiğim gibi sosyal ağ ve telefon konuşması ile kullandıklarında da one x+ sonuna kadar yeterli gelecektir. dikkat edin. kullandığınız telefonlar bilgisayarlarla yarışacak durumlara gelmeye başlıyor.. kimse tutupra 4 gün 5 gün şarz beklemesin. alın rahat rahat kullanın
    3.Ram meselesi.. hadi diyelimki gelecek için 2Gb olsaydı... ama inanın o gelecek deiğimiz zaman gelene kadar zaten milyonlarca model çıkmış olur.. bu 1gb bize çok uzun süreler yeter.. insanlar bu telefonlarla ne yapıp 1GB ram yetiremiyor aklım kesmiyo ....
    4.Günlerdir hatta aylardır okumaktan beklemekten ne yapacağımı şaşırdım.ama şuna inanıyorum.şuan one x plus da alsam S3 de alsam note 2 de alsam değişen hiçbirşey olmayacak.. bukadar kafa patlatmak yok pildi ramdi ıvırdı zıvırdı uğraşmak konuşmak boşa gidecek. çünki hangisini alırsanız alın değişen tekşey mili saniyeler olacak. diğer bütün yazılımsal olayları çocuk oyuncağı gibi halledebilirsiniz. o yüzden hangisini sevdiyseniz şekli görüntüsü markası vs vs onlara bakın vebirini alın.. emin olun bu 3 telefonda kimseyi pişman etmeyecektir.

bende sürekli htc ve turkcelle soruyorum her seferinde farklı ve geniş zamanlı cevaplar alıyorum. ama artık bu ay içersinde çıkacaktan öte gelecek haftaya demeye başladılar.. umarım 19 kasımda çıkacak. ve ben işi gücü bırakıp HTC ONE X+'ımı alıp arkama yaslanacağım.

herkeze iyi forumlar. Teknolojiye ayak uydurulmaz.O yüzden keyfini çıkarmaya bakın.

unutmadan:) note 2 gerçekten ayrı bir kulvar. ne telefon ne tablet. bence hangi özelliği olursa olsun kendi akranlarıyla karşılaştırmak daha doğru olur . çünki ozaman note 2 mi s3 mü diyede karşılaştırmak lazım.. ama bunların hepsinde note 2 üstün olacak... yani anlamsız karşılaştırmalar... ha note 2 mi butterfly mı derseniz her bir tarafını karşılaştırın işte ona kimse bişi diyemez çünki doğru olan o.

1-) Tabi ki telefonların kulvarları farklı ama HTC One X+ Türkiye de büyük ihtimalle 1999 TL'den satışa sunulacak.Dolayısı ile bu para ödeyince en iyisini almak istersiniz.Birinde 1 GB RAM birinde 2GB,birinde 40nm işlemci mimarisi diğerinde 32nm,birinde 4.7'' ekran birinde 5.5'' tabi ne kadar ekran büyüklükleri aynı olmasa da pil performansında Samsung Note 2'nin daha iyi olduğunu biliyoruz.
    2-) Şimdi 1.7 Ghz hızında Nvidia Tegra 3 işlemcili bir cihaz alacağız ve oyun oynamayacağız? Kaldı ki pili değiştirme imkanımız yok.Tabi ki gün sonunda hepimiz telefonu şarja takıyoruz ama telefon gün sonunu kurtarmıyor ki aksam şarja taksak ne olacak.Dolayısıyla pil çok önemli.HTC,One X'i geliştirirken yanlış yaptı geliştirilmesi gereken pilden çok işlemci mimarisiydi.40nm bir işlemciye isterseniz 3000 mAh pil koyun yine ısınacak.
    3-) Son olarak RAM,cihaz ne kadar hızlı olursa olsun belleği yetersiz hiç bir cihazdan tam performans alamazsınız.Bencmark,hız vs. testleri yapılırken telefonlara ya temel uygulamalar yükleniyor ya da hiç uygulama yüklenmiyor bu da boştaki RAM'in cihazdaki etkisini gösteriyor.Gelişen akıllı cihazlarla birlikte kullandığımız uygulamalarda gelişiyor,gerek widgetler gerek office uygulamaları vs. dolayısıyla kullandıkları RAM de artıyor.2013 den itibaren 1GB RAM'li amiral gemisi falan kalmayacak.
    4-) Kesinlikle haklısın.Ancak biraz daha bekleyip fiyat-performans olarak en uygun cihazı almak en mantıklısı benim düşüncem.

Saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahan35

Hocam ben uzun bir sure kullanabilecegim bir cihaz istiyorum ve One x'i cok begenmistim. Ancak pil omrunden dolayi karar verememisken x+ cikti ve iste bu dedim.

Bugun okudugum pil yorumlari kafami iyice karistirdi ki en cok ram ve pil konusu kafami kurcaliyordu.

Note2yi sarj edeli 20 saat olmus,butun gun sebeke 3gde wifi acik ve ekran tam guc olmasina ragmen halen %16 sarj var.

One x+'i tercih etmek icin sizlerin sebepleriniz neler?

Rahan merhaba kardeşim,

Senin yorumlarını okudum da ikimiz de aynı kafadayız dedim bir an. Bende bu gün teşhir ürün olarak elime Note 2 aldım ve hayranı oldum diyebilirim, 2gb ram olması bir nevi bu cihazı hızlı bile yapmış. Devir artık 2gb ram'den yana diye düşünüyorum ve bundan sonraki hTC markasında 2gb ram olarak geleceğini umuyorum. Şimdi asıl soruna gelirsek One X+ alınmalı mı?

Benim buradaki ilk yorumlarımı okursan Kasım'ın 16'sında(bugün) Almanya'ya gidiyordum ve sırf bu telefon için bu seyahatimi yapacaktım. Kaldı ki telefondaki bazı kamera sorunları olsun Note 2'nin üstünlüğü olsun sırf bu yüzden uçak biletimi Christmas zamanına aldım yoksa gidip bir sürü alıp buraya geliyordum. Zaten Almanya'ya kesin gideceğim, bari yılbaşı zamanı gideyim dedim. İşin kısası; sırf bu telefonun hayranlığından dolayı gidiyordum ama bazı konularda hüsrana uğradığım için bu kanıdan vaz geçtim.

Daha bir kaç ay önce sırf One X+'yı alacağım diye elimdeki One X'in değeri düşmesin diye aldığım fiyattan az buçuk altında zararsız sattım ama satmasaymışım da olurmuş diyorum, şarj konusunda çünkü normal One X'de de çok fazla problem yaşamıyordum. Oyun oynayanlar için lafım ayrı ama benimde wifi/3g/Skype 7/24 açık olduğu halde 1 günümü rahat rahat geçirebiliyordum ama sorun yaşayan kişiler de var demekki.

Ben gün be gün One X+ telefonu takip ediyorum ve video karşılaştırma olsun kalite olsun devamlı yeni haberlerini okumaya çalışıyorum ama bazı konularda hüsrana uğradığım için bende Note 2 düşünmüyor değilim. Note 2 kullanmayan birisi açısından büyük gelebiliyor ancak kullandıktan belli bir süre sonra öyle bir alışıyorsunuz ki karşınızda iPhone 5 bile dursa onu elinize bile almak istemezsiniz, bizzat iPhone 5 kullanan birisi olarak bu olayı yaşadım, iyi bilirim.

Vallahi kaç haftadır çetrefilli durumun içinden çıkamadım ama uçak biletimi ileri tarihe alıp biraz daha düşünmem gerektiğini anladım diyorum.

