Şimdi Ara

HTC ONE X mi NEXUS 4 mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Michu9

Şuanda herhalde çıkacak tek sorun batarya performansı olacak umarım 1 günü çıkarır :( , bi de Teknosa Vatan gibi sitelerde fiyat 1399tl olarak gözüküyor herhalde dışarıda 1200tl ye alabilirim dimi? Vatan da yüzde25 indirimler falan oluyor onu bekleyeyim mi yada bu telefonu almak için biraz daha bekliyeyim mi yoksa yarın hemen gidip nerede 1200tl ye görürsem alayım mı?

1200'e bulursan al tabi. Bence paran varsa 1300 civarına da bulursan al. 100 lira için 1-2 ay beklemeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Şuanda herhalde çıkacak tek sorun batarya performansı olacak umarım 1 günü çıkarır :( , bi de Teknosa Vatan gibi sitelerde fiyat 1399tl olarak gözüküyor herhalde dışarıda 1200tl ye alabilirim dimi? Vatan da yüzde25 indirimler falan oluyor onu bekleyeyim mi yada bu telefonu almak için biraz daha bekliyeyim mi yoksa yarın hemen gidip nerede 1200tl ye görürsem alayım mı?

1200'e bulursan al tabi. Bence paran varsa 1300 civarına da bulursan al. 100 lira için 1-2 ay beklemeye değmez.

yok para var ben tahmini fiyatımı söylemiştim yani dedim bu sitelerde 1400 ise, dışarıda 1200 falandır diye o zaman 1300 civarına ilk gördüğüm yerden alacağım, çok teşekkür ederim ya çok yardımcı oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

çok fazla indirim olacağını sanmıyorum ama teknosa mağazalarında 1299 liraya düştüğü konusunda yazılanlar oldu nekadar doğrudur bilmem ama gidip bakabilirsin

teşekkürler dostum o zaman yarın gidip 1300civarına ilk gördüğüm yerden alacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

ONE X = Ekran kalitesi , Tasarım , Isınmama
    Nexus 4 = Stabilite , Donanım .

Ekran Kalitesi çok mu fark var acaba yoksa kesin Nexus 4 almaya değer mi?

Pek fark yok. Nexusun ekranı da yeterince canlı
  • quote:

quote:

quote:

ONE X = Ekran kalitesi , Tasarım , Isınmama
    Nexus 4 = Stabilite , Donanım .

Ekran Kalitesi çok mu fark var acaba yoksa kesin Nexus 4 almaya değer mi?

Pek fark yok. Nexusun ekranı da yeterince canlı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/e960-siyah-lg-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37516.html

yarın gidip alıyorum buradan o zaman herkese çok teşekkür ederim yorumlardan ve yardımcı olduğunuz için

• Rica ederim. Nexus pişman etmez kesinlikle. Alınabilecek en güvenilir telefonlardır nexuslar.
  • Aynen alınabilecek en güvenilir telefonlardır.
    Android 6 kesin
    Her zaman ilk android sürümleri nexusa çıkar 2 ay sonra diğerlerine çıkar
    Kasası kaliteli
    Tek sorunu bence ısınması .
    Kasmasından iyidir
  • Sense arayüzü yeter onex tek geçerim ve geçitimde ben aldığımda arasında 200 lira fark vardı 1000 de olsaydı gene alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu konu için üylik açtım arkadaşlar buradaki arkadaşları yargılamak istemem ama htc one x e karşı antisempatileri var heralde.. Hocam sen yarın gider Nexus alıırsın sonra bir arkadaşında htc one x görürsün hevesin kaçar :D benden söylemesi htc nin arayüzü performansı tipi yeter bence biraz daha düşün aryıca htc one x ler için sense 5 güncellemesi yayınlayuacağını duyurdu android 5 konusunda henüz olumlu yada olumsuz hiç bir açıklama yok ama büyük ihtimalle o da olacak sarj konusunda ise 1 günü rahat bir şekilde çıkartırsın saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yollarda_20 -- 14 Mayıs 2013; 21:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yollarda_20

sırf bu konu için üylik açtım arkadaşlar buradaki arkadaşları yargılamak istemem ama htc one x e karşı antisempatileri var heralde.. Hocam sen yarın gider Nexus alıırsın sonra bir arkadaşında htc one x görürsün hevesin kaçar :D benden söylemesi htc nin arayüzü performansı tipi yeter bence biraz daha düşün aryıca htc one x ler için sense 5 güncellemesi yayınlayuacağını duyurdu android 5 konusunda henüz olumlu yada olumsuz hiç bir açıklama yok ama büyük ihtimalle o da olacak sarj konusunda ise 1 günü rahat bir şekilde çıkartırsın saygılarımla

abi valla kafamı karıştırdın ya, sabah çıkıp alacağım 2sini de alırım elime kurcalarım kesin evet orada HTC ONE X daha hoşuma gidecek ama baksana herkes donanımdı yazılımdı vs. her konuda NEXUS 4 diyorlar,2sini de şuanda hiç görmediğim için birşey diyemeyeceğim ama madem her yönüyle N4 üstün umarım görüntüsü falan da hoşuma gider yoksa ne yapıcam bakalım :( ama yüzde80 ihtimal N4

yorumun için çok teşekkür ederim,hayırlı olsun üyelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Sense arayüzü yeter onex tek geçerim ve geçitimde ben aldığımda arasında 200 lira fark vardı 1000 de olsaydı gene alırdım.

yazılım diyorlar :( donanım diyorlar :( , umarım N4 ün o kadar da kötü bi arayüzü yoktur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.