Şimdi Ara

HTC One X Mail Sorunu (bir yere kadar çözdüm, gerisi için yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, kullanmakta olduğum one X modelinde, mail eklerini görmeme rağmen indiremiyordum. Turkcell, avea ve vodafone akıllı telefon uzmanlarına gittiğimde ya konuya hakim değiller (sadece pazarlamasını yapabiliyor) ya da virüs diyerek geçiyorlar.

Yılmadım, kendim düz mantık oluşturarak, mail için ayrılmış hafıza limitine ulaşmış olabilir diyerek hafızasını kontrol ettim, ancak öyle bir ayar olmadığını anladım. Bende mail eklerinin indiği klasöre bilgisayar yardımı ile gittiğimde, bir tane pdf uzantılı dosyanın (gerçektende pdf dosyası, açılabiliyor) binlerce olduğunu gördüm aynı dosyanın. 0,5 Mb boyutunda ve yaklaşık 8.000 defa indirmiş kendini...hemen tüm dosyaları sildim, yaklaşık 50 dk sürdü 8.000 dosyayı silmek. Sildikten sonra mail ekleri açılmaya başladı, tabi mutlu oldum.

ancak bir kaç saat sonra mail eklerinin indirildiği klasörü kontrol ettiğimde gene aynı pdf dosyasının yaklaşık 50 defa daha indirildiğini hepsini bu bir kaç saat içerisinde olduğunu gördüm.

android marketten task killer indirdim, açık programların hepsini kapatmama rağmen bir türlü çözemiyorum. pdf dosyasını kendi kendine indirmeye devam ediyor. Virüs programı indirdim AVG, herhangi birşey bulamadı. Anlayacağınız mail ekleri indirilen klasöre elinden geldiğince dosyayı izinsiz indiriyor.

Mail sorunumu geçici olarak çözsemde bu programın kendi kendine indirmesini çözemedim.

Yardımcı olur musunuz?

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.