Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
736.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizhanq

arkadaşlar öncelikle konu için teşekkürler yakında bende alıyorum ama kafama takılan bi kaç soru var ilki: bootloeader kilidini kırmak ne işe yarıyor?

root yetkisini alabilmek için ilk önce bootloder kilidini kırmalısın.Root yetkisi bazı programlarda işe yarıyor mesela titanium backup programı root yetkisi olmadan çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silmaril

herkes root işlerine geçmiş ama senle ilgili bir şey sorucam, bir türlü twitter sense için sync zamanlama ayarlarını bulamadım. Eski senselerde ne kadar zamanda syncleyeceğini ayarlayabiliyorduk, şimdi bulamadım bu opsiyon başka bir yerde mi acaba ?

bu özellik var yada yok diyebilecek yok mudur?
  • Asya Cıhazlara dırek root yapılabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragpit59

Asya Cıhazlara dırek root yapılabılırmı ?

Asya olmasa bile root yapılabilir,cihazın meşeinin değişmesi root atma standardını değiştirmez ABD Cihazları hariç tutuyorum....
  • ılk adroıd deneyımım o yuzden sordum bu aksam root yapmayı dusunuorum ama hıc yapmadıgım ıcın basara bılırmıyım acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aska7291

beyler ekrana taşıdıgımız kısa yolları nerden kaldırıyoruz widget leri yani biriniz yardımcı olursa bidehttp://www.ebay.com/itm/Micro-USB-MHL-HDMI-HDTV-Cable-adapter-HTC-One-X-/220992239564?pt=PDA_Accessories&hash=item337429f7cc#ht_2093wt_1039for HTC One X bu aparatı nerden bulabilirim istanbul avrupa yakası bide bildiginiz istanbulda htc one x e deri kapaklı kılıf satan yer varmı beyler bide bu üç parmak dokunusuyla televizyona baglanıyo o nasıl oluyo o na ne gibi bi aparat lazım

Kısayol üzerinde 2 sn basılı tut sağ üstteki kaldır alanına bırak...

Televizyona bağlantı için öncelikle 2 cihazında bu özelliği desteklemesi lazım...

Televizyonunda dlna özelliği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Biraz Komik gelebilir ama telefonda görüntülü arama yapamadım .d

Android cihazların hiç birinde ön camera ile -3g- üzerinden görüşme yok! Ancak skype ve gmail gibi yazılımlarda ön kamerayı kullanabilirsiniz!

İleride google bu konuya el atacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanorien

quote:

Orijinalden alıntı: aska7291

beyler ekrana taşıdıgımız kısa yolları nerden kaldırıyoruz widget leri yani biriniz yardımcı olursa bidehttp://www.ebay.com/itm/Micro-USB-MHL-HDMI-HDTV-Cable-adapter-HTC-One-X-/220992239564?pt=PDA_Accessories&hash=item337429f7cc#ht_2093wt_1039for HTC One X bu aparatı nerden bulabilirim istanbul avrupa yakası bide bildiginiz istanbulda htc one x e deri kapaklı kılıf satan yer varmı beyler bide bu üç parmak dokunusuyla televizyona baglanıyo o nasıl oluyo o na ne gibi bi aparat lazım

Kısayol üzerinde 2 sn basılı tut sağ üstteki kaldır alanına bırak...

Televizyona bağlantı için öncelikle 2 cihazında bu özelliği desteklemesi lazım...

Televizyonunda dlna özelliği var mı?

dlna derken

• DLNA Özelliği Nedir?
    DLNA (Digital Living Network Alliance) dijital cihazların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlamak amacıyla geliştirilen bir teknoloji. Bu sayede odamızda cep telefonuyla bilgisayarımızdaki müzikleri dinleyebilir videoları izleyebiliriz. Aynı şekilde televizyon yayının bilgisayarımızdan rahatça izleyebilir tam tersi olarak da öbilgisayarımızdaki bir filmi televizyondan izleyebiliyoruz.

2003 yılında kurulan Oregon Amerika merkezli bir firma olan DLNA yaşamımızda bize yardımcı olan tüm elektronik cihazların birbiriyle uyum içerisinde çalışmasına yardımcı olmak amaçlı bir yazılım üretti. Bu yazılım sayesinde günlük yaşantımızda bizlere yardımcı olan Bilgisayar, Cep Telefonu, Fotoğraf Makinesi, LCD TV, MP3 Player, Taşınabilir Disk (External HDD) ve bilimum elektronik cihazların birbirine bağlanıp içerikleri (video, müzik ve dijital fotoğraları) paylaşabiliyor.

• quote:

quote:

Android cihazların hiç birinde ön camera ile -3g- üzerinden görüşme yok! Ancak skype ve gmail gibi yazılımlarda ön kamerayı kullanabilirsiniz!

samsunglarda var.
  • quote:

quote:

markette tango diye bir prog. var. onu deneyin. samsung tablette wifi ile sorunsuz kullanıyorum ben. 3g ile deneyin isterseniz.
  • Bende diyorum aramada niye çalışmıyor bu doğru google daha çözmedi bu sıkıntıyı =))
  • Arkadaşlar merhaba One x mi aldım ancak aksesuar ne alayım? araç şarj cihazı, ekran koruyucu ve Kılıf olarak?

Kılıf silikonmu alayım yoksa rubber siyah modeller var onlardanmı alayım lütfen acil yardımcı olun
  • Arkadaşlar benim ekran yüzde 78 pil tüketiyor parlaklığı azalttim daha ne yapabilirim ltfn yardım edin
  • rom güncellemesi yaptın mı.. 1.29 yükle..
  • 1.29 yükselttim ekranda hareketli bisi yok ve wigdetleri kaldirdim dahada yüksek 78 kafayi yiycem sarji sömürüyor resmen napabilirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cod123

1.29 yükselttim ekranda hareketli bisi yok ve wigdetleri kaldirdim dahada yüksek 78 kafayi yiycem sarji sömürüyor resmen napabilirim arkadaslar

Telefonu aç kurduğun programlarla uğraş, oyun oyna. Ekranın oranı azalacak, diğer düşük gözüken harcamalar yükselecek. Telefon ile hiçbir şey yapmadığın zaman tek pil tüketen ekran oluyor. Bir şekilde % ile gösterilenlerin toplamı %100 olacak zaten. Bunun içinde ekranın %78 olması ekranın çok güç tükettiği anlamına gelmez. Diğerler çok az tüketince ekranın yüzdesi yüksek kalıyor.
  • Bende hepinize merhaba diyeyim.

Bu arada navigasyon tavsiyesi verebilecek var mı?
  • Ya gençler bu roots nedir ****ky çok iyi açıklamışsın nasıl yapacağımızı ama root veya room nedir bunu da birisi açıklasa yaa yani sırf sisteme girmek için mi bu yapılıyor sisteme girince ne oluyor ? :D :D Crackli uygulamaları kullanmamızı sağlıyorsa amenna ama sırf sisteme müdehale etmek iin garantiyi delmekte pek akıl işi değil gibi :) Bilgisizliğimi mazur görün...
  • arkadaşlar aradığım romu buldum fakat herhangi bir problemi var mıdır çalışmayan bir uygulaması? deneyen var mı aşağıdaki romu?

C4ETechyoutube
    HTC One X: JDroid Exodized ROM (Without Sense) Review - Cursed4Eva
    http://www.youtube.com/watch?v=X5X3pTe-9rA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 11 Mayıs 2012; 18:16:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.