Şimdi Ara

HTC ONE X stock rom dönme (nandroid yedek lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba HTC One X kullanıyorum. 1 hafta önce pokemon go uynayabileyim diye tuttum şimdiye kadar hiç yapmadığım bişeyi yani costum rom yükleme olayına girdim. ama romlar çok berbat içlerinde çok eksik var yaklaşık 5 6 rom denedim ama hiç birini beğenmedim ve şuan orjinal roma yani stock roma dönmek istiyorum.

Normalde bu işleri yapmayı bilmiyordum ama 1 haftadır fastboot flashlama recovery yükleme rom yükleme fastboot kilit açma kapama gibi çoğu şeyi öğrendim. Ama ne yaparsam yapayım orjinal stock romu .zip uzantılıda olsa .exe uzantılıda olsa kabul ettiremedim yüklerken hata veriyor.

http://www.androidruu.com/?developer=Endeavor

bu linkdeki romların nerdeyse hepsini denedim.

Sizden rica telefonumun CID numarası M_27 benim telefonumla aynı olan biri telefon formatlı temiz iken clockworkmod recovery ile yedek alıp yedeği bana gönderebilirmi. Yedekten kurulum yaparsam orjinal roma kavuşabilirim galiba.

xda forums
    [OTA][ROM] HTC One X Stock ROM 4.19.707.3 & 4.19.707.5 ODEX / DEODEX | For Devs
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2458291
    Çünkü bu linke M_27 CID li rom yedeği verilmiş ve yükledim herşey normal ama dokunmatik çalışmıyor. site yapabancı romlar tam olarak Türkiye cihazlara uygun degil galiba.

İmkanı olan arkadaşlar lütfen yardım ederseniz sevinirim. şimdiden çok sağolun.

• estergon040 E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bu linkte m27 cid nolu stock nandroid backup var, nasil yuklenecegide yaziyor isterseniz bi deneyin, insallah ise yarar :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 15 Temmuz 2016; 19:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iissaann İ kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam yardımın için çok sağol linkdeki rom yediğini çoktan denemiştim, bu romu kabul ediyor ama açıldığında dokunmatik çalışmıyor. bende otg kabloyla maous takıp kontrol ettim ve güncelleme yaptım belki güncelleme yapınca çalışır diye ama hem dokunmatik gene çalışmadı hemde sistemde bozulma oldu.

AMA başka yabancı siteden yedek rom buldum ve sorunumu uzun bi uğraş sonucu giderdim :) tekrardan teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estergon040 -- 2 Ağustos 2016; 22:19:15 >
  • estergon040 E kullanıcısına yanıt
    Cok sevindim duzelmesine hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estergon040

merhaba hocam yardımın için çok sağol linkdeki rom yediğini çoktan denemiştim, bu romu kabul ediyor ama açıldığında dokunmatik çalışmıyor. bende otg kabloyla maous takıp kontrol ettim ve güncelleme yaptım belki güncelleme yapınca çalışır diye ama hem dokunmatik gene çalışmadı hemde sistemde bozulma oldu.

AMA başka yabancı siteden yedek rom buldum ve sorunumu uzun bi uğraş sonucu giderdim :) tekrardan teşekkürler..

hocam aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz . 2 aydır uğraşıyorum hayır duamızı alırsınız. aşağıdaki ekranda kaldım
     HTC ONE X stock rom dönme (nandroid yedek lazım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.