Şimdi Ara

HTC One X+ mi P880 LG Optimus 4X HD mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler arkadaslar ben yeni bi tane telefon almak istiyorum da bu iki telefon arasinda kaldim . ben size kisaca kullanmak istedigim ozellikleri soyliyim

1-) islemci , hiz : telefonda bence ilk olarak bakilicak telefon hizi ve islemcisi . oyun oynarken film izlerken herhangibi bi donma yasamak istemiyorum
    2-) ekran : ben cok film izleyip oyun oynayan bi insanim o yuzden ekranda benim icin onemlidir
    3-) internet : ben genelde wi - fi ile baglaniyorum aradada turkcell mobille internette gezerkende takilmak istemiyorum sayfalarda hizli gezinmek istiyorum
    4-) muzik : bunu herkes htc dicegini tahmin ediyorum ama genede sormak istiyorum iyi bi ses almak istiyorum acikcasi telden muzik dinlerken zevk versin yani insana
    benim baslica kullanacagim ozellikler bunlar telefonda baska telefon onerileriniz varsa da duymak isterim fiyat araligim 1000 - 1500 tl cevap veren herkese simdiden tesekkurler

• xperia t hatta beklersen z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg nexus 4
  • xperia t baktim aslinda oda aklimda vardi ama 4 cekirdek islemci almak varken 2 cekirdekli almak bana sacma geldi nerdeyse ayni fiyata z merakla bekliyorum ama martta cikicakmis taa elimde su anda telefon olmadigi icin acikcasi bekleyemicem

nexus dusundum ama 4x kadar net bi ekrani yok gibi geldi bana eger bilginiz varsa ekranla ilgili paylasirsaniz sevinirim
  • Aradığın tüm özellikler one x+ ta fazlası ile mevcut heleki ses ve müzik konusunda rakibi yok diyebilirim (tabii beats audio destekli kulaklıklarla)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.