Bu mesajı atarak kimsenin kafasını karıştırmak istemem, hTC kasa olarak bana göre tarihin en iyi telefonu, içerik olarak bile bir çok telefonu sollar. Aslında yeni çıkan ve yeni sistemler ile gelen telefonları göz önünde çok bulundurmasak dünyanın en iyi telefonu bile diyebiliriz, sadece gözümüz bazı şeylere tam olarak doymadığından dolayı "bir sonraki sürümü gelince alırım" mantığı ile bu olaya baktığımız zaman hiç bir şekilde en iyisini elde edemiyoruz. Bu konuda ciddi bir karar vermek gerekiyor. Ben biraz daha incelemelerime devam edeceğim, hatta size şu iki karşılaştırmayı bile göstermekten zevk duyarım;

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu
     HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu

Samsung Galaxy Note 2 1080p Sample Video
    www.youtube.com/watch?v=jyjemgOvCfE

hTC One X+(Plus) 1080p Sample Video
    www.youtube.com/watch?v=DcLSCROLPC0

hTC One X(Eski sürüm) 1080p Sample Video (kendi çekimim)
    www.youtube.com/watch?v=eh1I1gXdbYc

AĞIRLIK
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    135 gr

Samsung Galaxy Note 2
    />
    183 gr

EKRAN
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    720p, 312 Ppi, Gorilla Glass, 4.7 inç

Samsung Galaxy Note 2
    />
    720p, 267 Ppi, Gorilla Glass, 5.5 inç

İŞLEMCİ
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    1.7GHz, 4 Çekirdekli Nvidia, Tegra 3, ULP Geforce @520MHz, 1GB Ram
    Samsung Galaxy Note 2
    />
    1.6GHz, Exynos 4412 4 Çekirdekli, Mali-400MP, 2GB Ram

KAMERA
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    8MP Arka kamera, 1080p Video çekimi,
    1.6MP Ön kamera
    Samsung Galaxy Note 2
    />
    8MP Arka kamera, 1080p Video çekimi, 1.9MP Ön kamera

BATARYA
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    -Li-Ion 2100 Amper pil

Samsung Galaxy Note 2
    />
    -Li-Ion 3100 Amper pil

DEPOLAMA
    hTC One X Plus
    />
    />
    />
    64GB Sabit depolama, micro-SD Kart bölümü yok

Samsung Galaxy Note 2
    />
    16, 32, 64GB Depolama, micro-SD kart ile 64GB

Bu arada hTC Droid DNA telefonunu bilmeyenler için de bu haberi göstermek isterim;
    http://forum.donanimhaber.com/m_67784841/tm.htm

hTC Droid DNA Genel Özellikleri;
    Super LCD 3 ekran (440ppi), 5 inç, 8MP Arka kamera, 2.1MP Ön kamera, 1.5GHz, 2GB RAM, 2020 amper pil

hTC Droid DNA & Samsung Galaxy Note 2 Karşılaştırması;

Büyüklük - Küçüklük bakımından siz karar vereceksiniz. Ben size güzel bir şekilde karşılaştırmayı kağıt üzerinde yaptım. Hangisi kazandı onu bilemem, aslında bu olaya kazandı gözüyle de bakmamamız gerekmiyor, göz zevkine hangisi uygunsa ona göre hareket etmeliyiz. Bu karşılaştırmaları paylaşarak sizlere en iyi yolu göstermek ve aklınızdaki bit yeniğini yok etmek amaçlı yazma gereği duydum.

Buradaki yazdığım yazıda hTC'nin yeni çıkacak telefonu Droid DNA için de ekleme yapıp derledim;
    http://forum.donanimhaber.com/m_68170470/tm.htm

@Explore The Universe, dostum bu ana konuda beni liste başı yaptığın için çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek söylemeliyim ki aşığı olduğum One X serisinden vaz geçip Droid DNA almaya karar verdiğimden One X+'yı almaktan vaz geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkank

Evet, pasaport kayıtsız aldım, kendim kaydettirdim.

Satıcı ismi neydi acaba bir türlü güvenip alamadım. İsmi "fatihimistanbul" miydi acaba?
  • Forum sessizliğe büründü, batarya performansı ve kamera konusunda kullanıcı görüşlerini bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben kardeşime yurtdışından getirttireceğim, HTC droid Dna modelini bulursa onu alacağım bulamazsa one x+ modelini getirttireceğim... şu an ıphone 5 800 avro olduğuna göre benim istediğim daha ucuz olacaktır. Türkiye piyasasına göre gayet ucuz o kesin..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.